Donbassz

Nyalókakirály kohólátogatáson vett részt tegnap Mariupolban. Rinat Ahmetov “Azovsztal” vasművét nézte meg, meg felavatott egy óvodát. Jól be is volt nyakalva.

Beszédeket is mondott. Az egyik végén elkurjantotta magát: “Da szvidanyija! Szlava Ukrajinye!-Viszont látásra! Dicsőség Ukrajnának!”
Senki nem válaszolt neki ahogy szokás!

Donyeck központjában éjfél előtt negyedórával egy autóba rejtett pokolgép robbant.
Luganszkban ma hajnali három órakor egy ismerretlen elkövető felrobbantotta a másfél éve felavatott, a Népköztársaságért elesett milicisták emlékművét.

pamekm

A pufferzóna mentén pedig zajlik az élet.
Tegnap Rajevkát-a falut viszonylag békén hagyták az utóbbi egy hónapban Valcman latortüzérei-hintette meg gránátjaival a martalóchad.

Jaszinovataja tegnap délután is megkapta Avgyejevka latortüzérségétől a napi penzumot:

Természetesen csak a legdurvább eseteket ismertettük. Nincs értelme fölsorolni az ostromlott donbasszi településeket. Dúl a háború.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. Frank Freedman szerint:

    Megtekinti még utoljára azt az (új)orosz várost, hiszen jövőre -ha nem lenne körözés ellene kiadva- már csak útlevéllel mehetne oda!

  2. pedellus szerint:

    Vályi Péter meg csak úgy beleesett a martin kemencébe! Pedig akkor még béke volt!

  3. TERMIN8ATOR szerint:
  4. TERMIN8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwjbv-er9O7OAhVLPhQKHU5EBukQFggcMAA&url=http%3A%2F%2Fdnr-news.com%2Fdnr%2F35199-ukrainskie-smi-shokiroval-flag-dnr-na-lineyke-v-shkole-mariupolya.html&usg=AFQjCNFGpecLAFCxVdLStelbi64U47sBjA Ma, szeptember1-én az egyik ISKOLA HOMLOKZATÁN MARIUPOLBAN, KI VOLT TŰZVE A DONBASZI NÉPKÖZTÁRSASÁG ZÁSZLAJA, és egy oszlopon (vagy többön), a DONBASZI-DONYECKI NEMZETI SZINEK -el volt, voltak LERAGASZTVA . Ez viszont nagy mértékben SOKKOLTA az UKI-GALÍCIAI MÉDIIÁT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.