Tétek

Rétvári Kereszteslovag tegnap megint észosztó kedvében volt! Föl is világosított bennünket! Meg is nyugtatott bennünket, meg izgalomra is okot adott. Meséje a muszlimok jelenidőbeli európai hódítása köré szövődött. Ebben a kontexusban érdemes a figyelemre, no meg a kvótanépszavazás kapcsán.

rb

Agymenése legvesésebb részletei, amiket a 777blog.hu-n osztott meg bárkivel, aki kíváncsi rá. A Magyar Hírlap anyagából merítettük. Ime:
Közlése szerint “a menekülteket Magyarország is befogadja és ellátja, számukra biztosítja az ingyenes utazást, az ingyenes szállást, napi többszöri étkezést, tolmácsolást. Az ország mindent megtesz a valódi menekültek emberséges befogadásáért.”
-No ettől borsódzhat a hátunk! Hiszen ebben a mondatában benne van a kvótareferendum szavazásra bocsájtott kérdésének VALÓDI-A GYAKORLATBAN MÁR “HASZNOSULÓ”-változata! Amiről viszont nem lehet szavazni! Amit egy tákolmánymódosítással SEM ENGEDNEK megvalósítani! Mert maguknak vindikálják a jogot!-ELLENÜNKBEN IS!
De meg is nyugtat bennünket:
“Itt azonban célzott jóléti vándorlás zajlik a szemünk láttára” – mondta.
Tehát semmi okunk az aggodalomra, hiszen DÖBRÖGISZTÁNBA A JÓLÉT UTÁN VÁGYAKOZÓK AKKOR SEM JÖNNÉNEK, HA EZERNYI VAD BIKA ÜLDÖZNÉ ŐKET! Mert az lehet, hogy a migránsok buták, DE NEM HÜLYÉK!
A jelek szerint ezzel Rétvári Kereszteslovag IS tisztában van!
Összegezve: a döbrögista horda beengedi a migránsokat a NÉPAKARAT ELLEMÉRE IS!-akik pedig nem is akarnak itt maradni! Ám a NÉPAKARAT ELLENÉRE mindent megadnak a bázisok létrejötte érdekében-A MUSZLIM KIVÁLASZTOTT MIGRÁNSOKNAK!
A lényeg, hogy ŐK válogathassák ki őket!
Hát kb. ez a kvótareferendum EGYIK valódi tétje!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Tétek bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    Magyarország a magyaroké!Takarodjon a német,az osztrák,a muszlim,a ruszki haza.Éljen ott hon boldogan.Mint kommunista a nemzeti pártok internacionalizmusát hirdetem. Mert csak az hatékony.Ilyen volt a KGST.A kapitalista integráció fából vaskarika.Vagy a maximális haszon,ami monopol árakkal érhető el.A magyar munkaerő ára 1/5-e a németnek,azért mennek el a gyerekeink.És igazuk van.De az idegen ellenesség már ott is megjelent.Vagyis a magyarokat visszazsuppolják a hazájukba,megdögleni!A nyugati világ a történelem legaljasabb rendszere.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.