LATROK

Fidesz-irodát akartak felrobbantani Budaházyék – állítja az ügyészség

bugyur

 

Keddre tűzte ki az elsőfokú ítéletet kihirdetését a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György és társai perében a Fővárosi Törvényszék.

A vád szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésű terrorszervezet 2007 és 2009 között erőszakos eszközökkel próbálta megváltoztatni a kormánypártok politikáját és félelmet kelteni a lakosság egyes csoportjaiban.
A vádlottak az ügyészség szerint Molotov-koktélos támadást intéztek MSZP- és SZDSZ-pártirodák, képviselők, valamint Hiller István szocialista oktatási miniszter, Kóka János szabad demokrata frakcióvezető otthona ellen, Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelő miniszter vidéki ingatlanánál pedig robbantottak.
Az eljárás adatai szerint kezdetben felmerült Fidesz-irodák elleni támadás is, de ezt a csoport tagjai ellenezték, és végül az elsőrendű vádlott is arra jutott, hogy “most még ne”.
(blikk)
Bal-Rad komm: “…kezdetben felmerült Fidesz-irodák elleni támadás is, de ezt a csoport tagjai ellenezték, és végül az elsőrendű vádlott is arra jutott, hogy “most még ne”…”
-Ezek után NEM ÉRDEMELNEK SEMMIFÉLE méltánylást! Latrok! Bűnhődjenek!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

LATROK bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. M G Miklós szerint:

  „-Ezek után NEM ÉRDEMELNEK SEMMIFÉLE méltánylást! Latrok! Bűnhődjenek!”

  Az ítélet megszületett, az ország egyik ”leghitelesebb” cionista sajtóorgánuma alapján. Már bírósági eljárásra sincs szükség- elég a Blikk meg a Bal-RAD, és aki magyar az kivégeztetik.
  Amit itt felsoroltak annak fele sem igaz, ez egy koncepciós per, és a magyar függetlenségi mozgalmak ellen irányul.
  Mindent félretéve, ha a BAL-RAD egy szennylap alapján ilyet ír, akkor kinek tesz vele szívességet?
  No persze így is lehet támogatni a gyarmatosító hatalmat.
  Előbb gondolkodni, és azután véleményt formálni.

  Admin:

  Mi van a Bal-Rad kommentje elé beidézve?

 2. zoli szerint:

  Hülyék vagytok mint a segg. Beszopjátok a bőrfociba varrt labda baromságát? Beszopjátok a pókharapó /draskovitz vagy ki a faszom/által közzé tett hamis videót, amivel megvádolták Budaháziékat, hogy azon ők robbantottak, közben meg valami hülyegyerekek robbantottak a mezőn és felrakták a videójukat a youtubera..Nem veszitek észre seggfejek, hogy le akarnak teljesen számolni a nemzeti oldallal?Úgy vagytok ti idióták, hogy még észre sem veszitek. Mellesleg, ugyan azt játszották el a román hatóságok a letartóztatott Bekéékkel, mint játsza azt a magyar rezsim Budaháziékkal.

 3. Bánsági Józsefné szerint:

  Ezt leirni nagy teljesitmény volt! Szégyen. Igy van ez a gyarmattartók korrekt hirforrásainál. Ezért fizetik őket.

  • vitorla123 szerint:

   A nemzeti oldalnak ma a korrupció ellen kell harcolni.Nem pedig fegyveres balhékba keveredni. Budaházi rossz elhatározásra jutott.Kár mert az általam képviselt katonai vonalba belefértek volna.Ma információ elméleti fegyverekkel kell harcolni.A bíróság állapítsa meg a tolvajról,politikai nyomásra,hogy az egy szent ember.Mint Rogán és társai.Ezzel a rendszer elhitelteleníti magát.A terror semmire és soha nem megoldás.Persze sziszifuszi munka és benne van a verség kockázata is.

 4. szaszi szerint:

  Egy “Keresztapa” filmidézet.
  “Az igazi hatalmat nem lehet megszerezni.Azt el kell venni.”

 5. Öcsi szerint:

  Ez az ember a 2002 es választások utáni nagy szavazati csalás után lezárta az Erzsébet hidat felhívva az ország figyelmét a csalássorozatra.
  Persze a drágalátos Fidesz másnap az összes szavazócédulát megsemmisítette mert mi lessz ha …
  Tessenek utána nézni hogy került újból a perlamentbe az SZDSZ kiütve a Miépet
  Az egyiket becsalták a másikat elcsalták.
  Kóka ,Szílvási ,Draskovics már annyi bűnt elkövettek Magyarországgal szemben hogy az kimeríti a BTK-t. Ők az igazi terroristák, mikor is a gazdák a földjeiken a betakarításokat végezték helikopteres kommandósok és adó ellenőrök szállták meg a gazdák földjeit.Igaz Kókának csak helikopterre futott, Demszkinek és a Nemzet gáz szserelőjének Adriai nyaraló jutott. Nekünk meg a robot és a bilincs !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.