Hát itt a vége…-fuss el véle!

Volner: A Jobbik elmegy a végsőkig

vojá

2 és fél éve kezdett a Fidesz Kovács Bélázni, azóta várjuk, hogy mutassanak bizonyítékot arról, hogy ő orosz kém, ha lenne ilyen, akkor azonnal intézkedne a Jobbik – ezt Volner János mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Jobbik alelnöke szerint Voldemort, azaz Mengyi Roland viszont NAV nyomozók előtt vett át 5 millió forint kenőpénzt, de ez sem elég ahhoz, hogy Orbán Viktor visszahívja a képviselőt. A politikus elmondta: ami eddig kiderült, az egy vegytiszta korrupciós ügylet, 90 százalékát egy uniós pályázatnak vissza kellene osztani fideszes politikusoknak.
Hozzátette: a hatalom blokkolja az igazságszolgáltatást, hiszen már azt is tudjuk, hogy valaki leadta a drótot Mengyi Rolandéknak, hogy lehallgatják őket. Fel kell nyitni az emberek szemét, Magyarország nem működhet úgy, hogy politikusok nyíltan lopnak, és nem történik semmi – fogalmazott. Volner János kijelentette: naponta vannak olyan ügyek, amelyekbe egyenként is bele kellene buknia a kormánynak, de ez nem történik meg, mert annyit lopnak, hogy ez már nem éri el az emberek ingerküszöbét.
A Jobbik alelnöke hangsúlyozta: bármi történik az országban, az Orbán Viktort és baráti körét gazdagítja. A politikus elmondta: Magyarországon mindenki bezárkózott a saját politikai szekértáborába, az lenne a legjobb, ha a Fidesznek nem megvásárolt értelmiségi holdudvara lenne, hanem egy olyan, amely kiállna az ilyen lopások ellen. Hozzátette: már a 2014-es választásokon is megvolt a kormányváltó hangulat, de a kormányváltó erő nem volt meg, még a Jobbikban sem.
Valaki ezekkel az emberekkel összejátszott, hivatalból kellene az ügyészségnek elindítani a nyomozást – magyarázta. Volner János szerint a Fidesznek és a kormánynak a szavahihetősége múlik ezen az ügyön, ezért elmennek a végsőkig, hogy legalább a nemzetbiztonsági minősítéssel rendelkező jobbikosok megismerhessék az ügy titkosított részleteit is.
(atv)
Bal-Rad komm: “…Volner János szerint a Fidesznek és a kormánynak a szavahihetősége múlik ezen az ügyön…a hatalom blokkolja az igazságszolgáltatást…” de “…A Jobbik elmegy a végsőkig…”
-Volner úr kedves! ITT A VÉGE! FUSS EL VÉLE!
Egyébiránt pedig: KORMÁNYVÁLTÁS esetén mire is jut a gazdasági, erkölcsi és morális romokban heverő ORSZÁGUNK? Lesz EGY MÁSIK KORMÁNY! Oszt’ akkó mi van?
Ebre cseréljük a kutyát! Amelynek a feladata az, hogy minket kordában tartson-a pórázt tartó GAZDA igényei szerint. Cserébe a kutya jól él!
A MAGYARSÁG TÚLÉLÉSÉHEZ RENDSZERVÁLTÁS KELL! SZOCIALIZMUS KELL! MAGYAR NÉPKÖZTÁRSASÁG KELL!

kádárcímer

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hát itt a vége…-fuss el véle! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. ... szerint:

  Te jó Isten mekkora úr a pénz! Ezt a fazont megalázták már a parlament, és a lakosok előtt is! Nem felejtem el Orsós vezénylő felcsuti tábornok vigyorgó arcát, ahogyan alázta a parlamentben kiteregetve a szennyesét..A pénzlenyúlását már mindenki ismeri az ezáltal megszűntetett vállakozásával egyetemben. Az erdőben történő vizelős liezon is bazi nagy csorbát ütött rajta.
  És ez akar hiteles lenni az emberek előtt továbbra is? Hihetetlen! Ezeknek a csigagerincűeknek semmi önkritikájuk sincsen…

 2. Paraszt szerint:

  Mikor létre hozták őket,,pont ez volt benne a lényeg,,a falak mögött meg együtt röhögnek,,
  Jobbik= jÓbik

 3. joco szerint:

  Ez a Volner akinek hamis iskolája van, és házas lévén bokorba jár…..ezt is csak a konc érdekli. A Jobbiknak már ugyanolyan jüde a vezetése, mint a Fidesznek, vagy a többinek. Nincs ezek között már semmi különbség.

 4. Santo szerint:

  Admin! Igazad van, rendszerváltás kell.
  Csak a kritikus tömeg nem áll össze. Az emberek mintha még mindig várnának valamire, és az ebben a tragikomikus, hogy talán maguk sem tudják, mire.

 5. daca szerint:

  Annyi kiegészítéssel, hogy a “cuclializmus” helyett maradjunk Atilla unokái erkölcsiekben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.