“Lopásra” buzdítunk! Okozzunk károkat a politikai bűnbandáknak!

Négymillió valamilyen ÉRVÉNYES szavazatra lesz szüksége Döbröginek és hordájának az októberi kvótanépszavazáson, hogy a parasztvakítási akció sikeres legyen. Ezért aztán nyakába is veszi a nemtelen banda az országot-világot, hogy keresztül tudják vinni a vezír nagyívű-DE AZ ORSZÁG MAGYARJAI SZÁMÁRA SEHOVÁ NEM VEZETŐ-tervét.

Négymillió érvényes szavazat kell, ennek hiánya óriási bukás lesz a döbrögista hordának, és csatolt libsi szervezeteinek. Hiszen ha nem tudnak összegrundolni négymillió IGEN-vagy NEM szavazatot, az azt jelenti, hogy az egész pályás letámadás és az 5 milliárdos gigakampány ellenére sem sikerült mozgósítani a szavazó korúak 50 százalékát. (Nem véletlenül ígért Bihar Ura Kósa Fejenagy Országos Hordaalvezér pénzt azoknak, akik a részvétel mellett agitálnak.)

Person voting

A liberálisok érvénytelen szavazatokra buzdítanak! MERT AZT SAJÁT POLITIKAI HASZONSZERZÉSRE TUDJÁK felhasználni.
A Bal-Rad pedig azt vallja, hogy egyik bűnbanda igényeit sem szabad kiszolgálni! Szavazatainkra vagy érvénytelen szavazatainkra ne ácsingózzon egyik haszonleső bagázs sem!
LOPJUK EL A SZAVAZÓCÉDULÁKAT! MENJÜNK EL SZAVAZNI, ÉS HOZZUK EL A CÉDULÁKAT!
Fontos elmondani, hogy a távolmaradás, az érvénytelen szavazat, és az “ellopott” szavazócédulák a lényegét tekintve ugyanazt jelentik: egyik sem számít bele a szükséges 4 millióba. Ki-ki az ízléséhez, habitusához mérten választhat a három opció közül! Ezen tehát fölösleges összeveszni, DE A BOJKOTT ÉS AZ ÉRVÉNYTELEN SZAVAZAT CSAK Döbrögit hagyja a fekában! Ahová pedig mindegyik horda való!
ÁM A SZAVAZÓCÉDULÁK “ELLOPÁSÁVAL” MINDEGYIK MAFFIA IRÁNTI MEGVETÉSÜNKET KFEJEZHETJÜK!
Egyedül a legvadabb liberálisok által szorgalmazott “igen” szavazat számít bele a vajda által áhított négymillióba a NEM-szavazatok mellett! A bojkott, az “ellopott” szavazócédulák és az érvénytelen szavazatok nem.
Ne tegyük meg a döbrögista hordának, de a libsi haszonvágyóknak sem azt a szívességet, hogy érvényes szavazattal legitimáljuk a parasztvakító manőverjüket!
Süljenek csak bele, koppanjanak egy nagyot, amikor nem lesz meg a szükséges 4 millió ember. És akkor nincs több dobásuk, akkor október harmadikán végre elkezdhetünk foglalkozni az ország égbekiáltó, valós problémáival.
Például úgy, hogy a pofájuk elé önthetjük az összehordott-“ellopott”-szavazócédulákat!
ITT VAN KUTYÁK! NESZTEK! Gondoljanak bele a Bal-Rad olvasói! MICSODA POFÁRA ESÉS LENNE a hordáknak, ha látnák: SOKAN ELMENTEK VOKSOLNI, DE EGYIKÜKBŐL SEM KÉR A MAGYAROK TÖBBSÉGE!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Lopásra” buzdítunk! Okozzunk károkat a politikai bűnbandáknak! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. ficko szerint:

  Ne feledd Admin !
  Aki elmegy szavazni ,és ellopja a szavazó cédulát ,az már rész vesz a szavazáson !
  Csak nincs szavazata ,de a választási törvény szerint a megjelenés számít ,már rész vett a szavazáson !!!
  A birkák meg szavaznak a NEM-re ,és érvényes a szavazás !

 2. joci szerint:

  A radió müsorban Toth Zoltán szakértő szerint BTK tett, ha valaki elopja szavazó céduláját, azonkivűl lehetővé teszi egy db + lap tetszöleges jelölésűt betenni a sorba, mert nem lesz többlet.
  Megemlítette, hogy Usa -ban volt szavazó felügyelet biztosa, és a Fővárosban a Fehér házzal szembeni szavazó helység mellett volt egy üzlet, ahol olyan mini iront lehetett kapni, mely mükörömként felhelyezhető volt, mint álca szinte észrevehetetlen.
  Nem szabad erre bujtogatni senkit, mert az felbujtás bűncselekmény és ráadásul a csalóknak kedvez.

  • vitorla123 szerint:

   Nem akarok se törököt se tatárt,se négert se arabot.Magyarország a magyaroké.A tetűnémet,angol,amerikai is húzzon el a picsába.Nemmel szavazok!Utána meg Orbán és csapata telepedjen le Németországba,ha annyira szeretik öket. Orbántalanítani kell Magyarországot!

 3. pityuka szerint:

  Admin- miért értetlenkedsz mikor te is tudod a lényeget – és jossz az országnak meg van a maga hivatalos befogadással való szarvezete -nem értelek sem téged sem azokat a birkákat akik ilyenkor nem gondolkodnak vagy nehezukre esik csak bégetnek veled- a nem részvétel beleeggyezést jelent a beteleítésre és nemzetkozi porondonn ily módonn a dolog halott- dolog egyszerú-aki nem akar a kényszerú betelepedés ellen szavazni de hejesli a kényszer beletelepítést jelentkezzen a hivatalos intézményeknél hány kényszerból idetoloncoltat akar a családjába befogadni és feleloséget válalni, nem tudom
  menyi jelentkezo lenne és az álamnak meg- akik elmennek szavazni a betoloncolás ellen
  nyugodtabban tudnának élni.Mert a tobbit ha a dolgok félresiklanának feleloségre lehetne fogni-ez az én véleményem mert már van némi tapasztalatom a kényszer telepítésekkel-és kovetkezményeivel -ne akarjátok saját borotokonn megtapasztalni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.