LIBERÁLFASIZMUS A “SZABAD” POLGÁRI SAJTÓBAN

(Avagy: ugye még emlékszünk arra a tavalyi esetre, amikor az egyik német újság budapesti tudósítója a magyar tévében elkottyantotta – pár nap múlva pedig vissza is szívta -, hogy KÖZPONTILAG ELŐÍRJÁK NEKIK, HOGYAN KELL TUDÓSÍTANIUK A MIGRÁNSÁRADATRÓL?

Ha a migránsokkal kapcsolatban ezt megtehetik – megtehetik más eseményekkel kapcsolatban is. Például az Oroszország teljes elszigetelésére, a világból való kiszekálására irányuló nemzetközi, liberálfasiszta összeesküvés keretében is.)
Kedves, jó Madách Imre! Zseniálisan meg tetszett álmodni, másfél évszázaddal ezelőtt, a “falanszter államot”. Igen, ez az! A liberálfasiszta világdiktatúra!
A liberálfasizmus világdiktatúrája ellen egy ország hadakozik: Oroszország. A nemzetközi liberálfasizmus fegyveres agressziója ellen két ország vív háborút: Asszad, törvényes szíriai elnök – és a Donbassz népe. Ezért kell őket mindenben segítenünk!
* * *
Az önmagát liberális fényben csillogtató Németország újságírása az oroszellenességben még mindig náci:
Német újságírók még az olimpia kezdete előtt bejelentették, hogy kategorikusan ellenzik az orosz csapat részvételét az eseményen a doppingbotrányok miatt (ezeket, mint tudjuk az USA szította politikai okokból, doppingbotrányokba többször keveredett amerikai sportolók viszont gond nélkül tudtak indulni a versenyeken).
Ezen firkászok szerint csak “tiszta” sportolók vehetnek részt az olimpián (egy köpésnyire a “tiszta árjától”?).
Azt is előre közölték, hogy az orosz sporteredményeket nem fogják közölni. Ez így is lett. Az összesített éremtáblázatból egyszerűen kihagyták a negyedik helyen végzett Oroszország eredményét, a harmadik helyezett Kína után náluk helyből az ötödik Németország következik.
Mintha csak göbbelsi propagandát látnék…..
(Телеканал “ЗВЕЗДА”-Csikós Sándor)
Bal-Rad komm: Nos, az olimpia véget ért! Mint tudjuk, Sebastian Coe a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elnöke “feledné” (bizonyítottség híján) az orosz versenyzők eltiltását! Így utólag!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

LIBERÁLFASIZMUS A “SZABAD” POLGÁRI SAJTÓBAN bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Fazek szerint:

    mocskok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.