Lubickolás a dagonyában

Jobbik: Orbán tárja fel az igazságot a Voldemort-ügyben

vojá

A Jobbik az igazság kiderítését és felelősségre vonást vár Orbán Viktor miniszterelnöktől az úgynevezett Voldemort-ügyben.

Volner János, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján szóvá tette, hogy a kormányfő nem hívta vissza parlamenti képviselői tisztségéből a korrupciós ügybe keveredett Mengyi Rolandot, miközben “buzgón kovácsbélázik”, és hasonló intézkedést vár a Jobbiktól.
Mint mondta, szeretnék tudni, hogy ki állította le a kormánypárti politikus tettenérését, s hogy ehhez volt-e köze Polt Péter legfőbb ügyésznek vagy az adóügyeket felügyelő Tállai András államtitkárnak. A jobbikos politikus szerint
a miniszterelnöknek azt is ki kellene derítenie, hogy kikkel játszhatott össze az uniós forráselosztással foglalkozó Miniszterelnökségen Mengyi Roland, aki szerinte önállóan nem készíthette elő az ügyletet.
Volner János felhívta a figyelmet arra: ennél a korrupciós esetnél 90 százalékot meghaladó volt a visszaosztás, míg általában “beérik a Fidesz-közeli résztvevők” 30-40 százalékkal is. Kérdés, hogy ez éves szinten milyen nemzetgazdasági károkat jelent – vetette fel.
(atv)
Bal-Rad komm: A döbrögisztáni látszatellenzék boldogan lubickol a demokrácia dagonyagödrében, a Parlamentnek nevezett disznóólban.
“…szeretnék tudni, hogy ki…”
-Senki! Hiszen nem is volt semmi! Voldemort Nagyúr megmondta, Bihar Ura Fejenagy meg hisz neki! Ennélfogva nemzetgazdasági károk sem keletkeztek. Úgyhogy nincs itt semmi látnivaló!
A döbrögisztáni látszatellenzék arra egyáltalán nem kíváncsi, hogy HOVÁ LETT AZ ORSZÁG? MIBŐL LETT A BORZASZTÓ MÉRTÉKŰ ADÓSSÁG? Hogyan keletkezett négymillió koldus?
A döbrögisztáni látszatellenzéknek szava nincs azok hallatán, amikor egy romániai jöttment kis csirkefogó azzal indokolja a mérhetetlen rablást, hogy itt kérem az Új Úri Döbrögisztán, az Új Nemmzetthy Elyth feltőkésítése zajlik!
A döbrögisztáni látszatellenzék papírmasékat gyárt és mutogat a televíziókamerák előtt, egyes lopási-rablási akcióterv napvilágra kerülése esetén, oszt’ jónapot! Ennyi!
Odaállnak a kamerák elé, és KÉRDÉSEKET tesznek fel a döbrögista bűnbandának: “mondjátok már hogy csináltátok?!”
Döbrögisták és látszatellenzékük LÁTSZATKORMÁNYZÁST ÉS LÁTSZATELLENZÉKET JÁTSZANAK A POLGÁRI DEMOKRÁCIA POSVÁNYÁBAN!
A döbrögisták lopnak!-uram bocsá’ Új Nemmzetthy Elythet gyúrnak éppen-látszatellenzékük meg síránkozik! És kérdezget!
Mi itt a Bal-Rad-on feltesszük a kérdést: NEM FÉLTEK TI? Döbrögisták és látszatellenzék?!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Lubickolás a dagonyában bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Ló Béla szerint:

    Az összes politikust el kellene már végre küldeni a jó büdös picsába! 😛

  2. Bánsági Józsefné szerint:

    Botrány, botrány hátán, eltusolt korrupciós ügyek hegyén hátán, ez jellemzi a zsidók uralta “magyar” politikát, pártokat és az egész szétrohad luxuskuplerájt. Egy gyalázat itt már minden. Nincs itt már senkinek mit mutogatnia a másikra. Egy tetves szarkupac alma mindegyik. Nincs itt se jobboldal, se baloldal, se semmi, csak bűnözők vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.