Qrmányzati szigor miatt a belopódzás akadálytalan

Új módszerrel dolgoznak a bandák! Árat emeltek az embercsempészek

au

Ez a fotó tavaly készült az embercsempészek parkolójában. Láthattuk, miként alkudoznak, választják ki az autót és a rendszámot, majd indítják útnak a csapatot/Fotó: Blikk
Röszke — Minden korábbinál szervezettebb módon, a lebukástól cseppet sem félve csempészik át a szerb–magyar határon a menekülteket, s szállítják őket az osztrák határra.

Úgy tudjuk, hogy a drótakadály egyik megjelölt oszlopát emelik ki a földből minden hajnalban egy megadott időpontban a magyar oldalon a csempészek, s a drótot félrehajtva percek alatt 200–250 embert engednek át, aztán visszateszik a kerítést a helyére. Az akció után szinte semmilyen nyom nem marad. Állítólag hétvégi napokon még többen jönnek át, akár a négyszázat is elérheti az átengedett menekültek száma.
A Blikk értesülései szerint egy borsodi csapat koordinálja a műveltet, de mellettük egy szerb csempészekből álló bűnbanda is dolgozik. Lapunknak egy olyan személy nyilatkozott, aki mindkét szervezet ténykedésére rálát, kérte, hogy nevét ne írjuk le.
– Többnyire hajnali 3 órakor érnek a kerítés szerb oldalára, ekkor emelik ki a cölöpöt, majd hajtják fel a drótkerítést. Percek alatt átkúszik a határ szerb oldalán várakozó 200–250 ember – mesélte a bennfentes. A migránsok a sötétben egy közeli erdős részre sietnek, ott húzzák meg magukat reggelig.
– A közelben szoktak parkolni a csempészek rendszám nélküli autói, buszok most már ritkábban jönnek értük. Az autókra helyben szerelik fel a rendszámot. Az embercsempészek autói kizárólag nappal, csak főúton közlekednek. Most különösen felerősödött az áramlás, kihasználva a balkáni vendégmunkások tömeges átutazását. Érthetetlen, de sosem buknak le, elkerülik az ellenőrzést, mindennap dolgoznak, tucatnyi fuvart bonyolítanak ugyanazokkal az autókkal – tette hozzá informátorunk. Úgy vélte, kívülről úgy tűnik, mintha a hatóságok szemet hunynának a ténykedésük felett. Úgy tudjuk, akadtak már olyan egyenruhások, akik meg is buktak.
A Blikk megkérdezte a Belügyminisztériumot, az elmúlt egy évben hány büntetőeljárás vagy vizsgálat indult esetleges mulasztásért vagy vétségért a határon szolgálókkal szemben, de lapzártánkig nem kaptunk választ.
Az ár jóval drágább lett mint tavaly, a Blikk egy éve a csempészek sorai közé is bejutott: akkor egy fuvar 4 főnek ezer euró (kb. 300 ezer Ft) volt, ma éppen duplaannyit, vagyis 600 ezer forintot kérnek a csempészek egy autóra a fuvarért. A bandák vezetői 25 százalékot tesznek el, de még így is egymil­liót kereshet egy embercsempész sofőr.
Szigorúbb védelem
Új, akár több százezer ember megállítására is alkalmas kerítést tervez a kormány felhúzni a magyar-szerb határra. Az újabb védvonal a mostaninál is erősbb lesz, előtte egy homoksávval, ami rögzíti majd a nyomokat. Drónok és infrakamerák is pásztázzák majd a kerítést környékét, így képtelenség lesz észrevétlenül megközelíteni a határt.
(blikk)
Bal-Rad komm: Igazak lehetnek a cikkben leírtak! Ismerjük labancsógorék hozzáállását a migránskérdéshez, és az utóbbi időkben állandósult határellenőrzési akcióik arra utalnak, hogy nem véletlenül, és nem csak szórakozásból tartanak migránsvadászatokat mostmár minden nap.
Nagyon úgy fest, hogy déli határainkon bohózat zajlik. Amibe VÉLHETŐLEG szerepet vállanak a határőrizeti és rendészeti szervek is.
Qrmányunk egy újabb-homokozós kerítéssel, és komoly irgumburgummal készül-pontosan úgy mint egy éve-a biznisz leállítására. Az biztos hogy ez is qrva drága lesz. És legalább annyira hatástalan, mint a csodaGYODA az összes csatolt részeivel egyetemben.
Döbrögisztán vajdaság egy jogi csapdában vergődik. Az EU-jogi csapdájában! HA Ő MAGA SZÁLLÍTJA JÓ PÉNZÉRT AZ ITTMARADNI EGYÉBKÉNT SEM AKARÓ MIGRÁNSOKAT (elütve ezzel a biznisztől a borsodi morekat) AKKOR ITT KELL ŐKET REGISZTRÁLNI! És ide lesznek visszatoloncolva!
Ha tovább bonyolódik a “magánutataztatás”-ugyanez az eredmény lesz. Lehet bármilyen drága homokozót csinálni délen, ha keleti iránybó fog folytatódni a migránsbeáramlás! (Semmi okunk azt feltételezni, hogya románok majd feltartóztatják őket, mert ők tisztességesebbek.
A migránsáradat feltartóztatásának egyetlen ésszerű módja a kiváltó ok megszüntetése lehet! (ne)
-A térségbeli háborúk gyors-mielőbbi-lezárása, és Germánia Ribanca meghívójának a visszavonása!
Sajnálatos módon az EU-ból hiányoznak az ezirányú törekvések! Döbrögisztán vajdaság részéről pedig a tehetősség!
Úgyhogy marad a duma! Kell egy állandó téma, amivel az Új Nemmzetthy Elyth “erősödése” miatti berzenkedést el lehet függönyözni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Qrmányzati szigor miatt a belopódzás akadálytalan bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  A cigány mafiák jó pénzt keresnek a” bóton” adómentesen.Tipikusan az ő üzletük.Ráadásul a modern technológia a gerilla harcászat elemeinek iszlám ismerete a hatóság emberei nélkül is működőképessé teszik a leírt módszert.Nyilván az országúton elő és utánfutót alkalmaznak. Mobiltelefon összeköttetéssel.A rendőrségnek esélye nincs ,hogy felplankolják a szállítmányt. Csak operatív eszközökkel lehet felderíteni egyet,vagy kettőt.Ez a folyamat megállíthatatlan. Bakondi vezérezredes ezt nyilván tudja.A nyomsáv se ér semmit,ha nincs aknazár..Azt is felfogják szedni.,de lényegesen csökkenti az áteresztő képességet..Szerintem duma az oszlop kiemelése.Az munka és hosszú idő.Alkalmas helyen a drót levehető és vissza tehető.

 2. Szabi szerint:

  Mit számit ez, lényeg hogy a birka mehet bégetni, akarom mondani szavazni októberben…

 3. Rosszarcu szerint:

  Igazad van Szabi, akkor még ez se legyen a kezünkben! Hát a magyar nép nem emelt kifogást a migráncsok ellen akkor a fő vitézünk vezérünk mit kukorékol Brüsszelben??!!!

  • Szabi szerint:

   Hahaha, komoly érv lesz brüsszelben, látom hat a maszlag
   Nagyon érdekli brüsszelt mit mocorognak a magyarok, estleg tudsz 1, azaz Egy dolgot mondani amikor érdekelte brüszelt az állampolgárok óhaja? Kereshetsz példát globális szinten is 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.