Moszkva parti séta

Ajánlott a leányzó sétájának videoja hangját kikapcsolni, az alatta lévő videot pedig elindítani-hanggal!

Kategória: FŐOLDAL | A közvetlen link.

Moszkva parti séta bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Favágó szerint:

  Nem tudom mi lett a vége,,de hogy leestem,,az biztos,,
  Most ébredtem,

 2. Turzó István szerint:

  Magyarország tényleg lehetne ‘tejjel, vajjal folyó kánaán’ … – ahogyan korábban mondogatták – mert minden adottsága meg van az országnak … – csak, hogy ahhoz olyan gondolatokkal, akarattal kellene hozzá állnia a mindenkori vezetésnek! A munkaerő, a munkások mindig azt csinálják amit a vezetőség elvár! Ha nem mennek jól a dolgok, akkor egyértelműen a vezetők a hibásak! Márpedig itt nagy hibák vannak, ezt mindenki láthatja, érezheti a saját bőrén … – tehát? Nagyon úgy néz ki, hogy a magyarság vezetői ‘valamiért’ nagyon alkalmatlanok a vezetésünkre! … – akkor pedig … – ! Sajnos olyan párt, vagy szervezet nincs ami mögé beállhatna a nép támogatni azt … – ezt jól el is rendezte a jelenlegi ‘hatalom’, hogy ne is legyen!

  • vitorla123 szerint:

   Van csak nem állsz,álltok mögénk.A tulajdon célja nem a meggazdagodás és a harácsolás,hanem a működés kellene,hogy legyen.A harácsolás miatt minden működésképtelen.A polgári demokrácia nem más mint a harácsolók diktatúrája.Csak azért ne boldogúljon más,mert neki az versenytárs.Kizárt,hogy egyik tőkés támogassa a másikat.Kivéve,ha lerabolhatja,megsemmíthet.Vagyis elidegenedett a tulajdon az embertől. Vagyis a tulajdon az emberek ellensége lett.

   • szigony szerint:

    Igen, és ehhez még a pénz áruvá válása kapcsolódik, hiszen nem csere-eszközként funkcionál – mint ‘ feltalálásakor ‘, hanem minden fondorlat útján saját növelését biztosítja. Ez azt jelenti, hogy minden ‘ hozzáadott érték ‘ nélkül, munka befektetése nélkül IS növelhető, így javak elérésére fordítható a nem munkához kötött ( még másokéhoz sem ! ) pénz-többlet.

    Ezért kell alapvető társadalmi váltást elérni, hogy mindezeket ne lehessen a továbbiakban megtenni.

 3. tompo75 szerint:

  Az első videón biztos, hogy nem Moszkvában mászkál!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.