Germánia Ribanca verdiktet hirdetett

Merkel: Az nem fog menni, hogy valakik kijelentik, hogy nem akarnak muszlimokat

Kiállt az elmúlt hónapokban követett menekültpolitikája mellett vasárnap Angela Merkel, és élesen bírálta azokat az európai országokat, amelyek kijelentik, hogy nem fogadnak be muszlim menekülteket. A német kancellár az ARD televíziónak adott interjújában ragaszkodott a menekültek elosztására vonatkozó kvótarendszerhez is.

A német közszolgálati tévé Tudósítás Berlinből című műsorában Merkel reményét fejezte ki, hogy az Európai Unió tagjai megegyezésre jutnak majd a migrációs válságból adódó, megoldásra váró kérdésekről, köztük arról, miképp osszák el igazságosan a menedékkérőket az unió 28 tagországa között.

glo

A maga részét mindenkinek meg kell tennie– mondta -, ugyanakkor nem zárta ki, hogy egyes országok kevesebb menekültet fogadjanak be, ha ehelyett pénzügyileg nagyobb szerepet vállalnak.
A megoldás mikéntjének kérdésében van “néhány ország, amely nem annyira akar ebben részt venni, és mások, akik nyitottak” – mondta a Német Kereszténydemokrata Uniót (CDU) vezető politikus.
“Az azonban nem fog menni, hogy egyes országok kijelentik, hogy egyáltalán nem akarunk muszlimokat az országunkban. Függetlenül attól, hogy az humanitárius szempontból szükséges-e vagy sem. Erről továbbra is beszélni kell”– mondta…
(24.hu)
Bal-Rad komm: Germánia Ribanca-ez a EU-nevében nyilatkozattételre, kiváltképpen pedig intézkedésre egyetlen európai állampolgár által fel nem jogosított lotyó-mindezt azt követően mondta, hogy részt vett a V4-ek varsói bohóckodásán.
Verdiktet hirdetett, válaszul néhány karrierépítő nemmzetthy bohóc sipkacsörgetésére.
Tette ezt pedig nagyon magabiztosan és erélyesen!
VAGY BEFOGADTOK!-VAGY NEM KAPTOK JÚDÁSPÉNZT!
Mint Közép-Európa és a Balkán MEGBÍZOTT ÜGYVEZETŐJE!
Nyilatkozatávaljelezte, hogy jottányit sem hajlandó engedni a végrehajtandó kiszabott feladat céljaiból.
Döbrögisztán számára különösen vészjósló ez a verdikt! Még négy hónap, és a Gazda Világszintű Fő Helytartója elfoglalja irodáját Washingtonban! Clintonné beköltözik a Fehér Házba. És elkezdődik a Terv Végrehajtása! A széttelepítés!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Germánia Ribanca verdiktet hirdetett bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Már tavaly nyáron megmondtam (ezen az oldalon), hogy a tömeges bevándorlás miatt az EU tagállamok önként fogják követelni az európai hadsereg felállítását. Orbán (Tusványoson) és neotrockista elvtársa, Gyurcsány, az elsők között követelték az EU hadsereg létrehozását, és a V4+Németország találkozón is ennek fontosságát hangoztatta a miniszterelnök. A hadsereg az első lépcsőfok, a végső cél természetesen az Európai Egyesült Államok.
  Paul Wolfowitz: “A világkormány fel fog állni, és ha az emberek önként nem hajlandók ezt elfogadni, akkor erőszakkal vezetjük be.” <- Ez zajlik most a muszlimok bevándoroltatásával és szétosztásával.

 2. Azorka1861 szerint:

  Csehorszàg az èv vègèig nem fogad be migrànsokat Törökorszàgbol.
  http://migracio.mandiner.hu/cikk/20160828_csehorszag_az_ev_vegeig_nem_fogad_be_migransokat_torokorszagbol

  • vitorla123 szerint:

   Drága a munkaerő Németországban.A harácsolók olcsó munkaerőt akarnak.A magyarok elvándorlása és hazatoloncolása hamarosan be fog következni.A muszlim sokkal olcsóbban mosogat!Erről van szó.Ez a haszna annak amit csinálnak.A jövő pedig őket nem érdekli.

