Az a bizonyos 46 százalék!

Mélyponton van a Jobbik, a szocik már a nyakukon vannak

A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, július 1 és 6 között, 1000 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a pártok támogatottságát.

A Fidesz szavazóinak aránya a májusi mélypont után újabb egy százalékpontot növekedve, 24 százalékos. Az MSZP ötödik hónapja 12 százalékon áll, míg a Jobbik támogatottsága ebben a hónapban újabb egy százalékpontot csökkenve újabb mélypontjára csúszott, és már csak 10 százalékon áll.
A Fidesz szavazóinak száma a májusban mért mélypontról elmozdulva, újabb egy százalékpontot növekedett, és így a párt támogatottsága 24 százalék. Azonban a párt támogatóinak aktivitása a hónapban csökkent, így a biztos szavazók körében csökkent a támogatottsága.
Az MSZP támogatottsága ötödik hónapja változatlan, továbbra is 12 százalék. A pártnak szavazóinak aktivitása viszont most növekedett, és újra ők a legaktívabbak. Az MSZP, az összes megkérdezett körében, hibahatáron belül maradva, de továbbra is megelőzi a Jobbikot.
A Jobbik támogatóinak száma ebben a hónapban újabb egy százalékpontot csökkent és így új mélypontot elérve 10 százalék. A párt támogató továbbra is a legkevésbé aktívak, csupán 63 százalékuk menne el szavazni. A biztos szavazók körében ezzel éppen hibahatáron van a Jobbik lemaradása az MSZP-hez képest.

ha

A többi párt megítélése érdemben nem változott. Az LMP a múlt hónapokhoz hasonlóan 3 százalékon áll, a párt vezetőjének bejeletett távozásának nincs hatása a támogatottságra. A DK támogatóinak száma nem változott és továbbra is 3 százalék. Az Együtt, a PM és a MLP támogatóinak az aránya ebben a hónapban sem érte el az egy százalékot.
Folytatódik az elmúlt fél évben tapasztalt küzdelem a második helyért, ahol az MSZP az összes megkérdezett körében hibahatáron belül, de folyamatosan megelőzi a Jobbikot. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Jobbik tisztújtása után nem tudott lendületet venni, és nem növekedett a támogatottsága. Az elkövetkező hónapok kérdése, hogy a most tapasztalt változás trendszerű lesz-e. A LMP vezetőváltása sem volt egyelőre hatással a párt szavazói bázisára – változást a bejelentés utáni második alkalommal sem mértünk. A bizonytalanok aránya e hónapban nem változott, 46 százalék.
ham
(propeller)
Bal-Rad komm: A dobogó első három helyezettjei tudnak ÖSSZESEN ANNYIT, mint amennyi a minden maffiára nemet mondók tábora. Akik 46 százalékot tesznek ki stabilan.
ŐK NEM KÉRNEK SEM A JOBBOLDALI RADIKÁLISOKBÓL, SEM A LIBERÁLISOKBÓL, SEM AZ ÁLNEMZETIESKEDŐ “ÚJ NEMMZETTHY ELYTHET” GRUNDOLÓ DÖBRÖGISTA HORDÁBÓL!
46 százalék-közvéleménykutatási adatok szerint-ELUTASÍTJA A GONOSZTEVŐK BŰNBANDÁIT!
46 százaléknyi DÖBRÖGISZTÁNI VÁLASZTÓ nem kér egyik rablóhordából sem! Pedig mindegyik maffiacsalád RÁJUK HIVATKOZIK, NEKIK AKAR JÓT!
Ennyire nagy a baj Döbrögisztán Vajdaságban!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Az a bizonyos 46 százalék! bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Próféta szerint:

  “ŐK NEM KÉRNEK SEM A JOBBOLDALI RADIKÁLISOKBÓL, SEM A LIBERÁLISOKBÓL, SEM AZ ÁLNEMZETIESKEDŐ “ÚJ NEMMZETTHY ELYTHET” GRUNDOLÓ DÖBRÖGISTA HORDÁBÓL!”

  Ezek mind, volt kummunista magyar és új izraeli zsidók. Egy alomból valóak.
  Nincsen egy valódi Magyar érdekeket érvényesítő párt sem.
  Akkor melyik zsidóra is szavazzunk ??
  Attilára a HUN-ra esetleg lehetne szavazni, mert megnyerné a választást, ha el nem csalnák a zsidók ?!

