Romkocsma-sláger születik a homoki himnuszból!

Nem kellett hozzá még egy hét sem, és a Döbrögink megrendelésére előásott-az ’56-os pesti majdant dicsőíteni hivatott-homoki szerzemény könnyen lehet, a romkocsmák slágerévé nemesül.

No nem az ötvenmillás “eredeti”, hanem az “Apa Zenél” feldolgozás. Lopott holmiból gyúrták ki, de hát közpénzből készült művet tettek érthetővé. NAGYON IS JÓL ÉRTHETŐVÉ!

Az “Apa Zenél Band” nem először “himnuszizálja” Döbrögisztán qrmányának említésre méltó mozzanatait! Csak úgy! Tiszteletdíj nélkül:

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Romkocsma-sláger születik a homoki himnuszból! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Limbó-hintó szerint:

  Utálom Orbánékat de!

  Más egy rohadt tolvaj és korrupt kormányt szidni, mint az össz-magyarságot ilyen mocskos nyekergős szerzeményekkel gyalázni! Mert ezekben a “nótákban” a szerzők és előadók azt teszik. Tüzes fogóval kellene az ilyeneket ivartalanítani. Ezek mocskos zsizsikek, nem magyarok!
  Az admin vén redves pofájáról is lesülhetne a bőr. Ő is alul tudja mindig múlni még a mélyre elásott szart is!

  • secor szerint:

   Te szerintem nem is hallgattad végig a 2 számot,
   mert nincs bennük semmilyen “össz-magyarság” gyalázása.
   az első az ” ’56-os szám” kifigurázása,
   a második az “orbáni dolgok” kritikája.
   kb ennyi…

 2. M szerint:

  A nemzeti kormányok mérlege:
  1867-1918 nemzethy zsidó emancipációs törvény, gallíciai beözönlés, mentés maffia társadalom, 3millió kitántorgó, mély szegénység, kifosztott magyarság, lezárva egy kis világháborús mészárlással és trianonnal.
  1920-1944 3millió koldus , úri-muri országa, ahol a gyárosok, bankárok 99%-a zsidó volt, egy szokásos magyar írtó háborúval lezárva.
  1989- 4millió mélyszegény, megszűnt magyar ipar, gazdaság, önállóság. Nemzeti jobb-bal maffia állam, ahol ismét a legnagyobb daru tollal, legtöbb sujtásos mentével károgók, a legkevésbé magyarok.
  Szerintem a nemzeti kormányoknál nincs veszélyesebb, magyar ellenesebb.

 3. Zls-179 szerint:

  Nem kell gyalázkodnod Limbi,mert az sehová nem vezet, ezzel csakis önmagad, és viselkedésed minősíted!Tanuld már meg végre hogy elsősorban EMBER légy! És ne olyan aki megpróbál minősíteni különféle rasszokat,mert ez sehová nem vezet csakis önmagad hergeléséhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.