Bámulat!

690 ezerért űzték a stresszt a bezárandó intézetnél, persze közpénzből

Havi 3,5 millió forintot költött 7 hónapon keresztül vendéglátásra és ajándékokra egy állami pénzalap, a bezárásra ítélt Herman Ottó Intézet vezetői pedig stresszkezelésre jártak nettó 690 ezer forintért.

Reprezentációs költségként tavaly december és idén június között már eddig is elképesztő összeget, 2,6 milliárd forintot számoltak el a kormány minisztériumai, de a legfurcsább tételt a Miniszterelnökség táblázatai rejtik. Az MSZP-s Mesterházy Attila által kikért adatokból kiderül, a Lázár János vezette tárcához tartozó Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. – amely a határon túli magyarság támogatásával foglalkozik, pályázati pénzeket és ösztöndíjakat oszt – alig 7 hónap alatt 24,5 milliós reprezentációt számolt el.
A Fazekas Sándor vezette Földművelésügyi Minisztérium csak a tárca 13 vezetőjének képzésére költött 15,2 milliót. A tárca elárulta, a tananyagban szerepelt a hatékony kérdezéstechnika, önérvényesítés és az aktív hallgatás is.
A tárca egyik háttérintézményében, a jövőre bezárásra kerülő Herman Ottó Intézetben viszont 26 fő szorult stresszkezelési és vezetői tréningre. Az egynapos képzés nettó 690 ezer forintba került. Ez bruttó 873 ezer forintot jelent.
(propeller)
Bal-Rad komm: Csak tudnánk, hogy ez az aktív hallgatás mit jelenthet? De a stresszkezelési módszereket nem is árt ha elsajátítják a Hölgyek és az Urak! Szibériában jó hasznát vehetik majd! Ott lesz majd csak részük stresszes helyzetekben!
Bár az aktív hallgatás tudományával nem versenghetnek az aktív szórabirási technikákkal. Fognak beszélni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bámulat! bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Sanyi szerint:

  Itt a dolgozók listája:

  http://www.hoi.hu/kapcsolat

  Admin:

  Ezek mind megtanultak aktívan hallgatni?

 2. Fergeteg11 szerint:

  “Bár az aktív hallgatás tudományával nem versenghetnek az aktív szórabirási technikákkal. Fognak beszélni!”
  Ez nagyon tetszett! Egyébként is csak újabb pénzlenyúlásnak tűnik. Nehezen képzelem el, ahogy alárendeltjeiket aktívan hallgatják a tárca vezetői.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.