TI igyatok vizet!-MI vedelünk bort!

Fiatalkorúval csalta a feleségét a négygyerekes jobbikos képviselő

Egy fiatalkorú lánnyal folytatott viszonyt Kulcsár Gergely, a Jobbik négygyerekes parlamenti képviselője – írja a Ripost.

(Legutóbb Volner János, a Jobbik frakcióvezetője, kétgyerekes családapa keveredett szexbotrányba.)
A Jobbik négygyerekes parlamenti képviselője, Kulcsár Gergely is félrelépett, ráadásul ő egy kiskorú lánnyal – olvasható a Riport oldalán. A Jobbik etikai bizottságából kiszivárgó, dokumentumokkal alátámasztott információk szerint már több vizsgálatot is tartottak az ügyben.

Képtalálat a következőre: „Kulcsár Gergely-kép”

Hiába próbálták, nem lehetett eltussolni a botrányt, mert maguk az esetről tudomást szerző felháborodott párttagok kezdeményeztek etikai eljárást a parlamenti képviselő ellen.
Az etikai eljárás során bebizonyosodott, hogy a politikus, a „példás családapa” valóban egy, a Jobbik ifjúsági tagozatában aktív 18 év alatti lány oldalán találta meg, igaz csak ideiglenesen a boldogságot. A Ripost szerint a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére a pártvezetés egyelőre úgy döntött, hogy ezt az ügyet megpróbálja a szőnyeg alá söpörni.
Vona is elismert egy házasságtörést
Vona Gábor, a Jobbik elnöke keveredett először magánéleti botrányba, amikor kiderült, hogy a szeretőjét nyilvánosan a párt rendezvényein felvállalva, hosszú időn át csalta a feleségét, lényegében az egész párt szeme láttára.
A pártelnök nem tagadta a házasságtörést a jobbikos hölggyel, egy 44 éves elvált asszonnyal. „Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam, igyekszem tanulni belőle” – magyarázta a történteket korábban Vona.
(Forrás: origo)
Bal-Rad komm: A dolgot/dolgokat még talán el is lehetne ütni néhány “férfiviccel”! Ha “nincs következmény”!
A probléma ismét a vízprédikálás és a borvedelés miatt van. Valahogy a jóistennek sem akarják magukénak vallani a hirdetett elveket a gyakorlatban. Persze ha az iszlámban látják “NAGY ÉS NEMMZETTHY MAGYAROKKÉNT” a “megváltást”- máris bocsánatos a dolog! Persze kérdés, hogy az álszent magyar társadalom AZ ILYEN DOLGOKRA hajlandó visszaemlékezni!
Pedig bőven lenne MÁS visszaemlékezni való! (És itt nem csak a jobbikosok vétkeire kell gondolni!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

TI igyatok vizet!-MI vedelünk bort! bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  “Az esetről tudomást szerző felháborodott párttagok”
  Ez dícséretes,háborodhatnának sűrűbben.

 2. zombi szerint:

  pakolni jöttek ők is

 3. Pex szerint:

  Ez valószínűleg szabotázs, ez a valaki beépült a Jobbikba, lásd a pápa mintájára, és mint a kulcsember elkövetett valami banálist. A Vatikánban meg a pedofíliát vették elő, pár ügynök, mint katolikus pap elkövetett pár szexuális bűncselekményt, és most a katolikus egyház a főbűnös. Na nehogymá’ a nyuszi vigye a puskát…

 4. Már Tamás szerint:

  Láthatjuk, hogy az energia-megmaradás törvénye miként is műxik. Jól bepörgetve meglökték a lendkerekes autót ami alól az időközben megvilágosult vezető kihúzta az utat. Mi történt? A kerekek pörögnének tovább, dübög az adrenalin de már nem lehet nekiugrani a fityisznek, a maszopnak és a többi tetűnek, mert az már nem cuki dolog. Így hát marad az ősi módszer az energia levezetésének. Az erkölcsök pedig úgyis csak mindig a tagságra, a népre nézve fontosak.

 5. Smith szerint:

  Lerántjuk a leplet: Demcsák Zsuzsa volt Lázár titokzatos londoni útitársa és kurvája – volt férje szerint alkoholista, aki fűvel-fával ágyba bújik
  https://nemzeti.net/lerantjuk-a-leplet-demcsak-zsuzsa-volt-lazar-titokzatos-londoni-utitarsa-es-kurvaja-volt-ferje-szerint-alkoholista-aki-fuvel-faval-agyba-bujik-2183424.html

 6. Rattam Joe szerint:

  Hogy ennek az országnak más baja, a médiáknak meg más dolga sincs, minthogy kivel kefélnek a képviselők és a politikusok. A hír az lenne, ha egy forgalmas zebrán a Stefánia úton csinálnák fényes nappal a csúcsforgalomban.

 7. Zls-179 szerint:

  Még jó hogy nagyobb bajod nem eset Gergő fiam,képzeld el mi történt volna veled egy ilyen eset kapcsán egy olyan országban, ahol komolyan gondolják a házasságtörést mindkét oldalról! Persze mindig a NŐK a hibásak, mert ők a fejetek fölé Nő! Vagy mégsem?

 8. joci szerint:

  Ez nem jobbikos, hanem ott lévő jüde. Vona telerakta a jobbik vezetését jüdékkel, ami vicces egy antiszemita pártban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.