   • M G Miklós szerint:

    Hogy Te mennyire tévedsz! A zöme nem mosogat, hanem szakemberként dolgozik. Nélkülük a nyugat gazdasága veszteséget szenvedne. Anglia például azt tervezi, hogy az ország számára fontos szakembereknek állampolgárságot, de legalább hosszú távú tartózkodási engedélyt ad(Anglia miután segített Európát tönkre tenni, kiszállt a buliból-Anglia az USA anyaországa, és London-City a Rothschildok központja). Ha Európát elárasztják muszlimokkal, akkor Egyesült Európai Államok sem lesz, hanem muszlim Európa. Az USA megalakulása óta cél Európa ( sőt lehet mondani, hogy Cromwell óta)megsemmisítése és a fehér faj likvidálása, a többi csak köztes állapot.

    • vitorla123 szerint:

     Nem tévedek,hiszen nem cáfoltál meg.Pontosan úgy van ahogy írtad.Aki tud,akinek van lehetősége szerezzen állampolgárságot de sűrgősen. Másként bajba kerülnek!

   • ő szerint:

    Mert a kecskepásztor muszlim biztos azért ment oda hogy mosogasson ….. Nem fognak azok semmit sem dolgozni.

 3. Próféta szerint:

  Készüljetek! Hamarosan megtapasztalhatjátok, hogy milyen a földi pokol. Nagy balhét akarnak csinálni, hogy utána mindenki könyörögjön nekik a megoldásért. Amit majd ők meg is adnak a saját elképzeléseik szerint. Teljes rabszolgaság.

 4. pedellus szerint:

  Karinthy Ferenc már 1970-ben ezt írta a Németországban élő muszlimokról

  “…A menzán szép szőke lányok és rengeteg arab. Tóth azt mondja, egész nap itt lógnak.
  A német államtól ösztöndíjat kapnak – ez a németek kisebbrendűségi érzése: hogy ugye ők már nem rasszisták, támogatják a színeseket.
  De ezek nem tanulnak, tíz évig is elcsücsülnek itt, a vizsgáikat nem teszik le, és ha valamelyiket kizárják ezért az egyetemről, ordítanak, hogy fajüldözés. Közben folyton a menzán lógnak, szidják a németeket, hogy nem elég forradalmárok, és időnként bombát dobnak egy zsidó aggmenhelyre, vagy felrobbantanak néhány repülőgépet. Az El Fatahnak München és Frankfurt a legfőbb európai támaszai. Istenem, és ezek a mi szövetségeseink!

  Karinthy Ferenc: Napló 2. kötet, 32.oldal

  Littoria, Könyvkiadó 1993
  Kaiserslautern,1970.március 11.

  http://alternativhirek.blogspot.hu/2016/08/karinthy-ferenc-mar-1970-ben-ezt-irta.html

  • emilo szerint:

   “El Fatahnak München és Frankfurt a legfőbb európai támaszai”

   A támaszt úgy érti, hogy befogadják őket, mint ösztöndíjast?, “de De ezek nem tanulnak, tíz évig is elcsücsülnek itt a vizsgáikat nem teszik le, és ha valamelyiket kizárják ezért az egyetemről, ordítanak, hogy fajüldözés. Közben folyton a menzán lógnak, szidják a németeket, hogy nem elég forradalmárok, és időnként bombát dobnak egy zsidó aggmenhelyre, vagy felrobbantanak néhány repülőgépet.”

   …mert a 70-es években inkább a kelet támogatta, fegyverrel, terrorizmusra IS, a Fatah terroristáit.

 5. szemcsi szerint:

  Drábik János – Migránsválság és a háttérhatalom :

 6. D vitamin szerint:

  Merkel, Hollande és Renzi gennyes fekélyek Európa testén, a németek, olaszok , franciák pedig olyan puha pöcsű senkik lettek, akiknek már csak a zabáláson, piáláson és böfögésen jár az eszük.
  Ha nem megy másként, ki kell lépni ebből az impotens társulásból, és inkább összefogni az északi szlávokkal és az oroszokkal, mintsem hagyni magunkat egy gennyes banyától megzsarolni.
  (A valaha kemény délszlávok a konc reményében lefeküdtek a Banyának, az ukránok pedig orosz-fóbiájuk miatt még a dzsihádistákat is befogadnák.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.