Az “Ezeregy éjszaka meséi” kategória

Valljuk be őszintén: Döbrögisztán qrmányának egyetlen olyan tagja van, akinek láttán nem csupán nyáltúltengér indul meg a tisztességes magyarok szájában, hanem vidor érdeklődés is ébred. Ő pedig Lézerjani. A rókamosolyú.

lézs

Ma is megtette. Rókamosolyával ma is színre lépett, hogy az erre a hétre rendelt Lézershow előadást megtartsa. Aki jelenlévő zsurnaliszta valami vidámságra vágyott-megkapta.
“Sem nekem, sem a kormánynak nincsen információja magánutakról”– mondta Lézerjani, Döbrögi lányának és hites urának bahreini útjáról.
Janink szerint ez csak egy keleties nagyotmondás volt, és a bahreiniek csak dicsekedtek azzal, ki látogatott el hozzájuk. Az újságírók pedig nem fordultak le a röhögéstől a székeikről. Csak majdnem.
(Mondjuk kíváncsiak vagyunk az újabb bahreini fordulatra, amikor hírét veszik a vonatok indulásának)
Szóval Janink ma is hozta a formáját. Mondott még sok egyéb hülyeséget, de az csak a szokásos műsorelemeket tartalmazta. Nem azoktól lesz emlékezetes a mai Lézershow!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Az “Ezeregy éjszaka meséi” kategória bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. forradalom! szerint:

    Lézerjaninknak akkora az orra,hogy már eltakarja a fejét.Rókamosoly?A róka nagyon szép állat.Annyitisérlézerjaninkról ezt meg nem lehet elmondani.De nyugodtan nevezhetjük hadovajaninak is.Mert hülyeségeket dumálni azt tud.Persze ennyi ésszel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.