Elvégre a maguk urai…! (És a miénk!)

Orbánék nem tudnak arról, hogy Ráhel a magyar állam nevében tárgyalt Bahreinben

A jelek szerint fontos nemzeti ügyekben is szívesen támaszkodik a hozzá legközelebb állókra, avagy családtagjaira a miniszterelnök. Legalábbis erről árulkodik egy fotó és egy kormányzati beszámoló, melyet a 444.hu szúrt ki.

Ezek szerint a miniszterelnök elsőszülött lánya és veje, Orbán Ráhel és Tiborcz István tavaly szeptemberben prominens személyeknél tett látogatást a Bahreini Királyságban. A Perzsa-öbölben található kis szigetország kormányzati portáljára felkerült tudósítás szerint – mely angolul is olvasható – Ráhelt az energetikai miniszter, Abdulhuszain bin Ali Mirza és a helyi Olaj- és Gázügyi Hatóság (NOGA) főtitkára, dr. Ahmed Ali al Sharyan fogadta.

bah

A honlap szerint nem pusztán véletlenszerű találkozás volt.„A gáz- és olajüzlet számos témáját tárgyalták meg, a Bahreini Királyság és a Magyar Köztársaság közötti gazdasági együttműködés kiszélesítésének lehetőségét” – áll angolul a cikkben. Vagyis ezek alapján könnyen úgy tűnhet, mintha Orbán Ráhel a magyar állam nevében tárgyalt volna energiapolitikai ügyekben, holott nincs kormányzati, állami tisztsége. A kormányfő lányát egyébként Garamvölgyi Balázs Magyarország bahreini tiszteletbeli konzulja is elkísérte a találkozóra.

ras

A beszámoló érdekessége, hogy abban végig Orbán Viktor feleségeként hivatkoznak Mrs. Orbánra. De nem esik szó a mellette ülő Tiborcz Istvánról, aki akkor már két éve volt Ráhel férje. A Bors érdeklődött Havasi Bertalannál, a miniszterelnök sajtófőnökénél, aki elhárította kérdésünket és az érintettekhez küldött minket.– Semmilyen állami felhatalmazásról nincs szó, ilyen látogatásról nekünk nincs is információnk, kérem, forduljanak az érintettekhez! – válaszolta kérdésünkre.

ber

Aztán Orbán Ráhel is kiadott egy közleményt:„2015. szeptember 17-e és 20-a között Barhreinben voltunk férjemmel magánúton. Az utazás költségeit magunk álltuk. Minden más ezzel kapcsolatos állítás hazugság.”
(bors)
Bal-Rad komm: A “…kis szigetország kormányzati portáljára felkerült tudósítás szerint…A gáz- és olajüzlet számos témáját tárgyalták meg…”
A dolgon még a Nemmzetth Elsőszámú Ajtónyitogatója-Havasi Berci-is meglepődött. És mivelhogy familiáris-dinasztikus ügyekben neki sincs mindenre rálátása…
A Hercegnő pedig közölte, hogy minden “…ezzel kapcsolatos állítás hazugság…”
Pont!
A bahreini rokonok nagy nyilvánosság előtt hazudtak volna a döbrögisztáni trón várományosának úticélját és tartalmát illetően?
IGEN! HAZUDTAK! Hiszen a hercegnőt is First Ladyként aposztrofálták!
Rasi hercegnő és az ő hites ura Magánúton voltak sivatagnézőben, saját kőccsígen! Nem volt itt kérem semmiféle családi munkamegosztás! Amúgy pedig saját lábon állnak. Köze hozzá senkinek nincs, hogy mire költik a saját pénzüket.
Különben is: mióta szokás az, hogy az alattvalók a Trón-azaz URAIK-cselekedeit és tetteit firtatják?
Döbrögi Rasi és az ő hitestársa az Új Nemmzetthy Elyth NEMZETKÖZI POZICIÓINAK MEGSZILÁRDÍTÁSÁN MUNKÁLKODIK! Ez egy Program! A NER-lényege!
A Kolozsvári Szélhámos már megmondta!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Elvégre a maguk urai…! (És a miénk!) bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Kisberk Szabolcs oknyomozó újságíró szavával: “az alvilág irányítja a felvilágot”. Nos, ez mindenre megadja a választ. Nem most kezdődött, hogy senki által meg nem választott magánszemélyek tárgyalnak olaj vagy gázüzletekről az arab államokkal vagy Oroszországgal az ország nevében. Ezek úgy irányítják az országot, mintha a saját cégük lenne. Persze velünk fizettetik ki a számlát.

 2. joci szerint:

  A Konzul aki Rahelékkal volt (rózsaszín nyakkendős) Orbán magánvagyonának pénzügyminisztereként emlegetik. Pár éve Svájcból menekítette pénzét (37 milliárd), Keletre és Szingapurba. Keleten a Konzul Úr segített, Szingapurban Gyurcsány (Ő is ott tart pénz és befektetéseket több száz millió dollárosokat.). Lánya (Rahel) a papa vagyonának befektetéséről tárgyalhatott.

  • Smith szerint:

   Én arra gyanakszom, hogy a magyar állam megbízásából folytattak tárgyalásokat. Rossz “magyar” szokás, hogy két állam közötti tárgyalások közé beiktatnak magánszemélyeket. Ezek a magánszemélyek bonyolítják le a üzletkötést, és utána százalékarányosan megkapják a jutalékukat, ami általában 0,2-0,5% között szokott lenni, de nagy összegnél így is szép pénz üti a markukat. Munkavégzés nélküli pénzkeresésnek szoktam hívni.

   • szaszi szerint:

    Smith,és azoknak a magánszemélyeknek nem kéne konyítani valamit az adott területhez?
    Másik,hogy feltehetően aláírás volt,mint Magyarország miniszterelnöke,a helyi sajtóban ez jelent meg.Okirathamisítás?
    Ki tárgyalta le,vagy vette fel a kapcsolatot Bahreinnel.De semmi baj,a hírt javította az ottani kormány,és tényleg csak egy baráti találkozás volt,és nem is a miniszterelnök és felesége volt ott.
    Ekkora lúzer arabot ezek szerint nem láttunk,aki még miniszter is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.