  • öreg kun szerint:

   +100

  • vitorla123 szerint:

   Thürmer pártjára kell szavazni,ha jót akartok,és tényleges változást.Lehet legyingetni és anyázni.De anélkül itt soha változás nem lesz és Magyarország megsemmisúlése az Unióban lekerülhatatlen.Ezt nevezik Európai és Páneurópai gondolatnak.Igazi jobboldali népírtó gondolat.Igen dupla keritést a határra,aknazárat közzé,sorompókat a bejáratokhoz,a bódékba fináncokat és se dollárt,se Eurót,se forintot kivinni innen nem lehet.Csak annyi baromság jöhet be amennyi magyar terméket vesznek.Nincs egyoldalú import az országba.Vissz a magyar gazdaságot,Vissza a Népköztársaságot.A nyugat bérencei meg huzzanak nyigatea.Éljenek boldogan,Angol,Német Francia Svájci állampolgárként.Ide többé a lábukat be ne tehessék!”Magyarország a magyaroké!”Mindenki húzzon innen a picsába”.Mondta egy öreg parasztasszony a Kisújszállási vásárcsarnokban.De igaza van!

   • szaszi szerint:

    Vitorla úr,majd verhetik a sámándobot,olvastam hogy odakerül Karcagra.
    Meg van már a helye?Lesz puszta múzeum belőle.
    Nem akárki kedvence az a “dob”,Szőcs Gézáé.
    Nem gúnyolódok,de ha ide raknák,holnap hamu lenne belőle.

 2. Smith szerint:

  A Fidesz kasztrálta a Jobbikot azzal, hogy elvették az összes lőszerüket, és most nincs mivel tüzelniük. Ha nem látszatellenzék lennének, hanem valódi, akkor nem itt tartanának. Amíg ők cukiskodtak, addig az airsofttal háborúzgató nyilasok is fideszes szavazók lettek. Az van, hogy amíg Vona gyengeséget mutat, addig Orbán erőt. A magyarokban pedig erős csordaszellem, és ezért mindig a vezérbikát követik, még akkor is, ha az a szakadékba vezeti őket. Megérdemlik.

  • Fergeteg11 szerint:

   Részlet a 24hu újságírójának a Jobbik elnökével készített beszélgetéséből (címe: Találkoztam Voldemorttal):
   “[…]
   Honnantól számít kudarcnak?
   Ha nem nyerünk, az kudarc.
   És lemond?
   Le.
   De ugye hagyja majd, hogy tíz perccel később újraválasszák?
   Drámai csatában hajszállal veszíteni egész más, mint csúfosan leszerepelni.
   Az már csúfos, ha valamelyik balos formáció is megelőzi a Jobbikot?
   Az csúfos.
   […]”
   Meglátjuk.

 3. Realista szerint:

  Sokan azt hiszik, az a 46% valami rendszerellenes valami, elutasítanak. Dehogyis. Ők azok, akiket nem érdekel a politika, vagy letojják nagyívben, belesimultak a rendszerbe. Ebben a 46%-ban található a totál agyhalott, száraztészta és mosópor csomagért, meg tűzifáért szavazni hajlandó masszív tömeg is, a legtanulatlanabb rétegek és ide kell sorolni nagyjából kétmillió retek klubon, izaura tévén, fásy mulatókon edződött agy gyalult embert akiket jobban érdekel a bulvár, a celebek világa mint a politika. A 8 millió választóból majd négymillió emberről beszélünk. Egymillió agyhalott és kétmillió bulváros. Ebből jó ha egymillió olyan van akit érdekel a politika de tényleg nem tud választani, vagy azt mondja nem megyek szavazni, úgyis eldől nélkülem. Választáskor ebből a 46%-ból csemegéznek precíz listák alapján a pártok. Akinek több pénze, aktivistája és szállítóeszköze van elvinni az szakít ki nagyobb szeletet ezekből. Lehet itt álmodozni ellenállókról meg hasonló. Munkáspártot is lehet emlegetni, sehol nem jelennek meg, nincs ismert és szerethető politikusuk, nem kínál alternatívát, nem jelenik meg a közbeszédben, rendre minden megmérettetésen szánalmas és nevetséges eredményt produkál. Pedig Thürmerék még Döbrögi szekerét is tolták rendesen anno.

  • KissJózsefLászló szerint:

   Ez itt a lényeg! De jó, hogy van még ezen az oldalon aki érti is mi történik az országban, nem csak böfög hülyeségeket!

