Germánia sokkal betegebb, mint azt eddig bárki gondolta volna.

Titkosszolgálati jelentés: Dzsihadisták épültek be a német hadseregbe

gh

Sokkal szigorúbban ellenőrizné a német hadsereg a katonáit, miután a tisztek attól tartanak, hogy dzsihadisták épültek be soraikba.

A német kormány szerdán véglegesítette azt a katonai törvényt, mely szerint a katonai titkosszolgálat (MAD) hamarosan alaposan átvizsgálhatja a hadsereg kötelékében szolgálók dzsihadista, illetve szélsőséges kapcsolatait.
“Okunk van azt feltételezni, hogy bizonyos iszlamista körök rövid időre a Bundeswehr kötelékébe küldik egyes katonáikat, hogy megfelelő kiképzést kapjanak”
– olvasható a törvényjavaslat indoklásában, ami 2017 július elsejétől lép hatályba.
Évente körülbelül 20 ezren jelentkeznek a német hadseregbe. A MAD most 90 új embert vesz fel arra, hogy ezeket a belső vizsgálatokat lefolytassák.
A jelentkezőknek egyelőre csak egyfajta erkölcsi bizonyítványt kell beadniuk, valamint fel kell esküdniük a német alaptörvényre.
2007 óta 24 aktív katonáról derült ki, hogy dzsihadista kapcsolatokkal rendelkezik. 19-et kiutasítottak az országból, a másik 5-öt pedig csak a hadseregből rúgták ki.
Rajtuk kívül 30 korábbi katonáról derült ki, hogy elutazott Szíriába és Irakba az Iszlám Állam oldalán harcolni – derült ki a meg nem erősített titkosszolgálati jelentésekből.
A törvény szigorításának az is a célja, hogy kiszűrje a hadseregbe jelentkező szélsőbaloldali és szélsőjobboldali radikálisokat. A jelentések szerint a MAD jelenleg 268 szélsőjobboldali, 64 iszlamista és 6 szélsőbaloldali radikális után folytat vizsgálatot a Budeswehr kötelékében.
A tavalyi évben, a MAD összesen 332 feltételezett dzsihadista után nyomozott a fegyveres erőknél.
(atv)
Bal-Rad komm: “…19-et kiutasítottak az országból…” ? Tehát ha egy migráns be akar lépni a Bundeswehrbe, csak AKARNIA KELL? Legfeljebb VISSZAKÜLDIK ha kiderül, hogy…
Ráadásul úgy néz ki, hogy ezidáig CSAK a saját “szélsőségeseik” után nyomoztak. Nehogy bomlasszanak.
Germánia sokkal betegebb, mint azt eddig bárki gondolta volna.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Germánia sokkal betegebb, mint azt eddig bárki gondolta volna. bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  A magyar megoldás a frankó.Nincs katonaság nem lehet hova beépülni.Ja hogy az országot az foglalja el aki akarja,meg ott mászik át a határzáron ahol akar az egy másik probléma.Németországot a németektől,Magyarországot a magyaroktól védik.Ezeknek elment,vagy sose volt józan eszük!

 2. IB szerint:

  Ezt minden “csak” jozan paraszti ésszel megáldott gondolhatta volna,miért pont a hadseregbe ne szivárognának be amikor máshol már ott vannak? pl a közigazgatásban
  ha nem is kimondottan terroristák de azok szimpatizánsai ami böven elég.

 3. Smith szerint:

  “Nagyon komoly támadás zajlik a keresztény európai civilizáció ellen, megállításához európai-orosz-amerikai összefogásra van szükség, ennek az összefogásnak pedig az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) a legfontosabb fóruma – mondta Szijjártó Péter külügyminiszter csütörtökön Berlinben, az EBESZ-tagállamok informális külügyminiszteri tanácskozása előtt.
  Biztonsági válság alakult ki, és a 24. órában vagyunk – mondta Szijjártó, aki szerint elengedhetetlen egy közös európai hadsereg felállítása, az Iszlám Állam terrorszervezet elleni harc győzelemre vitele és az európai-orosz-amerikai összefogás – írja a nemzeti hírügynökség, az MTI.”

