Maradék-Ukrajna vezetése megbolondult

Tegnap Kijevben Valcman Főügyésze Jurij Lucenko kiadta a parancsot a GRU-nak. (Ez afféle ukrán TEK)
Letartóztatni és a Birodalom fővárosának tömlöcébe szállítani: Vlagyimir Putyint, Dmitrij Medvegyevet, Szergej Glazjev elnöki tanácsadót, és Oleg Belavenycev volt krími körzeti tisztviselőt.

De elfogatási parancsot adott ki Szergej Sojgu védelmi miniszter, és tíz tábornoktársa ellen is.
A fölsorolt letartóztatandók valamennyien a valcmani Birodalomra törtek, annak destabilizálásán ügyködtek és ügyködnek, miközben aláásták/aláássák biztonságát.

Mivelhogy a nemzetközi jog szerint a lefogandók hágai bíróság elé való állítása objektív akadályokba ütközik momentán, ezért Maradék-Ukrajna saját hatáskörben fog eljárni.
Kissé komolyabbra fordítva a szót: mivelhogy a letartóztatási parancsot egy állam-jelen esetben Ukrajna-hatóságai adták ki, ez bizony bárhol a világban fölér egy hadüzenettel!
Ha nem lenne a világ meggyőződve Maradék-Ukrajna hatalombitorlóinak borult elmeállapotával, alighanem komoly aggodalomra lehetne most oka mindenkinek.
Meglehetősen szomorú, hogy Kijevben ezt az egész történetet komolyan gondolják. Az pedig még szomorúbb, hogy a kijevi bábhatalom kitartói csak joviálisan vigyorognak pátyoltjaik hülyeségén. Ahelyett, hogy jól fekéken rugdosnák őket.
De azért kíváncsiak lennénk Lucenko főügyész ábrázatára, ha az idézettek egyszercsak ott toporognának az irodája előtt! A legszükségesebbekkel előállva.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Maradék-Ukrajna vezetése megbolondult bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. IB szerint:

  He,he azt én is megnézném ha odamenne Putyn természetesen a megfelelö számu”testörrel” merugye egy ország elnökét az megilleti…..Obama is viszi a testörségét magával külföldre is…

 2. Zls-179 szerint:

  Előbb vagy utóbb valakik, valahol, megunják a bohócok bohóckodását, és lehúzzák őket mint ahogyan azt a bizonyost szokás!

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Szerintem ezután még szigorub biztonsági védelemben kel részesiteni a fenteb felsorolt személyeket,-feltéve, hogy van a biztonságnak még magasab fokozata – mert, diverzánsokat is indithatnak a szövegben felsorolt személyek elrablásáért, rosszab esetben meggyilkolásaira. Nem szabad még az elmezavarodottat sem félválról venni . Ne felejtsük Donyeck központjában is sikerült robbantásokat végre hajtaniuk, amivel nem is számoltak, meg még ha számoltak is, nemtudták megakadályozni, tehát már ottan is bent vannak . Ön t. Admin talán bizonyára emlékszik az Izraeli Mossad bravúrjára a mult század hatvanas éveinek az elejéről, amikor is Braziliából,vagy Argentinából (?), sikeresen kihozták a fasiszta háborus bűnös ADOLF EICHMANT, a Brazil,vagy Argentin hatóságok tudta nélkül, még csak álmodni sem merték volna . Egy elmeháborodott mindenre képes, mindere kapható, mindent képes megtenni célja eléréséért, a saját pusztulása árán is .

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  Apropó ! GIVI ellen is kiadott az UKI-GALÍCIAI legfőb “ügyészség” elfogató parancsot, de ezt már vagy harmadszor írom le itt a bal-rad hozzászólás rovatában. EZ KOMOLYAN IGAZ . Ezt a hírt a Donyecki hírügynökség is megerősitette.

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  A vieón amelyen Putyin és Medvegyev láthato a felirat NEM GRU van leírva, hanem GPU, t. ADMIN!

 6. Pozsony 907 szerint:

  ADMIN ÈPÜL A KERÍTÈS ? VAN AKNAZÁR?

  • Pozsony 907 szerint:

   Ott vagytok? Mi ott voltunk! Fradisták, újpestiek,debreceniek kb .120 an, a nő szögesdrót mellett.HUNGARY,HUNGARY,HUNGARY!!! A karhatalom èlessel nyomta volna.
   TE HOLTÁL?

 7. Frank Freedman szerint:

  Sohasem voltak normálisak! A globális pénzügyi elit leginkább jellemtelen paranoiás -adott esetben minden hájjal megkent – aljas gazembereket ültet az egyes lokalitások vezetői székébe!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.