Épül az Új Nemmzetthy Elyth!

Békés megyéig ér a Voldemort-ügy

Képtalálat a következőre: „Mindenki nyugodjon le-kép”

Dél-Békésben ugyanaz a pályázatíró cég, a Public Sector Kft. bonyolította több nagy projekt előkészítését és pályáztatását, amelyik a fideszes Mengyi Roland szociális szövetkezeti pályázatai kapcsán – a Voldemort néven elhíresült ügyben – a sajtónak és a nyomozóknak is a látókörébe került – mondta el csütörtöki sajtótájékoztatóján Hadházy Ákos, az LMP társelnöke.

Hadházy a Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Alapítványt (DBMTA) említette, mint a történet kulcsszereplőjét. A nyertes cégekben Simonka György, a térség fideszes országgyűlési képviselőjének rokonai, munkatársai bukkannak fel. A szisztéma is hasonló: meghívásos pályázatokat írtak ki, ahol csak egy vállalkozó adott be tényleges ajánlatot. A másik kettő vagy egyáltalán nem adott be pályázatot, vagy olyan kondíciókat jelölt meg, hogy eleve az nyerjen, akit nyertesnek akartak kihozni.
Keveset számított, hogy mi a tényleges profilja a pályázatnyertes cégnek.
Maga a DBMTA az alapító okirata szerint arra szerveződött, hogy a térség mezőgazdasági termelőit a termelésben segítse. Ennek ellenére számos „soft” pályázatban is indult és nyert. A Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) például főként oktatási, egészségnevelési, szűrési, betegségmegelőzési célokat tűz maga elé – amelyek egy lecsúszó térségben helyénvalóak volnának, ha valóban a megfelelő színvonalon megtartanák őket. Csakhogy itt láthatólag az volt a legfontosabb, hogy ki nyerjen, és kevésbé számított, hogy a hivatalosan kitűzött cél megvalósuljon. Ezért például a mezőgazdasági alapítvány is 100 milliónál többet nyert szűrőpogramokra. A szűrőprogram nagyon népszerű volt – a pályázatíró Public Sector Kft. is nyert és bonyolított le ilyeneket. Tartottak egyéb felnőttképzési programokat is – feltűnő, hogy három budapesti cég nyerte meg az ezekre kapott uniós támogatás döntő részét.
(NOL)
Bal-Rad komm: “…A Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP)…”
-Nos a döbrögista horda ezt nevezi az Új Nemmzetthy Elyth kialakítása folyamatának!
A Magyarország elajándékozásáért-elárulásáért járó uniós júdáspénzeknek a hű kiszolgálói bandákhoz való becsatornázásról van szó.
Amikor az ellenmaffiák ugyanezt csinálták, azt a döbrögisták nemes egyszerűséggel a nevén-lopásnak-nevezte. Most már hat esztendeje ők csinálják. De ők legalább gondot fordítanak a saját bűneik-lopásaik megideologizálására. NEMZETTHYNEK NEVEZIK!
Ha pedig nemmzetthy?-akkor minden rendben van! Mindenki nyugodjon le!
MERT ÚJ NEMMZETTHY ELYTH ÉPÜL! ERRE MEG MEGALAKULT EGY MEGBÍZHATÓ ÉPÍTŐBRIGÁD!
Pornóapátitól-Záhonyig, Balassagyarmattól-Lentiig, Hegyeshalomtól-Gyuláig ŐK ÉPÍTENEK! Meg lobbiznak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Épül az Új Nemmzetthy Elyth! bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Anonymous visszatér szerint:

    Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Magyar népre vár a fideszes bűnözök elszámoltatása 🙂

  2. petymeg szerint:

    DE MIKOR MÁR!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.