Édes élet Bahreinben

Konzul: csokit ettek és gyöngyhalászatról beszélgettek Ráhelék

Fél nap elmúltával egyre több részletre “emlékszik” Garamvölgyi Balázs, Magyarország bahreini tiszteletbeli konzulja Orbán Ráhel tavalyi bahreini látogatásáról.

Garamvölgyi Balázs a NOL.hu-nak azt mesélte, hogy hosszú ideje ismeri Abdul Husszain bin Ali Mirzát, Bahrein energiaügyi miniszterét.
Ez a személyes ismeretség és a helyi szokások játszottak közre abban, hogy Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István a közel-keleti “magánútján” végül a hatóság vezetőjének irodájában kötött ki.
Garamvölgyi, aki szerdán reggel még roppant szűkszavú interjúkat adott, és nem emlékezett a találkozóra, most azt mondta: Dr. Mirza irodájában csokit fogyasztott a társaság, majd kávézás közben az ország történetéről és gyöngyhalászati hagyományokról beszélgettek.
A tiszteletbeli konzul szerint “természetes”, hogy a hatóság honlapján utólag komplett megváltoztatták a 2015. szeptember 21-i bejegyzés szövegét.
(propeller)
Bal-Rad komm: Eléggé érdekes, ahogyan tb. konzulunk amnéziája kezd elmúlni. Hirtelen azért eszébe jutnak a FŐ TÖRTÉNÉSEK. A csokimajszolgatás, és a gyöngyhalászat izgalmairól való cserfelés. Az ám!-a gyöngyhalászat! Rasi el lehetett ragadtatva! A gyöngyhalászatról meg 1001-éjszakán keresztül lehet mesélni! Csokizás közben.

Képtalálat a következőre: „Gyöngyhalászat-kép”

A legborzasztóbb az, hogy már ennyire hülyéknek néznek bennünket! (Persze VANNAK akik BELEKAPASZKODNAK a seherezádéi szintű mesékbe! A MAGYAROK meg eljátszák a Kis Mukkot! Mukkunk sincs a történtekre. Megyünk szavazni az arabok elleni kvótanépszavazásra!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Édes élet Bahreinben bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Turzó istván szerint:

    Hát mit lehet tudni … – most kifecsegték az új biznicet – lehet, hogy a Balatonban akarnak igazgyöngyöt termelni? Megaztán egy olajügyi miniszter jobban megtudja ‘olajozni’ a kapcsolatokat, mint más!

  2. Fergeteg11 szerint:

    A dubajozás után megismerhettük a bahreinezés fogalmát: magánúton csokizni a helyi miniszterrel a (tiszteletbeli) konzul társaságában, miközben teljesen hétköznapi dolgokról folyik a csevej.

  3. zz szerint:

    Hét vicce A Szulejmán filmnek külön rajongó tábora van ! Jó mi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.