Ukránokat (IS) gyötrő kérdés: melyik a rosszabb?

A Lemberg-Kijev országúton figyelt fel egy arrafelé autózó-egykoron Donbasszban gyilkolászó-valcmanista martalóc, egy az ő egyenruhájukban az úton kolduló cigányra. (Aki a Mikolajev-régióba valónak, és Vologyának mondja magát. Ha az ukrán beszédet jól értjük.)

A martalóc számon kéri a kolduló cigányon, hogy miért hoz szégyen a “hősi” uniformisra! És ráveszi Vologyát-a cigányt-hogy szabaduljon meg tőle.

A múlt heti-az Odessza-régióbeli Loscsinovkában-elkövetett gyerekgyilkosság után a település morekolóniája világgá ment ijedtében a népharag elől. Rendbejönni látszottak a dolgok, a helyzet már-már nyugodtnak volt mondható Loscsinovkában.
Tegnapig.
Tegnap ugyanis nem hívott és egyáltalán nem vágyott újabb kolónia érkezett Loscsinovkába. A Mariupolból száműzött “Azov” fasiszta latorzászlóalj egyik alakulata. “Rendcsinálás” ürügyén érkeztek. Mondták ugyan a falusiak, hogy nincs itt rendetlenség! Már cigányok sincsenek! Nyugalom van! A bűnbanda berendezkedett. Azonnal kosztot-kvártélyt követeltek (és meg is szerezték) a “megvédendőktől”!
A loscsinovkaiak pedig néhány nap nyugalomérzet után ismét rettegnek, és a fejüket vakarásszák. Tűnődnek, hogy melyik a jobb? (Vagy a rosszabb!) A cigányok vagy a fasiszták?!
Abban viszont mind egyetértenek, hogy a Szovjetunióban jobb volt. Csak azt sajnálják, hogy Valcman Petro is meg tudott születni az ő környékükön. Azokban a szép időkben.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ukránokat (IS) gyötrő kérdés: melyik a rosszabb? bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. IB szerint:

    ha a bundesmutti odaköltöztet vagy 40 Ezer sivatagi cigányt akkor ti is “viszasirjátok” a saját “becsületes” cigányaitokat, ebben biztos vagyok…mi már érezzük ezt itt (svéd?) országban….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.