Integrálódási problémák Maradék-Ukrajna déli részén

Maradék-Ukrajna Loscsinovka falujában zűrök támadtak. Az Odessza-régióbeli Izmail dunai kikötőváros szomszédságában augusztus 26-án a falu morekolóniájának egy húszesztendős egyede elcsalt egy nyolcesztendős ukrán kislányt a falu egy lakatlan házába.

Ott aztán megerőszakolta, majd brutális módon végzett vele.
A gyerek holttestét az eset után nem sokkal később találták meg. A riasztott rendőrök nyomkövető kutya segítségével igen rövid idő alatt jutottak el a tettesig. És ahogyan az elő van írva!-előállították.
Az igazi zűrök ekkor kezdődtek. A kolónia bűnözői élevitelét amúgy is rossz szemmel néző loscsinovkaiak teljesen bebőszültek, és rendezkedni kezdtek a “telepen”.

A rendőrök oly nagyon nem törekedtek a bosszúszomjasok lecsitítására. Miután a kolónia népsége-vélemények szerint-a román határ környékére elhúzott, az Odesszából érkezett belügyi csapatok megszállták a telepet. Nagy a szárazság arrafelé, és szeretnék elejét venni egy tűzvésznek.
Loscsinovkában a helyzet igencsak feszült! Tegnap dél óta viszont “etnikuminak” nyomát sem látták a környéken. Valahol integrálódzanak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Integrálódási problémák Maradék-Ukrajna déli részén bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Zls-179 szerint:

    Úgy őszintén, ki, mit, tenne függetlenül attól hogy a képességei mire elegendőek vagy sem?

  2. Fazek szerint:

    Vegyünk mindnek hegedűt?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.