Donbassz

Rendkívüli pusztítást végzett a tegnapelőtti DNR-tüzérségi csapás a martalóchadnak. Olyan mérvűt, hogy már Kijevben sem tagadható az eset. Viszont súlykolják erőteljesen az alattvalók fejébe az “öngyulladás” esetét.

No meg “Givi” kevés híján halálos megsebesítését. A donyecki repülőtér ágyúzása közben. Cseppet sem zavarja a kijevi udvari sajtót, hogy a DNR zászlóaljparancsnoka éppen Sirokino környékén úszkál tankjaival az Azovi-tengeren, ők a donyecki reptéren sebesítették me. (A dolog-ha így lett volna-némi magyarázatra szorulna. MIT KERESNEK ŐK-a kijeviek-a donyecki reptéren? Ha pedig CSAK lövik-akkor az miként lehetséges? Hiszen a Minszk-2.0-ugye… Dehát ők nem magyarázkodnak, Givi meg hadgyakorlatozik. Épen.)
Jaszinovatajában egy harmincesztendős fiatal férfi halt bele ma éjjel a latortüzérség avgyejevkai kolóniájának terrorjába.

Donyeck külső peremén-Alekszandrovkában-pedig egy 72 éves bábuska sebesült meg életveszélyesen az ágyútűz következtében. Ugyanekkor, ugyancsak Alekszandrovkában egy 35 éves nő szintén súlyos sebet kapott.
A falu (Alekszandrovka) határában lévő Tűzszöneti Ellenőrző Bizottság orosz megfigyelőpontját is hat latorgránát érte tegnap este nyolc órakor. Ezt a tüzet Marinykából adták le a martalócok. Az ellenőrzőpontot evakuálták. Sebesülés, haláleset itt nem történt.
Szerencsétlen Zajcevot tegnap délután öt órán keresztül ágyúzták-aknavetőzték. A falunak már nincs egyetlen ép háza sem.

Csak néhány kiragadott eset! Ez a jellemző a donbasszi frontszakasz teljes hosszára.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0ahUKEwi_iO-Kt-zOAhUBuxQKHeGWCUAQFgg1MAM&url=http%3A%2F%2Fnovorossia.ws%2Fnews%2F75593-pravij-sektor-soobshil-o-gibeli-v-donbasse-odnogo-iz-luchshih-shturmovikov.html&usg=AFQjCNFWq5TtVQ_I27OOEx3U_Bh9KwSjIQ A “Job szektor” beszámolt az egyik “legjobb” rohamosztagosa, Dmitro Kocjubajlo haláláról Donbaszban . Ezt önnek küldöm, t. Admin. Forditsa le, fordittasa le magyarra a szöveget, tegye közre a bal-rad olvasóinak, ha szépen megkérhetném , LEGYEN SZIVES, köszönöm !

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    Most hogy aszöveget aprólékosaban elolvastam,NEM Kocjubajlo halt meg, ő közölte AZ ELHALÁLOZOTTAT akinek a neve JEVGENYI VOROSILO a Jobb Szektor “Legjobb” rohamosztagosa VOLT, ORVLÖVÉSZ gojójától. ELNÉZÉST A TÉVEDÉSÉRT .

  3. TERMIN8ATOR szerint:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.