A MI NEVÜNKBEN!-RÁNK HIVATKOZVA!-NE!

Lehet kedvelni vagy útálni az ATV-t. Lehet kedvelni vagy útálni a műsorait, szerkesztőit, riportereit.

(A Bal-Rad se a műsoraiért, se a képernyőseiért nem rajong!-aminek oka van!-de ez kinek-kinek a szíve joga.)
Tegnap este a qrmányszóvivőt nyaggatta az ATV-üdvöskéje. Bahreinileg. Is.
Az alábbi video tanúsága szerint normális mederben zajlott a dolog, egészen 8:30 – ig:

Valamiért qrvára fontos a döbrögista hordának, hogy ez az egy hónap múlva esedékes kvótareferendum EREDMÉNYES legyen!
Olyannyira, hogy a qrmányszóvivő még egy műsorban is képes kampányolni. Amivel mindössze annyi a bajunk, hogy ezt nem ott és nem úgy kellett volna!
Mi a fenére készülődhetnek Döbrögiék, hogy mindent fölrúgnak miatta?! Valamiért nagyon kellene nekik a NÉP!-mint egy firhang, ami mögé bújhatnak!
Jó lenne letörni az arroganciájukat!
A MI NEVÜNKBEN!-RÁNK HIVATKOZVA!-NE!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A MI NEVÜNKBEN!-RÁNK HIVATKOZVA!-NE! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Mi kommunisták NEM-el szavazunk.Komolyan gondoljuk.Se amaerikai, se izraeli,se német se arab ne jöjjön Magyarországra.Van elég bajunk.Elég,hogy itt vannak a cigányok.Akik alkalmatlanok a munkára és nem képezhetőek,főleg anyagi körülményeik,de szokásaik,életfelfogásuk miatt se.Szóval teljes foglakoztatást és alapjövedelmet,biztos megélhetést akarunk.De csak magunknak,Magyarországon. Magyroroszág maradjon a magyaroké!A harácsoló idegenek és magyarok takarodjanak az országból,ameddig szépen mondjuk!

  • Anonymous visszatér szerint:

   Ez egy korrekt hozzászólás volt!

  • Anonymous visszatér szerint:

   Ez egy korrekt hozzászólás volt.

  • V.kutya szerint:

   Aki csupán elmegy szavazni, az Orbánt megerősíti ezen az előrehozott választáson – mert ez az, csak kevés embernek esik le még ma is! Lehet nem is lesz következő választás. Minek? Lehet Orbánt megkoronázni. Vagy a Ráchelt, mindegy!
   Gratulálok a kommunistáknak ehhez a hozzáálláshoz, elmentek Orbánt megerősíteni! Igaz, jól jön a nyugdíj, lehet a Gyurcsány elvenné, ugye?

   • vitorla123 szerint:

    A dolog nem Orbánról és nem Gyurcsányról szóll!Nem akarunk idegeneket Magyarországra telepíteni.Ebből lett Trianon.Minden nép lakjon a saját hazájába.Éljenek ott boldogan.Más kérdés,hoyg mi kommunisták harcolunk Sziriában a Szir állam egybetertásáért.Például a Kurd Mun káspárt!.Meg saját függetlenségükért is..Nem Orbán körűl forog a világ.Különben is egy hete nem láttam?Mi van Orbánnal?Csak nem az övé a multikopter,ami kényszer leszált ?

   • V.kutya szerint:

    Dehogynem Orbánról szól! Csakis róla szól, mert fél, be van szarva! Ha kell, elcsalják ezt a szavazást, lehet a következő választási csalás főpróbája lesz ez, Isten tudja, melyik baráti cég csinálja a számláló szoftvert?
    A kommunisták valóban ott harcolnak, igen, de ők nem a te pártodból valók, mert előbb a vörös csillagot vették le (mekkora hőstett volt, mi meg szoptunk a jobbikos feljelentés miatt, egy 16 pixeles bordó csillag miatt). Aztán a pártod bevonta a kommunista előtagot is, ez a második megtagadása a munkásmozgalomnak. Siettek korrektek lenni az orbáni hatalommal! Én meg azt mondom: ami megmaradt belőletek, a MUNKÁS, azt pedig én mondom, hogy vonják vissza, mert én nem adom hozzá a nevemet, sem az apám 40 évnyi munkáját, a semmiért. Én nem vagyok a legitimáció alapja senkinek, azoknak főleg nem, akik Orbánt szopják!

 2. Szaszi szerint:

  8.30-tól lefordítom az én nyelvezetemre ; mindenki felesége meg lesz b…va,ha nem szavazunk nemmel,miközben megvédenek minket.
  Tudod mit borostás-,ha a családom női tagjainak a haja szála görbül,én tőletek,mint Ludas Matyi…
  Tudod b…meg,anyádat fenyegesd.

 3. Anonymous visszatér szerint:

  Kedves Admin!

  Nagyon egyértelmű, hogy a fityisz miért akarja minden áron, hogy ez a szavazás eredményes legyen. Mert olvasva a hireket elég egyértelmű, hogy a közeljövőben nagyon cudar világ vár az emberiségre. Éppen ezért ha eredményes a szavazás akkor orbán királyék nyugodtan hivatkozhatnak arra hogy egy a tábor és egy a zászló. Ergo nagyobb támogatottság mellett sokkal nagyobb lesz a fityisznek is a mozgástere az elöttünk álló igen nehéz időszakban!

 4. Szaszi szerint:

  13 Gój motoros vonult ma délután a belvárosban rendőri felvezetéssel,a szavazás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.