CSODA TÖRTÉNT: A FINNYÁS JENKIK VALAMIT ÉSZREVETTEK

Nemrégiben rejtélyes eset történt Mariupolban (az „Azov” terrorbrigád fellegvárában).
A városból, nagy hirtelen, kivonták az ott székelő terrorkülönítményt (helyüket a Nemzeti Gárda foglalta el).

Senki sem értette a dolgot. A minap azonban fény derült az okra. A városba látogatott Ben Hodges tábornok, az amerikai szárazföldi csapatok európai erőinek főparancsnoka.
MELY ALKALOMBÓL MÉG AZ AMERIKAI „NAGYKÖVETSÉG” (helytartói hivatal) IS HIRTELEN GONDBA KERÜLT. Mi lesz, ha a tábornok meglátja a náci jelképek gazdag tárát felvonultató különítményeseket? (Ezért, még a látogatás előtt gyorsan eltávolították a városból az „Azov” brigádot.)
NETÁN A HELYTARTÓK SZEMBESÜLTEK A SOKKOLÓ TÉNNYEL? És mindezt eddig nem tudták? Hogy a sokat szenvedett város több mint két éve a legvadabb nácik rémuralmát nyögi? Hogy az „Azov” brigantiijai feszítették keresztre és égették meg elevenen azt a donyecki harcost? (A szörnyű videó ma is látható)
Nem látták azt a két éve készült, kitűnő német dokumentumfilmet, amely éppen az „Azov” példáján mutatta be a hitleri Németország és a náci junta rémuralmát nyögő Ukrajna párhuzamait? Ez a film részletesen elmagyarázta a mai ukrán hadsereg (kiváltképpen pedig az „Azov”) által viselt náci jelképek eredetét. (Persze a filmnek voltak a jenkik számára roppant kellemetlen percei. A film végén, amikor amerikai és angol kiképzők szélsőséges ukrán fiataloknak adtak komplett katonai kiképzést. Történt pedig mindaz 2006-ban, amikor pedig egy másik nyugati kedvenc, Viktor Juscsenko volt hatalmon. Még nem is kezdődött el az a segélyprogram, aminek keretében AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KORMÁNYA, 2009 ÉS 2013 KÖZÖTT 5 MILLIÁRD DOLLÁRT FEKTETETT BE AZ „OROSZBARÁT” (ám törvényesen megválasztott) JANUKOVICS ELNÖK MEGDÖNTÉSÉBE.
Arról az esetről sem hallottak, hogy kanadai kiképzők – akik előzőleg nem is sejtették, kiket kell majd kiképezniük – a díszes társaság láttán sarkon fordultak és elmentek? (Ami, persze, a legcsekélyebb mértékben sem akadályozza Kanadát – mostani fiatal, demokratikus elnökével egyetemben – hogy továbbra is támogassák a kijevi náci rezsimet.)

azov

Hiába minden. Ott vannak a fényképek, melyeken nácik parádéznak Kijev főutcáján, a Krescsatikon. Együtt a hitleri birodalom horogkeresztes, a náci Banderland kék-sárga lobogója. A harmadik (az alkalomtól függően) cserélődik: az USA, a NATO, vagy Izrael lobogója.
Régen összenőtt már, ami összetartozik.
(Csikós Sándor)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

CSODA TÖRTÉNT: A FINNYÁS JENKIK VALAMIT ÉSZREVETTEK bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. istván szerint:

  Nem tudják!?
  Dehogynem!!De hazudnak még önmaguknak is!
  Úgy néz ki,hogy a világ boldogabbik felének politikusai-katonái-értelmiségiei lementek kutyába,hazudnak rendületlenül!
  Abba nem kell már belemenni,hogy mikor,mit hazudnak, tesznek az emberiség ellen,az,azt hiszem,mindenki melőtt világos!!

 2. józsi szerint:

  Kijev főutcáján veszélytelen menetelni!!!!!!!!!

 3. szigony szerint:

  A nyugatnak a nácik sosem voltak üldözendő erői, míg a Vörös Hadsereg sikerei felettük egyértelművé nem vált !

  Utána már futottak a konc lehetséges volta végett, még a látszat paktumra IS sort kerítettek abbéli félelmükben, hogy a világ kijózanodik !

  Most sem a náci vonulat bántja őket, hanem a sikertelenség az oroszokkal szemben !

  Ijedve látják, hogy nem végleges az 1980 as évek végén sikeresnek gondolt bulijuk !

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  Ez nem is olyan régen történt,hogy pontos legyek pontosan azon a napon adta hírül a a dnr. veb oldal, amikor CSÜTÖRTÖKÖT MONDOTT A BAL-RAD VEB OLDAL, tehát úgy kb. a mult hét valamelyik napján . Akartam is küldeni róla hírt,de nem akartam megneheziten, szaporitani a gondjaikat, t.Admin. Ésmég kérdés,hogy meg is kapta-kapták volna -e a hozzászólás rovatba.

 5. facan szerint:

  Mennyire régen nott ossze ami osszetartozik Sándor battyám? Csak mert a nem a nacik szovetkeztek a 2.VH-ban sem a komcsikkal hanem a NATO erok.

  Azért mert az idióta ukránok akik kabszereznek vodkaznak és azt sem tudják mit csinálnak kitesznek ilyen olyan zászlókat?

  Ezért kell baromságokat állítani? Miért Budahazi van elítélve 13 évre es nem Biszku? Miert Kovács Béla van begyanúsítva es nem Gyurcsány? stb…stb..stb……

  Miért van két III/III-as ugynok a jelenlegi magyar kormányban es miért nem nácik vannak?

  Miért nem gorbult a haja szála sem egyetlen 1990 elotti politikusnak sem? és miert vannak folyamatosan eljarás alá vonva a nacik idehaza?

  idióta Csíkós Sándor. Ébredj mar fel

  Admin:

  Ritka nagy balfácán vagy te kicsihuszár! Mondhatni párját ritkítóan nagy barom! Budaházyból épp most farigcsálnak nemmzetthy hőst. 13 év fegyházfenyegetéssel, elsőfokú itélet után embert még nem helyeztek háziőrizetbe!

  Miért-miért?

  Kik építettek élhető hazát? HÁT A MAGYAROK!-komcsi vezetéssel.
  Kik pusztítottak? Hát a nácik te ökör!

  Ház ezért! Nem részegek vagytok ti! Kötözni való bolondok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.