A KORONAHERCEGNŐ OLAJRA LÉPETT

Méghozzá mindkét saját lábával, mikor ellátogatott Bahreinbe, ebbe a Szaúd-Arábiával szemben fekvő, Budapestnél alig nagyobb, de olajtengeren úszó szigetországba.
Útjára elkísérte férje, Tiborcz István királyi stróman is, aki abban a megtiszteltetésben részesült, hogy alacsony származása dacára géneket adhatott a Vezér unokájának.

A gének csomagolása kísértetiesen hasonlított a Vezérre, és mint az utód hajának színéből, állagából látni lehet, előírásosan gyengébbek voltak Magyarország legerősebb genetikai állományánál.
Ráhel főhercegnő tárgyalásokat folytatott a bahreini illetékesekkel a magyar-bahreini kapcsolatokról, országaink energiapolitikájáról, és az adóparadicsom aktuális árfolyamáról.
A tárgyalások vélhetőleg gyümölcsözőnek bizonyultak, hiszen Ráhel Viktorovna olajban perfekt, nem hiába iskoláztattuk drága pénzen Svájcban!
Tudja, hogy van tökmagolaj, napraforgóolaj, repceolaj, szójaolaj, sőt, van extra szűz olívaolaj is, úgyhogy ő olajban büfé, nem tudja átverni egyetlen migráns-jelölt sem!
Egyébként tudtad?
Csak Bahreinből közel napi kétmillió bevándorló készül Soroksárra!
Hát csoda, hogy Őfőméltósága, a Nemzetvesztő a saját lányát küldte rendet tenni a kérdésben?
Pedig a veszély óriási volt, hiszen ismerjük a migránsok szexuális mentalitását, a plakátok is megírják, hogy a magyarok is megértsék: a bevándorlási válság kezdete óta ugrásszerűen nőtt a nők elleni szexuális zaklatások száma Európában!
Hát, ha vendégségben igy viselkednek, milyenek lehetnek otthon?
Elöntött az aggodalom, és utánaszámoltam: Ráhel főhercegnő 2015 szeptember huszadika környékén tartózkodott a Perzsa Öböl Gyöngyén, majd majdnem napra pontosan kilenc hónap múlva egészséges babának adott életet.

ráhel

A víz kivert, hiszen ki tudja, hogy most akkor a migránsok erőszakosságának, vagy az édeni sziget varázslatosan erotikus kisugárzásának köszönhetjük a Vezér családfáján fakadt új ágacskát…
A rossz nyelvek szerint persze az is előfordulhat, hogy az Orbán család be akar szállni az olajüzletbe, hiszen az a hír is felröppent már, hogy az azeri elnök két olajkutat adott egyetlen baltáért, melynek végén ott volt a hozzáértő személyzet is, de persze lehet, ez csak urban legend.
Biztosat erről tán Simicska tudna mondani, ő meg nem mond, mert állítólag az egyik kút az övé, másrészt meg nem szeretné, ha leesne a létrája az autója tetejéről.
Így aztán csak fantáziálgathatunk, meg találgathatjuk, hogy mi történt, de az okosság titok marad előttünk, mint liba előtt a kukorica négyzetes vetése.
De azért ne szomorkodjunk, inkább legyünk büszkék arra, hogy hazánkban a Család az első, második a Puskás Akadémia.
Hogy aztán ez az egész cirkusz lassan önmaga paródiájába csap át, az minden pénzt megérne, ha nem a mi zsebünkből lopnák ki.
Itt nincs már erkölcs, nincs jóízlés, nincs törvény, nincs jogállam, ez itt kérem maga a balkáni suttyó diktatúra.
Szegény Ráhel meg nem tehet arról, hogy neki kell átvennie az utód szerepét, lévén a hercig főherceg kissé süsü, emellett önjárónak is tűnik, ami nem egy pozitív tulajdonság arrafelé, ahol a kedves papa az edző…
Várjunk hát türelemmel, majdcsak kiforrja magát a helyzet, ezek az esetek sem növelik a regnáló hatalom népszerűségét, és egyre több ilyen eset adódik.
Márpedig a klasszikusok megmondták, eljön egyszer az az idő, mikor a mennyiség minőségbe csap át, és a dünnyögésből dühödt ordítás lesz.
Ettől tart Orbán, de ettől tart a demokraták többsége is, hiszen felettébb jó lenne az ország leggazdagabb emberéből demokratikus körülmények között szegényembert csinálni.
Ott van például az ócsai lakópark, az egyik ház lehetne éppen az övé is, a szomszédban Ráhel és a közelben a többiek.
De ehhez az kellene, hogy elinduljon a változás harcosainak ma maroknyi, de egyre növekvő csoportja a rendszer ellen, élükön egy fiatalemberrel, akinek ma még talán a nevét se tudjuk, de akinek még talán hinni tud majd a nép.
Olyan jó dolog az álmodozás…
(PuPu)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A KORONAHERCEGNŐ OLAJRA LÉPETT bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Gonda István szerint:

