Hatalmas robbanás Donyeck központjában! Video 18+!(Frissítve)

Hatalmas, az egész városban hallható, halálos áldozatokat követelő robbanás történt ma magyar idő szerint) délben Donyeckben.
A városközpontban lévő 25 éves a Vörös Hadsereg sugárúton, a “Piramis” környékén történt a detonáció, amelynek oka nem ismert.
Feltételezések szerint terrorakció, vagy valamilyen fegyveres támadás történhetett.

 

Frissítve 2016 08. 25. 14:40
Végülis kiderült, hogy bár a robbanás igen nagy volt, egyetlen halálos áldozat van. Aki vélhetőleg babrált valamivel.
A helyszínlelők találtak egymástól eléggé távol két cipőt, amik illenek egymáshoz. A bennük lévő szervmaradványokat majd megvizsgálják.

Meg találtak néhány cafatot is. Gondolják, hogy azok is a cipőkről váltak le.

caf

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hatalmas robbanás Donyeck központjában! Video 18+!(Frissítve) bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Biztosan 100% -ban, hogy diverzáns szabotázs akcióról van szó. És még hozzzáteszek anyit,hogy a galiciak között jelen vannak a dzsihadisták is. könyen elkébzelhető, hogy ennek a keverék fajta terror akció vollt,hogy az ottaniakban páni félelmet keltsenek. Milyen nagy az anyagi kár t. Admin ? A szöveg szerint hál istennek a “feltételezett merénylőn kivül nem eset baja senkinek, de pszychológiailag bizonyára megviselte a donyeckieket.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Tegnap olvastam a dnr. veb oldalon, hogy Donyeckben valaki, valamelyik ház ablakából az uki-galíciai himnuszt, ordittata, az aszfaltra-utra valaki a következőket mázolta : Donyeck, Donbasz az ukránoké 2016.08. 24. Lehet, hogy ugyanaz követte el a robbantást is ??

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&ved=0ahUKEwi_pIzk89zOAhXrI8AKHX84A6oQFghTMAY&url=https%3A%2F%2Fok.ru%2Fdnrtv%2Ftopic%2F65356052138759&usg=AFQjCNGK_Dau2BRZFUKw432IMz1XQjHxBA Az uki partizánok beakarják bizonyitani, hogy Donyeck Ukrán. Ez a címe annak a dnr hírnek,amelyről mér febteb is emlitést tettem.

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&ved=0ahUKEwi_pIzk89zOAhXrI8AKHX84A6oQFghhMAg&url=http%3A%2F%2Fwww.kp.ru%2Fdaily%2F26330%2F3214439%2F&usg=AFQjCNGDiWoqNNANOY4Sc1uKPkxB8SXpXw Szerintem a Donyecki robbantást az úgynevezet ukrán partizán csoport fedőnevén “Teni” hajtotta végre. Acik,a blog nem függ össze az én talágatásommal, de igen csak érddekes dolgokról szól, érdemes figyelmesen elolvasni, és ha van rámód le is forditani,magyar nyelvre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.