   • vitorla123 szerint:

    Mert te is Döbrögi szekerét tolod most!Nem fogod fel,hogy az egyéni tulajdonú rendszer felett eljárt az idő.Választhatsz,részvénytársaság,ahol önként lemondasz a vagyonodról,vagy közösségi tulajdon ahol egy ember egy szavazat.Ellentétben a részvénytársasággal,ahol egy részvény egy szavazat.Mekkora különbség.Mi soha egy jobboldalnak ne toljuk a szekerét.Ezt meg te is jól tudod,ha lehet ne csusztass!Ha az a véleményünk,hogy Magyarország a magyaroké,akkor nemmel szavazunk a betelepítések ellen.Akkor is ha a liberálisok is nemmel szavaznak.Mert a Thürmer párt érdeke és a magyarság érdeke egybe esik.Ezért kell ránk szavazni.Miért is?Mert most már elindúlunk választásokon!Húsz évig ez nem így volt.

    • Realista szerint:

     Van pár dolog amiben igazad van. De a munkáspártnak volt időszaka, amikor a fidesz mellett érvelt. Aztán a másik, hogy az elbutuló, elamerikanizálódó társadalommal kellene valamit kezdeni, ezt nem ismeri fel senki. Mindenki csak alap sémákban gondolkozik. Nagy hiba a fideszt is csak sima pártszemüvegeken nézni. Ők közösség. Dac és érdekközösség, nagyon máshogy működik mint ahogy egy pártra gondolnánk. És maga a munkáspárt. Ameddig nem lesz szemléletváltozás, addig vitorla123 is agitálhat, dühönghet, fejre is állhat, a munkáspárt sehol nem lesz. Most borítékolom, még 2022-ben is álmodozások, nagyívű álmok lesznek a pár százalékos munkáspárt körül. Ha labdába akar rúgni a Thürmer párt, akkor oda komoly és a társadalom számára közérthető és megszerethető program kell, alapos szájbarágással. Vagyis mikor, hogy, miből, miként, kikkel fog megtenni ha valami csoda folytán hatalom közelébe kerül. Milyen koalíciós alkukra és engedményekre hajlandó, mit tesz külső és belső ellenállás esetén. Ezt milyen csatornákon juttatja el az emberekhez, milyen politikusokkal szeretné megvalósítani? Mert jelenleg a munkáspárt hatalmas nulla. Minden megsértődés ellenére nem látható, hogy bármikor is változás álljon be a munkáspárt háza táján.

     • vitorla123 szerint:

      Azért csináltam meg a két oldalt.A Red-Help-et és a Bal-Rad-ot.A fiatalokhoz kell eljutni,és ez csak az interneten lehetséges.Meg a tabletteken. A Munkáspárt tagsága zömmel nyugdíjas.Ezt a technológiát kevesen ismerik.Én magam az első pártfegyelmim 1963-ban kaptam a kibernetika mint burzsoá áltudomány műveléséért.Másik példám a LED AK irányzék megvilágitásom olyan minősítést kapott a Találmányi Hívataltól,hogy “Népgazdasági hasznosítása nem ajánlott!”(Másolata a MUnkásőrség “BOGÁR” irányzéka.Fele az enyémnek)Ma mindent LED világít meg.Kivéve a határon szolgáló AK,és AMD gépkarabélyokat.A harcosok éjszaka használhatatlan fegyverekkel vannak felszerelve.Meg egy használhatatlan kerítéssel. Nem rég mondtam el egy beszédben,hogy a Munkáspártnak választási párttá (választásokon induló) párttá kell vállni. Ez 2 éve van így.Hamarosan változni fog a megítélés is. Mivela program világos.A munkaidő 6 legfeljebb 8 óra lehet. Ugyanis ha 10 liter benzit öntesz a gépkocsi tankjába nem tudsz húsz litert felhasználni belőle.Az ember gyomrának űrtartalma 6-8 óra effektiv munkaidőt tesz lehetővé.Nem 10-et,12,-t vagy 14-et.A kapitalista harácsolók ezt nem értik.A 6 óra pedig csak kommunista viszonyok között tervutasításos rendszerben valósítható meg hatékonyan.A munkanélküliség egyidejű felszámolásával.

 4. szaszi szerint:

  Azért állítja az ellenzéki politikusokat maga mellé Orbán.Nem is azért,hogy felőrölje,bomlassza őket,ugye?
  Írtam,Thürmer is beállt a sorba.A maga ateizmusa,Thürmer párt vezérrel elég hülyén adja ki magát,hogy Orbán megint a Pápánál járt,mint jó hívő keresztény.
  A Magyarság érdeke?
  Komoly vihar lehet az Ön fejében,ennyi ellentmondást követni nem kis dolog.
  Persze lehet hogy ideológiailag nem vagyok elég képzett.

