Bravo Willkommenkultur!

Ezt tették Németországgal a migránsok!

germ

Vannak helyek, ahová német már nem nagyon mer bemenni.
A német társadalom azt várta, hogy a bevándorlóként érkezők fiatal, tehetséges, képzett, diplomás, nyelvet beszélő emberek – ám nem ez történt. Drasztikusan megnőtt a bűnözés, az országban létrejöttek az úgynevezett no-go zónák, ahova német már nem nagyon mer bemenni – hívta fel a figyelmet a Nógrádi György a 180 percben.

Húsz év óta most először változtatják meg a vészhelyzeti védelemről szóló korábbi törvényt. A módosítás szerint azt kérik a lakosságtól, hogy a jelenlegi helyzetben – amikor nem lehet tudni, mi lesz – mindenki tartson otthon öt napra elegendő vizet és tíz napra elegendő élelmiszert.
A biztonságpolitikai szakértő szerint a németeknél közel ezer terroristát és tízezer szélsőséges iszlamistát, azaz szalafistát tartanak nyilván. Mindez odáig vezetett, hogy a német lakosság ma már nem érzi magát biztonságban. Nem véletlen, hogy az új párt, az Alternatíva Németországért 20 százalékon áll – mondta.
(civishir)
Bal-Rad komm: Jeszenszky figyelmezteti Döbrögiéket: inkább Merkel, mint Putyin!
“Aggodalommal tölt el, hogy ’56 nemzetében felvetődik a lehetőség, hogy nyugati szövetségeseink helyett bízzunk inkább Moszkvában” – mondja a Heti Válasznak az egykori külügyi főlator.
Jeszenszky kommentálja az idei tusnádi beszédben meghirdetett „Döbrögi-doktrínát”, vagyis a “Magyarország egy biztos pont maradjon egy bizonytalan világban” elvét is: „Európában egyetlen ország sem lehet sziget – legkevésbé Magyarország. Nincs olyan, hogy »mi biztos pontként« lebegünk, körülöttünk meg ott ég az instabil, konfliktusos Európa.”
Amivé tette a kontinenst az USA-EU-NATO-pokolszövetség!
Ezért aztán javallja a vajdánknak a Germánia Ribancával való szorosabb szövetkezést! Oroszország helyett! Mint a biztos és visszavonhatatlan tönkremenetel receptjét.
(Vajon ennek a majomnak milyen nemmzetthy plecsni jutott eddig?)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bravo Willkommenkultur! bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. ... szerint:

  Jeszenszkynek lehet hogy jól áll a szakáll, de inkább a hasznosságára hívnám fel a figyelmet. Mert ennek a szélhámos antimagyarnak nem a nyakára kell tenni a kötelet majd, hanem a szakállára tekerni, és azzal együtt húzni föl egy kandelláberre. Ezek az elfuserált ormányosoknak eszük ágában sincs, hogy legalább eltakarodjanak nyugdíjba, feledtetve azt az ámokfutást amely ehhez a nyúlgerinchez is köthető. De eljön egyszer ha még megéli, megérjük , hogy megkérdezzük ettől is mit keresett ebben a magyarnak nevezett az országban…

 2. Paraszt szerint:

  Nem kell ezektől kérdezni semmit,,

 3. V.kutya szerint:

  Nógrádi György politika- és időjáráselemző, menjen a p.csába! Egy neonáci barom.

 4. Azorka1861 szerint:

  Soros György Nyilt Tàrsadalom Alapitvànyànakl egy kiszivàrogtatott közlemènye
  szerint az europai menekültvàlsàgot mint uj normàlis helyzetet kène elfogadtatni.
  A menekültvàlsàg “uj lehetösègeket” nyujt Soros szervezetènek a migràcios poli-
  tika vilàgmèretü befolyàsolàsàra.
  http://www.algemeiner.com/2016/08/16/leaked-soros-memo-calls-refugee-crisis-new-normal-says-it-opens-opportunities-for-foundations-global-influence/#

 5. bizony szerint:

  Még mindig Németországban, Ausztriában van a legtöbb magyar migráns (lehet vendégmunkásnak is nevezni), ott boldogulnak. Majd amikor fordul a trend, és inkább Oroszországba menekülnek innen, akkor kezdem majd fontolóra venni Oroszország lehetőségeit, menedékül szolgáló remek lehetőségeit. Addig csak olyan szóbeszédnek tűnik hogy ott milyen jó, miközben a karaván nyugatra halad.

