Medve: ejnye-bejnye! Nem így kéne!

Oroszország felszólította Törökországot

Moszkva figyelemmel kíséri a török hadsereg akcióit Szíria északi részén, és arra szólítja fel a török felet, hogy egyeztesse hadműveleteit a szíriai hatóságokkal – közölte ma Moszkvában Marija Zaharova az orosz külügyminisztérium szóvivője.

“Figyelemmel követjük a török fegyveres erők akcióit Szíria északi részén. Feltétlenül osztozunk a Török Köztársaság törekvésében, hogy harcol az Iszlám Állam képében jelentkező nemzetközi gonosz ellen, de szeretnénk újra felhívni a figyelmet a nemzetközi jog betartásának szükségességére, és arra, hogy egy szuverén állam területén bármilyen harci cselekményt egyeztetni kell az adott ország törvényes kormányával” – mondta az orosz külügyi szóvivő.

zrv

Nagyjából a megkezdődött török kaland indulását követő harmadik napon már olyan hírek keringtek Moszkvában, hogy Vlagyimir Putyin államfő egyhamar nem fogja viszonozni Kardigan szultán nyájassági látogatását, és nem vesz részt nézőként az Antalyaban esedékes Törökország-Oroszország barátságos futballmeccsen sem.
Pedig az őt “Drága Barátom”-ként aposztrofáló Kardigan igencsak elvárta VOLNA.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Medve: ejnye-bejnye! Nem így kéne! bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Pedig az őt “Drága Barázom”-kénr aposztrofált Kardigán igencsak elvárta Volna. Úgy néz ki , hogy csalódot Putyin, Kardigánban és ezért nem megyen, aki egyszerüen “elfeletkezett a Drága barátról,” amióta Joe Biden Ankarában kilicselt,fűt fát, tücsköt bogarat igérgetett Kardigánnak, különösen Gülammal kapcsolatban. A KECSKE IS JÓLAKOTT, A KÁPODZTA IS MEGMARADT alapon . Ami igaz jól forgatja az eszét KARDIGÁN ! Olyan húzd meg, ereszd meg alapon. Putyin talán bánja i,hogy leült vele egy asztalhoz, de késő eső után köpenyeg. Mindenkit sikerül átvernie Kardigánnak, kezdve az EU-n, az Amerikaiakon folytatva az Oroszokig.

  2. joci szerint:

    A két zsidó – Kardigan és Putyin – vitája, üzlete. Az erő viszont Putyinnál van.

  3. Ranger2015 szerint:

    Kiegyezés szaga van az egész orosz-török ügyletnek.Hol is megy az EU gázvezetéke?Törökországon keresztül.Nahát.Valamit valamiért.A levantei gáz-olaj projekt nekik nem jó!Szíria meg csak maradjon csendben, majd rendezik a sorsát ha eljön az ideje.Üzlet, az üzlet!Kardigán a nevető harmadik.Biden is udvarol neki, ugyan maradjatok azért NATO tagok is, közben lövöldözhettek ide is, meg oda is, el van nézve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.