  Értem én a humort, az iróniát, a másikba való belerúgás örömét, de azért az unokát talán mégsem kellene belekeverni a dologba, mert ő tényleg nem tehet semmiről sem. És ez fordítva is igaz. Annak sem örülnék, ha pl. Gyurcsányék kisbabáján élezné a nyelvét a sajtó.

 2. istván szerint:

  .”…az unokát talán mégsem kellene belekeverni….”
  Akkor,mikor Rachel még pelyhedző sem volt,akkor valaki megemlítette,hogy ……na,akkor is az lett mondva,hogy a gyerekeket azért nem kellene….
  Szóval,azóta Racsi erősen kinőtte magát,talán éppen azért ,mert hagyni kellett volna?!
  Ha hagyjuk,akkor az unoka sem lesz különb,a nevelést,vagyis a félérenevelést nem lehet elég korán elkezdeni(vagyis kikezdeni…ahogy akarják….!!)
  Az biztos,ha az ország élén marad ez a felállás,akkor elképzelhető,hogy majd az unoka fog röhögve a nyakunk köré csördíteni a nappapa ólommal kisúlyozott ostorával!Ha még lesz kit nyakonvágni!

  • Turzó istván szerint:

   Ez a régi korokban is divat volt … – állítólag a zsidók kimenekülésénél az új hazába is ezt az elvet követték! Most sem kellene mellőzni a dolgot, de talán éppen azért, mert a hatalmon lévők már sejtettek valamit – eltörölték a halálbüntetést! Persze, egy forradalom az szarik a hozott törvényekre – eltörli, fölülírja azt, és éppen ez a jó benne! Persze, ez csak ‘valahol’ lehetséges nem nálunk!

  • Gonda István szerint:

   Ez most komoly? Azzal, hogy belerúgsz a médiában pl. a 20 hónapos Gyurcsány Marciba, akkor azzal el lehet érni, hogy ha majd felnő, akkor rendes ember váljon belőle?

 3. M szerint:

  Nyuszi szaladgál a mezőn ételt keres szorgalmasan, az egyik bokorban lesben áll egy kullancs és hopp ráugrik a dolgozgató nyuszira. Belekapaszkodik és elkezdi vérét szívni, nyuszink fáradékonyabb lesz de csak hasznosan keresgél , éldegél tovább. A kullancsunk egyre mohóbban zabál, egyre egészségesebb, egre erősebb. Közben nyuszink csak gyengül és gyengül, már alig van ereje gyűjtögetni. Akkor a viruló kullancsunk, úgy dönt ereje csúcsán, ideje petét rakni, le is teszi őket és mikor kikelnek, szépen megtanítja őket, hogyan lehet ily szépen élni.
  Miért foglalkozik egy nyuszi a fattyakkal? Talán mert beledöglik.

 4. Anonymous visszatér szerint:

  Szerintem senki ne rakja a pénzét a CIB bankba ha nem szeretné hogy ellopják:
  https://kuruc.info/r/39/163284/

 5. Turzó istván szerint:

  Kedves ‘joci’!
  Kolcsakék is kihaltak már, Leninék is, de még Dózsa György is … – így sajnos a magyarokon senki nem tud segíteni! Azok az idők már elmúltak, amikor az emberek tettek is ‘valamit’, nem csak a szájuk járt! Ma arra szoktatták rá az embereket, az a ‘divat’, hogy … – ‘üljünk le, beszéljük meg, mit is mond a törvény, tárgyaljunk, stb.-stb.! Betört a nagy ‘demokrácia, a jogállamiság’! A lényege a dolgoknak, hogy csak a szó kerüljön elő, mert az abban pallérozott zsidó jogászok bárkit kiforgatnak, kidumálnak, és azzal már meg is nyerték a csatát! Az átlag ember meg, akik … – ‘Talk Show’-n, ‘Való Világ”-on, ezer részes szappanoperákon és mobiltelefonon nő fel, annak nincs is más igénye, mint hogy elküldje SMS-ben a véleményét, és ezzel le van tudva a dolog!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.