Megy ám a “pirítás”!

Újabb hatszázmillióval drágult a budapesti olimpiai pályázat

Megsokszorozódtak a szakértők feladatai a hivatalos indoklás szerint, mert kiderült, hogy új helyszíneket kell kijelölni.

Közel hatszázmillió forinttal megemelték a 2024-es budapesti olimpiai pályázat költségeit. Egész pontosan a pályázat előkészítéséhez szükséges külső szakmai tanácsadói feladatok ellátására költenének 5,1 helyett 5,7 milliárd forintot.

Képtalálat a következőre: „Budapesti Olimpia-kép”

A módosítás oka hivatalosan az, hogy a nemzetközi sportszövetségek, valamint a NOB előre nem látható elvárásai miatt az eredetileg tervezett helyszínek egy része helyett újakat kellett kijelölni, emiatt a szakértők feladatai megsokszorozódtak.
A pályázaton a nyertes ajánlatot a PricewaterhouseCoopers Magyarország, valamint a svájci Event Knowledge Services és a brit M-Integrated Solution nyert.
(vg.hu)
Bal-Rad komm: CSAK A “KÜLSŐS” szagértésre 5,7 milliárd. És csak pályázatkészítésre! “Előre nem látható elvárások” miatt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megy ám a “pirítás”! bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. petymeg szerint:

    Van itt lóvé!

  2. Vak Bottyán szerint:

    Úgy fogják kirugni a paraziták Pestjét a pályázók közül, mint a fosos macskát. A pénz a lényeg. Olimpiai eszme? Mint a múzeumrabló. Műgyüjtő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.