Affenetuggyamá!

Megszólalt a konzul, aki részt vett Orbán Ráhelék bahreini tárgyalásán

Garamvölgyi Balázs, Magyarország bahreini tiszteletbeli konzulja is részt vett Orbán Ráhel 2015-ös olajügyi találkozóján.

Garamvölgyi (a képen jobb szélen) az Index érdeklődését elhárítva annyit mondott, hogy ez magánlátogatás volt, és az érintetteket kell megkérdezni róla.

tr

Arra a kérdésre, hogy ő hogy került a megbeszélésre, a feledékeny konzul a következőt válaszolta:
“Nem emlékszem, tavaly szeptemberben volt már, tényleg nem emlékszem.”
Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Ráhel és Tiborcz István 2015 őszén Bahreinben találkozott az ország energiaügyi miniszterével, és a helyi beszámolók szerint olaj-, gáz-, és kereskedelmi ügyekről tárgyaltak.
(propeller)
Bal-Rad komm: Ezek szerint olyan sűrűn fordulnak meg a bahreini udvarban döbrögisztáni turisták, (amikoris a konzulunk minden esetben személyesen rohan üdvözölni ÉS KALAUZOLNI, BEMUTATNI mindenkit a sejknek és retyerutyájának meg kormánya tagjainak) hogy maga sem emlékszik már a körülményekre. Hiszen egyiknap olyan mint a másik. Meg különben sem káptalan az ő feje, hogy mindenre emlékezzen. Feljegyzéseket meg nem készített a… Hogy ki? A Rasi Hercegnő és hites ura?
Nem is gondolta volna hogy ők azok!
Meg lehet az is, hogy nem is ő van a képen! Lehet hogy ű ottsevaút!
-De amúgy Rasi Hercegnő közölte az udvari hírszolgáltatón (MTI) eresztül: Mindenki hazudik! (Az arabokról meg ugye köztudott, hogy az igazmondás, a becsületesség, és a tisztesség “fölkent lovagjai” mind.)
Szóval a Rasi Hercegnő közleménye:
“Budapest, 2016. augusztus 30., kedd (OTS) – 2015. szeptember 17-e és 20-a között Barhreinben voltunk férjemmel magánúton. Az utazás költségeit magunk álltuk.
Minden más ezzel kapcsolatos állítás hazugság.
Orbán Ráhel”
-Nem ám Tiborcz Istvánné! Vagy Tiborczné Orbán Ráhel!
Oszt’ ez így is vaút! Aki meg nem hiszi?-járjon utána!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Affenetuggyamá! bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Már Tamás szerint:

  Banyek!
  Ha ez a jeles família a Pinokkió volna, minden egyes hazugságuk után a megnyúlt orrukból egy-egy rönkházat lehetne felépíteni…

 2. Dr. Szénási Zsuzsanna szerint:

  A cikk pontosságát mutatja, hogy Orbán Ráhelt Magyarország Miniszterelnökének feleségeként! mutatja be.

 3. Szaszi szerint:

  Mi legyen a cikkben,ha a befőttek így tették fel!?

  http://444.hu/2016/08/30/orban-rahel-gaz-es-olajbizniszrol-targyalt-bahreinben

  • Dr. Szénási Zsuzsanna szerint:

   Vajon a cikkben lévő többi információ is ilyen megbízható?

   • Fergeteg11 szerint:

    Itt a NOGA (a bahreini Nemzeti Olaj- és Gázhatóság) sajtófelelősének megbízhatósága és a reakciók őszintesége kérdéses. A sajtófelelős (vagy valaki alatta) már a hír első változatában nyilvánvalóan tévedett, szóval nem biztos, hogy az emberek elhiszik a javított változatot, amely ráadásul egy diktatúrából ered. Nehéz is, ha már a tiszteletbeli konzul sem emlékszik igazán. De a sajtófelelősnek bizonyára elképesztő memóriája van.
    Mondjuk a találkozó témáját és a vendég személyét egyszerre eltéveszteni kevésbé valószínű, mint csak az egyiket. Utólag átírni mindkettőt, mert egyszerre történt tévedés a személyt illetően, és parancsvégrehajtás a kellemetlenségek elkerülése érdekében – ennek Bahreinben azért lehet esélye, ha már ilyen jó kapcsolatokat ápol Magyarországgal. Meggyőző bizonyíték persze nincs. Mert ha R.-nek volt igaza, és minden más hír(esztelés) azon kívül, amit ő állított az üggyel kapcsolatban, hazugság, akkor a NOGA weboldala nem megbízható. Bármi igaz lehet tehát, vagy akár semmi sem azon kívül, hogy készült egy fotó és találkoztak, mert az egyértelmű. Ezen túl már csak az állítások életszerűségéről lehetne vitatkozni, amiről mindenkinek megvan a véleménye, aki idáig követte.

 4. Öcsi szerint:

  Meglátásom szerint a mai fiatal politikusok és (üzletemberek) lágyabb takonygerinccel rendelkeznek mint az előző generáció. A következő generáció a medúzák új családját fogja alkotni.
  Ugyan azt művelik mint a Botsáska alias Táncolj Feri aki Indonéziában fektette be a magyar költségvetésből kilopott pénzeket . Így alakul át a közösségi vagyon magánvagyonná . Ráadásul úgy hogy az országba soha többé nem kerül vissza az idegenben befektetett pénz.
  Itt kifektetnek, ott befektetnek ! Vajon miért nem vezették be Hazánkban az Eurót ?
  Nem lesz nehéz kitalálni Honfitársak !

 5. joci szerint:

  Bizony 850 millió dollárt Gyurcsány fektetett be szingapúrban. És Ő segített Orbánnak is ottani befektetésekben. Ez a két ember nem csak a Zsinagógában találkoznak néha. Átverik az egész országot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.