Épül és erősödik az Új Nemmzetthy Elyth

Mészáros gyerekeinek cége is kapott megbízást Felcsúton

Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége is kapott munkát a felcsúti kisvasút, valamint a szintén felcsúti Makovecz-stílusú kazánház építésénél. Az RTL Híradó kereste Mészáros Lőrincet, hogy nem érzi-e összeférhetetlennek, hogy az általa vezetett alapítvány a gyerekei cégének ad megbízásokat, de nem reagált.

(hir.24)
Bal-Rad komm: Miként és mit is reagálhatott/reagálna a jó Lőrinc koma? Mondjuk a Maszop berzenkedéseire!
Megmondjuk:
“Tetszettek volna talán kevesebbet lopni!” És akkor nincs közundor a szoclibek iránt, és kevesebben hittek volna a döbrögista horda csodatévő igéreteinek! És akkor nincs kétharmados falkaforradalmi diadal! (Késő bánat!-eb gondolat!)
Mert az, hogy most Új Nemzetthy Elyth épül-szépül-erősödik!-az bizony csak egy következmény. Igaz, hogy a 2010 óta zajló rablási folyamathoz képest AZ CSAK APRÓ LOPKODÁS VOLT!-de hát a Nagy Döbrögista Rabláshoz “AZ” az időszak alapozott meg!
A döbrögisták meg…-köszönik a lehetőséget! Élnek vele! Ők Új Nemzetthy Elyth felépítésén és megerősítésén dolgoznak!
MERT HAGYJUK! MERT TŰRJÜK! ŐK CSAK ÉLNEK AZ ÖLÜKBE HULLAJTOTT LEHETŐSÉGGEL, ÉS VISSZAÉLNEK A MAGYAROK BIRKATÜRELMÉVEL!

MI PEDIG MEGÉRDEMELJÜK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Épül és erősödik az Új Nemmzetthy Elyth bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Ma számoltam ki!Akkor a kisember négyszer élt jobban,mint most egy átlag FIDESZ polgár.Mert neki van munkája.A többinek,csak közmunka és a bére jut.Ő 1/10-én él az akkorinak!Vagy rosszabbul!

 2. Élőfa szerint:

  Ez van, mert valaminek lennie kell, légüres teret a természet nem tűr meg. És mivel törvényes(isteni törvényen alapuló) rend már egy ideje nincs az országban, így ez a jellegtelen, uniformizáló, gagyi valami van helyette. A folyamat nagyon jól érzékelhető a Szórád ház, és az Öregberény című magyar sorozatokból, hogyan vész ki az a bizonyos valami(megértés, és ebből következő közös akarat, elfogadás) az egymást követő generációkból. Keresztény parasztgazdából posztkeresztény melós, posztkeresztény melósból liberális, modern anarchista munka ország és családnélküli.

  Az egy nagy dolog, hogy nincs egy valódi, karakteres értelemben vett nemzet, és azt irányító valódi elit. Ez történik, ha a világból hiányzik a(z isteni) kegyelem, nem tud érvényesülni semmilyen áldásos ideológia, minden csak írott malaszt, nosztalgia és vágyálom marad. A nemzetet egybetartó kohéziós erők(a vallás, a nagy/család, a közös eszmények, a hagyományok) megrendülnek, és mintha nem is lettek volna soha, eltűnnek, fölszívódnak a semmibe. Ezt már csak Isten hozhatja rendbe, kedves ateista barátaim. Még a maguk proletár-szentjéhez, Kádár Jánoshoz is(hát még a hungaristák Szálasi Ferencéhez, vagy a jobboldal más nagy egyéniségeihez, úgyis, mint Soltész Jenőhöz) egy megelőző 1000 év kellett, ami őt kitermelte, mint magyart, mint vezetőt, és ugyanígy, magát a rendszerét is, mert egy rendezett rendszerhez is szükségeltetik egy áldásos kegyelmi állapotnak legalább a valamilyen szintű maradéka nyomokban. Mert ha nincs szent, akkor van profán, de valami mindig van, mígnem a végén össze nem omlik minden.

  Isten kegyelméből és akaratából, a magyar törzsek a törzsfők vezetésével összefogtak mert érezték, hogy össze kell fogniuk, a törzsek egyesültek, hont foglaltak, a magyar főurak vezetésével, Isten akaratából és kegyelmi segítségével, a magyar nép megértésével és beegyezésével, közös akaratával, évszázadok alatt, felépült egy mesés ország, Hungária. Annak a felsőbb jónak, annak a felsőbb akaratnak a közös megérzését, annak a közös megértését, és az ebben a szellemben való összefogást, amikor ilyen szellemben munkálkodnak és fejlődnek, fejlesztik országukat, nemzetüket, erkölcsi jellemüket, nemzeti karakterüket a magyarok, azt nevezik hungarizmusnak, melyre jó példák az Árpádok, az Anjouk, Habsburgok, a Zrínyiek, a Rákócziak nemzetalkotó évszázadai, és a kádári szocialisták(vagy ilyenek lettek volna a prohászkai, soltészi jobboldali szocializmus) országalkotó évtizedei is.

  http://indavideo.hu/video/Szent_Gellert_legendaja_1994_Rajnai

  https://www.youtube.com/watch?v=bh_Bc9ubFqw

  Azért nincsen már sem magyarság, sem semmi, mert hiányzik a világból, és a világnak az isteni kegyelem, mely élővé tesz mindent, amit az isteni elme a teremtéskor szépnek képzelt, és megteremtett. Ha a bűnöket lemossák, és helyreállítják az isteni rendet, az élet és a kegyelem csak akkor tér vissza, a tisztulás után.

 3. Élőfa szerint:

  https://www.google.hu/search?q=%C3%B6regber%C3%A9ny&client=firefox-b&biw=1440&bih=767&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiutb7f0-bOAhUFhywKHb3TCUwQ_AUICCgD#imgrc=J0ZROxeyIvVCOM%3A

  https://www.google.hu/search?q=%C3%B6regber%C3%A9ny&client=firefox-b&biw=1440&bih=767&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiutb7f0-bOAhUFhywKHb3TCUwQ_AUICCgD#imgrc=y0HQEAUYDQ0SRM%3A

  https://www.google.hu/search?q=%C3%B6regber%C3%A9ny&client=firefox-b&biw=1440&bih=767&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiutb7f0-bOAhUFhywKHb3TCUwQ_AUICCgD#imgrc=-MysSy2X3h2mDM%3A

  Amikor még nem a fészbuk, a külföldi munka, és a vagyoni különbségek, vagy az iszlám állam és a terrorveszély, hanem a föld, a munka, és a becsület, valamint a nagycsalád, a falu közössége, az aratás és a szüret voltak napirenden, Isten kegyelméből. Amikor még keresztény lélek és jellem találkozott minden emberben egymással az utcán, bárki jött is szembe egymással. Hiányzik a világból a kegyelem, az isteni kegyelem! Ezért a sok stressz, ezért a nyugdíj előtt kipusztuló, békét nem lelő, egymást fölfaló emberek. Ha nincs isteni kegyelem, a jámborság helyét kitölti az indulat, és a sötét gondolat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.