A hordatagok CSAK LOBBIZNAK!

Uralkodásuk hetedik évében sem szégyellnek másra mutogatni a fideszesek

A Fidesz szerint a Jobbik a mai napig Európa legnagyobb korrupciós botrányához falaz és a mentelmi jog mögé bújtatta Kovács Bélát.

A Fidesz parlamenti frakciója az MTI-nek azt bírta írni, hogy a Fideszben zéró tolerancia van a korrupcióval szemben.

vojá

 

A közleményben a Jobbik alelnökének sajtótájékoztatójára reagáltak, amelyen Volner János szóvá tette, hogy Orbán Viktor kormányfő nem hívta vissza parlamenti képviselői tisztségéből a korrupciós ügybe keveredett Mengyi Rolandot.
A Fidesz-frakció azt írta: a Jobbikkal ellentétben a kormánypártban zéró tolerancia van a korrupcióval szemben, és a miniszterelnök azonnal átfogó vizsgálatot rendelt el az ügyben.
(propeller)
Bal-Rad komm: A döbrögista horda szerint “…a kormánypártban zéró tolerancia van a korrupcióval szemben…”-és a berkeken BELÜLIEK CSAK LOBBIZNAK! Meg különben is: ŐK ÚJ NEMMZETTHY ELYTHET HOZNAK ÉPPEN LÉTRE! Hét éve már! Meg mindig! Már El Qro-a Fertelmes-előtt is.
Amúgy meg minden más banda selejt, amik kémekkel, sikkasztókkal, korrupt egyedekkel, meg minden egyéb nemzetellenes martalócokkal van kibélelve! Mindig is ilyenek voltak!
Oszt’ jónapot!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.