  Admin:

  Tavaly óta kb. tízezer német-orosz vegyesházasságú család VÁLASZTOTTA Oroszországot! Tisztán németek is egyre több tartózkodik már illegálisan Oroszországban.

  • ... szerint:

   Admin!
   Nem csak oroszhont választják, hanem hazánkat is!
   A lepusztítot házakat sorra veszik meg fillérekért a környezetünkben is. A Balatonon most jártunk nem hallasz mást csak német csicsergést.
   A leértékelődött, számukra bagóba kerülő parti villákat úgy veszik a németek, mint a cukrot! Tényleg nem lesz a Balatonon magyar nem sokára…

  • bizony szerint:

   Ha olyan jó és üdvös lesz ott, akkor én is megyek, de csak Szocsi, Tuapsze környéke jöhetne szóba. A többi élhetetlenül hideg.

 6. Bánsági Józsefné szerint:

  Tévedés! A migránsok csak a következményei az előre eltervelt, végrahjatott és Európa totális elpusztitására irányuló közel-keleti akció-sorozatnak.

 7. Turzó István szerint:

  Azért … – van ebben a cikkben egy-két ‘apróság’, ami gondolatokat ébreszt!
  Először is – nem a német ‘társadalom’, ha nem a vezetőik próbálták így magyarázni az akaratukat … – mint, ahogy ez ma már bevett szokássá vált a zsidók vezette európai országokban – így magyarországon is! Azután … – ehhez a ‘kis baklövéshez’ nem kell ekkora háborús készlet felhalmozásra buzdítani a népet, mert ez még a jelenlegi stádiumban, állami szabályozással helyre hozható volna – főleg egy ilyen nagy és erős országban! A háborúhoz való szoktatás ezzel a készlet felhalmozással inkább arra vonatkozik, hogy ki nem mondva készítik föl a népet a következő háborúra, ami az oroszok ellen fog kezdődni … – nevezetesen a 3.világháborúra, ami már elkezdődött, és várják az oroszok válaszcsapását! … – mert, hogy ha majd az USA megtámadja az oroszokat a korrupt európai parlamentek támogatásával, akkor – ez várható! Csak, hogy Putyin kétszer is hivatalosan bejelentette, hogy ha őket olyan támadás fogja érni, amikor is ők már nem tudják tartani a pozíciójukat, akkor bevetik az atomot az összes, ebben a ‘disznóságban’ résztvevő ország ellen! .. – akkor pedig az ‘egy heti tartalékolás’ … – szart sem fog érni … Európa ki fog pusztulni az atomszennyezéstől! Ne felejtsük el, hogy az amerikai hadsereg nagy és modern technikával már beásta magát az oroszok köré, … és jelenleg is tart a fölvonulásuk, a készletek feltöltése … – ‘valamiért’! A tényleges háború már a küszöbön áll, és csak idő kérdése, hogy mikor indul meg … – valamilyen kicsinált indokkal, mint ahogyan az ilyenkor lenni szokott – ha valaki mindenáron háborúzni akar! Márpedig a zsidók irányította amerika – mindenáron akar, mert ez az üzlet számukra! Az ilyen, kis szar behódolt korrupt országok, mint pl. Magyarország is … – nincs értelme háborúzni, ha nem a még magukat tartók … – mint Oroszország a nagy falat számukra, ami mindig is szálka volt a szemükben! Jelenleg a szankcióikkal, és a Szír fronton is az oroszok anyagi meggyengítése folyik ez ügyben!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.