Ötletelnek a germán fattyak

Adófi­ze­tők pén­zé­ből, re­pü­lőn szál­lí­ta­nák a mig­rán­so­kat Eu­ró­pába!

Képtalálat a következőre: „Migránsok a repülőtéren-kép”

Egy új, nem kormányzati szervezet adományokat akar gyűjteni német állampolgároktól annak érdekében, hogy a migránsok repülőgépen érkezhessenek Észak-Afrikából és a Közel-Keletről Németországba.

A Let’s Fly to Europe nevű szervezet azt akarja megakadályozni, hogy a bevándorlók a sokszor életveszélyes, tengeri útvonalakon érkezzenek a kontinensre, ezért szeretnének az adófizető állampolgárok pénzéből kényelmes utazást biztosítani számukra – írja a Breitbart.
A szervezet szóvivője, Marcus Jaggo már az Európai Parlamentben is fel akarja terjeszteni az ötletet, szerinte a bevándorlók megérdemlik, hogy normális jegyárak mellett biztonságban utazhassanak Európába. Az országokba érkezve megkezdődhetne a menekültügyi eljárás, a migránsok pedig később megkapnák a menekült-státuszt.
(Forrás: ripost)
Bal-Rad komm: Szem nem maradhat szárazon ily nagyfokú filoszemitizmus láttán.
“…normális jegyárak mellett biztonságban…kényelmes utazást biztosítani számukra…”
-Marcus Jaggo és szervezetének tagjai lakóhelye körül pedig elkvártélyozni őket. Mert megérdemlik! Mármit a Let’s Fly to Europe horda minden egyes tagja. (Aztán majd rákérdeznek egymásra, hogy nem-e jobb lenne átkeresztelni a céget. Let’s Fly to America-ra. Bár ez Soros Gyuri bácsinak aligha nyerné el a tetszését!)
Amúgy meg: lehet hogy fogytán az alapítványi pénz? Vagy ennyire hülyének nézik a germánokat ezek a fattyak? Persze ki tudja?!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ötletelnek a germán fattyak bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. ő szerint:

  Melyik repülős cég ötlete volt ez először vajon ? Fogadjunk nem a Germanving áll a háttérben 😀

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Titokban így is szálitják a Germánok a migránsokat Germániába. Elég sűrüek a járatok, a nem frekvetált ,illetve néhány Németországban lévő katonai repterekre. Különösen nagy az éjszakai légiforgalom éjfél után kettőtől regel hat óráig.

 3. Bánsági Józsefné szerint:

  Az ötletgatzdáknak semmi közük a némeeknek, mint ahogy Merkelnek sincs. Ennyit erről.

 4. Fergeteg11 szerint:

  Két egyetemista (Matheus Meinlschmidt, Markus Jaggo) volt az ötletgazda. Linksjugend [’solid] – ehhez kötődnek.
  Ez egy európai szocialista, antifasiszta, antimilitarista, antikapitalista, antiszexista, antirasszista… anti… szervezet. Ennek egyik képviselője (Selin Gören) hazudott a rendőrségnek, amikor az emlékezetes újévi tömeges erőszakok idején az idegenek őt is elkapták (azt mondta, németül beszélő fiatalok voltak, pedig dehogy). A Linksjugendnek van egy csoportja a Tübingeni Egyetemen, a [’solid] SDS Hochschulgruppe, aminek tagja a két agymosott.
  https://m.facebook.com/dielinke.tuebingen/posts/745026105508661
  Egyelőre útjukban áll egy EU-direktíva (2001/51/EC), ami a kérelem elutasításakor a légitársaság megbírságolását és a kérelmező (migráns) visszaszállításának megszervezését irányozza elő, magyarán ez most nem érné meg senkinek, csak a migránsnak. A két illető azt szeretné, ha ezeket a költségeket az EU állná, és ehhez már megszerezték Görögország, Olaszország és Spanyolország támogatását. Mindenesetre eléggé Soros-íze van a kezdeményezésnek, és nem vagyok biztos benne, hogy a brüsszeli idiokraták körében feltétlenül elbukik majd.

 5. zombi szerint:

  “Adófi­ze­tők pén­zé­ből, re­pü­lőn szál­lí­ta­nák a mig­rán­so­kat Eu­ró­pába!”
  IGEN ,A BŰNBAKOT
  Mondták/mondják magasabb a az eu…. Intelligence quotient mint…..a…a…..hol is ?elfelejtettem.

  De jóóó…. nagyon !
  Ilyet nem baszott világ .

 6. TERMIN8ATOR szerint:

  Ukrajnában ismét megöltek egy ujságírót, holtan találtak talán Kijeven kivül . Ogyessza közetében megöltek egy gyereket, a cigány közösség pogromot robbantot ki.

 7. joco szerint:

  A migránsok szállítása már rendszeresen folyik éjszakai repülésekkel, egy civil reptérre és egy német légibázisra. Fotók jelentek meg az újságokban róluk. A kormány nem nyilatkozik, de nem is tagadta. Ez a cikk egy blöff, mert már két hete fenn van az indexen is a dolog. Másfél hete Tv müsorban is táma volt.

 8. szaszi szerint:

  Ő volt az Termin8ator?
  http://www.mon.hu/ukran-valsag-politikai-menedekjogot-ker-litvaniatol-az-ukran-tuntetokkel-rokonszenvezo-orosz-ujsagiro/2475693
  A tüntetőkkel szimpatizáló Orosz származású újságíró,aki Litvániában kért menedékjogot,most Kijevben állítólag öngyilkos lett.
  Fura.

 9. Turzó istván szerint:

  Egyszerűen nem érthető az okfejtés! … – Amikor elkezdték ezt a ‘bevándorlási akciót’, akkor miért nem repülőgéppel szállították ‘haza’ a kiszelektált, nekik megfelelő … – értékes munkaerőt – Európa kikerülésével, hogy ne az európai országoknak kelljen megszenvedniük a németek ilyen jellegű problémáit? Miért kellett egész európán átverekedni magukat a migránsoknak’, hogy azután a németek megmondják majd, hogy – kire van szükségük, és kit hová akarnak majd átplántálni? Ez egy ‘kicsinált ‘ dolog, hogy Európában mindenki érintve legyen benne! Vagyis, a kereszténység elleni elözönléssel indított háború, amit a zsidó Merkel és segítői irányítanak a keresztények megsemmisítésére! Ez már teljesen egyértelművé válik, a zsidók ‘bosszúja’ a keresztények ellen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.