Clintonné szerint minden rendben van.

Ez itt kérem Szaud-Arábia. A királyság, amely a világ elsőszámú latorállamának-az USA-jóindulatából, az ENSZ-Emberjogi Bizottságának az elnöki tisztét tölti be.

Clintonné szerint Szaud-Arábiában semmi gond nincs az emberi jogokkal!
Az alábbi videon egy nőt fejeznek le éppen!

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Clintonné szerint minden rendben van. bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Öcsi szerint:

  Primitív Barbár állatok vallási fasizmussal átitatva.
  Az ENSZ maga egy vicc osztály ,melynek a helyére beköltözött a kettes elme .
  Ott is csak a pénz a lényeg , és a hatalmi struktúrák megtartása bizonyos köröknek.
  Innét látszik hogy az ENSZ nagyívben szarik a világon az emberek jogaira.
  Nemhiába kapták ENSZ New York-i épületét ROKI FERITŐL! Az olajból lett miliárdos az egész ROKI család. ( EXXON, CHEVRON TEXACO )
  Pénz éerdek dac szövetség, az egész. A világ legnagyobb szélhámos bandája ami létezik a golyóbison.

 2. vitorla123 szerint:

  Hát igen a vallás és a vallások!Az atombomba sokkal humánusabb.Főleg ha keresztény!

  • Öcsi szerint:

   Bekábultak a kába kőtől.
   700 éve forognak körülötte mint a Hajdú centrifugában a fehérnemű, miközben az eszüket beszippantja a fekete kő. ÉVRŐL ÉVRE MILLIÓK TAPOSSÁK EGYMÁST HOGY KÁBULJANAK MEKKÁBAN.
   Ez nem vallás . Ez egy sátáni szekta , rituális véráldozatokkal !

 3. zombi szerint:

  “Clintonné szerint Szaud-Arábiában semmi gond nincs az emberi jogokkal!”

  Természetes , hiszen TEZSVIREK

 4. IB szerint:

  a jogok nem is sérültek csak esetleg a nö nyaka……

 5. forradalom! szerint:

  Szivaros Billy felesége miért nem telepedik le ebben az emberjogi országban?Fejjel is fejetlen,hülye.

 6. joci szerint:

  Nem szabad saját mércével ítélni a világot. Van ahol főétel lehet a kutyád, van ahol illik böfögni az étkező asztalnál, van ahol este megkapod a vendéglátód asszonyát, van ahol a lakoság százmilliói 10 km -nél messzebb soha életükben nem mennek a lakhelyüknél, …..sokfélék vagyunk. Ott a megkövezés a jogrend része, a nyilvános kivégzés szintén (ez a nő megölte 3 gyermekét, a saját anyját kibelezte, és a testvérének levágta a fejét.) Bíróság ítélte el, másodfokon ítélték nyilvános kivégzésre.
  Ahol az emberiség kultúrájának oly régi ismérvei vannak, Iránban, akit 3 x tolvajláson kapnak, nyilvánosan levágják a kezét. 20 év alatt 4 x csinálták és megszünt a tolvajlás.
  A magyar országgyülésben – a teremben is be kéne ezt vezetni. 😀 A paraolimpikonok száma megugrana.

  • vargaistván szerint:

   én meg másképp tudom–ez a nö egy szerencsétlen indonéziai cseléd volt kire ráfogták egy gyerek megölését—-szaud-arábiában külföldi nöknek nincsenek jogai s szavuk nullának számit….már többször tiltakozott maláj s indonéz kormány is

  • Turzó istván szerint:

   Kedves ‘joci’!
   Az én meglátásom szerint ma a ‘fejlett’ világban olyan csoport uralkodik, ahol már eleve bebiztosították maguknak a szabad rablást a létrehozott ‘jogokkal’!
   Ez arra jó, hogy senki ne gondolhassa másképpen a dolgokat, mint … – ahogyan az ők érdekeik diktálják! Ez biztosítja a számukra, hogy csak ellenőrzött ‘jogi’ körülmények között lehessen elégedetlenkedni. Azután majd a kiépített apparátusuk leül tárgyalni, ‘megbeszélni a problémákat’, ahol is valahogy mindig az derül ki, hogy nekik van igazuk, a ‘panaszosok’ meg tévedtek, mert nem jogos! Itt csak egy forradalom segítene, ami eltörölné ezt az egész rendszert, és olyan új ‘jogokat’ vezetne be, ami nem hagyna többé érvényesülést a számukra, hanem a többség akaratát érvényesítené! Sajnos, a mai Magyarországon – de még Európában sincs erre lehetőség, mert a népeket annyira megosztották! … – ez is volt a céljuk!

 7. Turzó istván szerint:

  Mindenki magából indul ki – és minden csak nézőpont kérdése! Ha azt látnánk, hogy minket akarnak lefejezni, akkor … – valószínűleg ‘semmi nem volna rendben’! De ha azt látjuk, hogy valaki mást akarnak ‘valahol’ lefejezni, akkor talán még az … – elnézhető! … – és itt következnek a ‘nyomós’ mentségeink! Amúgy meg, van akinek lehet ilyen diagnózist mondania büntetlenül, mert Ő az ‘aki’ és – megteheti! … – más meg … ! Vannak egy páran a világ vezetésében ilyenek – sajnos, ezért tartunk ott ahol … !

  • vitorla123 szerint:

   Hát igen.ALenin-Sztálini tétel.Egy országban is lehet kommunizmust épiteni.Főleg,ha az Oroszország.Magyarországra ez kevésbé áll,mert pici mint bolha tökén a pattanás.De azért változtatni,a harácsoló nyugatot kiszorítani lehetne.A har5ácsolók osztályát felszámolni egy kis közmunkával és vagyonelkobzással lehetne.Mewret a nép vagyonát ellopták.Elherdálták.Értelmiséginek mondott csavargók.Ők azok akik a munkabéred a németének 1/5-én állapitják meg,piaci alapon.Ez olyan,mintha 10 deka arany ha magyar egyötödét érné a németének és a zsidóénak.Főleg,ha a zsidó német.És minket lefejeznek!A nélkül,hogy bár mit tennének.Kiforgatnak a lakás ,az állat vagyonodból,mert ez a piac törvénye.Másként harácsolni nem lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.