 5. Realista szerint:

  vitorla123-nak:

  “a Bal-Rad-ot.A fiatalokhoz kell eljutni”

  De nem a fiatalok olvassák. Fiatalokat a celebek világa a pokémon vadászat, a drog a buli érdekli. Nincs erkölcsi nevelés, nincs hazaszeretetre, normális társadalmi értékek becsületére nevelés, nincs sorkatonaság ami tartást adna az embereknek. A fiatalok a jövő és nem szabad hagyni de a realitás mást mutat. Másság, deviancia és a társadalom állapotának folyamatos romlása. Nehéz politikailag megmozgatni fiatalokat. Iszonyat keveseket lehet, azokat is inkább a hatalom a pénz vonz a politika világából, nem az őszinte hazaszeretet és a hazájáért tenni akaró politikusi pálya.

  “Én magam az első pártfegyelmim 1963-ban kaptam a kibernetika mint burzsoá áltudomány műveléséért.”

  Ez is jó. Pont a saját elvtársai fojtották el a tehetségét. Miért lenne ez a jövőben is másképpen? Mindig Kádár példája ugrik be, mint aki Belügyminiszter lett majd vele intéztették el Rajkot, mert a párt érdeke. Majd bebörtönözik a sajátjai és megkínozzák. Utána kiengedik és 53-ban levelet ír Rákosinak, hogy jelentkezik munkára. Azok után, azoknak? Fura gondolkodásmód.

  “Munkáspártnak választási párttá (választásokon induló) párttá kell vállni. Ez 2 éve van így.Hamarosan változni fog a megítélés is.”

  Két éve semmi jele, de még csak szikrája sincs a változásnak. Mi változott két éve a munkáspárton belül? Hol változott a kommunikáció, hol vannak az új, aktualizált programok, amik részletesen, kivitelezhetően, hatástanulmányokkal, háttér számításokkal ki vannak dolgozva? Hol vannak az új politikusok? Hol jelenik meg a Munkáspárt és milyen eredménye van az eddigi, két éve tartó változásoknak.

  Azt látom, vagy belesimul a rendszerbe, összeszedi magát, pénzt szerez és simán elindul, akkor támogatástól függően kap pár százalékot, vagy ha nagyon ugrál, bedarálják. Magyarul beépülnek, belülről bomlasztanak, pártot szakítanak, politikusokat koholt vádakkal el lehetetlenítenek, programelemeket ellopnak és kifogják a szelet a vitorlából. Ha meg valahol bármiféle eredményt érnek el, akkor megkeresik a leggyengébb láncszemet és megveszik kilóra. Sajna ezek a mai valóságok, ami messze esik mindenféle álmodozásoktól. Lehet más a politika? Láttuk. Nem. Jobbik? A tiszta és erkölcsös párt. Esküvel kötelezett politikusok akik visszaadják majd a mandátumukat. És? Adták a fenét. Kiléptek és függetlenként ott maradtak a zsírosbödön mellett. A jobbosok álmodtak egy nagy pártot. Mi lett belőle? A munkáspártnak is erre van esélye. Legjobb, legszerencsésebb esetben eljuthat 10-15%-ig, kemény munkával, komoly és nem csak látszat változások után, sok-sok pénzzel, erős médiatámogatottsággal. De többre nem lesz esélye. Parlamentben, országos szereplővé válva meg megindul a cukivá tétel. Parlamentben szelídült meg anno a Miép is. Ott fordult 180 fokot az LMP és ott alakult át a Jobbik is. Anno kisgazdák is ott oszlottak ketté, változtak. Sok a baj, nagyok az ambíciók, erősek a vágyak és az álmok de keserű az ébredés és egész más a valóság. Ideje lenne felébredni.

  • vitorla123 szerint:

   A” Munkáspárt nem jobboldali,nem baloldali hanem kommunista párt!” Eddig még a parlamentbe se akrt bekerülni.Azért amit írtál.De a törvény az törvény!Aki nem indul a válsztásokon azt megszüntetik.Ezért kell indulni,mindig mindenhol.A belesimulás kockázata nélkül.Jó program a 6 órás munkaidő (() .Mert ezt lehet teljesíteni.Jó program a 6 órása munkaidő(8) mert senki sem akar megszakadni. Jó program a tisztességes megélhetés,mert senki sem akar nyomorogni. Mert aki nyomorogni és nélkülözni akar személy szerint az szavazzon a mai polgári pártokra és a magyar demokráciára.Nekem a fiatalokról más a tapasztalatom.Söröznek ez igaz.DE nincs rá pénzük!Ez is igaz! Ezért mint kommunista sört is ígérek. Magyar sört és nem amerikai sűrítményből készültet mint a Bőcsi!,meg a Sproni.A Kőbányit nem tudom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.