  Valóban komoly támadás zajlik a keresztény európaiak ellen, aminek az irányítói a szabadkőművesek és a vezető titkosszolgálatok. Az európai és az orosz nacionalistáknak szövetséget kell kötniük, hogy megállíthassuk az angolszász-cionistákat. A közös európai hadseregre azért kell nemet mondani, mert nem a nemzetállamokat szolgálná, hanem az elit páneurópai céljait. “Európai-orosz-amerikai összefogás” – avagy világ proletárjai egyesüljetek. Az Iszlám Állam létrejöttéért az USA és az EU is felelős. Gyártottak egy ellenséget, ami ellen lehet harcolni, és a fegyvergyártók zsíros megrendelésekhez juthatnak. Nem beszélve a nyersanyagról, ami a föld alatt rejtőzik. Jó üzlet ez itt is, ott is.

  • Artur szerint:

   Közös európai hadsereg=integrált közös európa,nemzetállamok nélkül.Már alig várták hogy megpendíthessék a húrt a központi európai haderő és centralizáció értelmében.Orbán a legnagyobb nemzetvédelmi kirohanásai közben is kínosan vigyáz arra hogy az európai unió nagy egyesítő elvének még csak véletlenül se tegyen keresztbe.Soha egyetlen krízispillanatban sem támadta magát az uniót mint eszmét.Krízispillanatok millióiból tevődnek össze mindennapjai az országnak..A rendszerváltást levezénylő erők folyamatosan hatalmon vannak huszon x éve,a pártok megléte csupán látványkonyha.A migrációs problémát,majd ha már az elit érdekeit túllépi,egy pillanat alatt megoldják,sima lőparanccsal.Hármat lelőnek,a többi nem fog jönni,addig viszont míg kellően szét nem forgácsolják az egységes nemzeteket,még engedik ezeket a homunculusukat beözönleni.

   • Smith szerint:

    A déli határvédő kerítést sem azért húzták fel, hogy leállítsák a bevándorlást, hanem hogy ellenőrzött keretek közé szorítsák. Útlevél és vízum nélkül engedik be a kapukon az illegális bevándorlókat. Naponta 30 embert engednek be, ez hetente 210, havonta pedig 840 főt jelent. Tényleg megállították a népvándorlást?

  • akárki szerint:

   amikkal fogjon össze a kurva anyukájuk. ők állnak minden szarság mögött.

 4. joci szerint:

  Budapesten már több tízezer migráns lakik, él hosszútávon berendezkedve. Vagy saját lakásban, vagy kincstártól kapott lakásban, vagy egyszerűen bérel nekik a bevándorlási Hivatal. Havi 150 ezer/fő a pénz amit kapnak. Éttermekbe járnak, és már láttam négert dolgozni a Tesco ban. Orbán hazudik, a migránsok már itt élnek.

  • ő szerint:

   Szerintem te diákokat láttál

  • joci szerint:

   Te aki ezek szerint Orbán szekerét tolod, hihetsz amit akarsz, én azt láttam amit írtam. A migránsok már itt élnek.
   Összehasonlítás: a rendőrség szerint is minimum 85 ezer kinai él nálunk. Szinte minden városban található Kinai üzlet, vagy étkező, vagy étterem, stb.
   Mégis alig látni őket, alig találkozni velük. Ha valaki figyelmes és körül is néz, mikor közlekedik, utazik, gyalogol, vásárol, több arabot és négert lát már mint Kinait. Ha a Kinaiak, akik újságok szerint 110 ezren is lehetnek, alig láthatóak, akkor hány lehet a migráns, ha ilyen sokat látunk ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.