Hihetetlen…

Orbán már történelem – Tananyag lett a kedves vezető

tör

Ez már a legsötétebb diktatúrákat idézi, a kedves vezető a reggeli imákba még nem, de a tananyagba már kötelezően bekerül. Úgy, hogy még él.

Nemrég írtuk – akkor úgy hittük, viccesen – hogy Orbán Viktor és sleppje a történelemkönyvekbe igyekszik, maradandót akarnak alkotni. A tankönyvek kiosztása után arcunkra fagyott a keserű mosoly, az autokrata miniszterelnök még életében (!) bekerült a tananyagba.
A nyolcadikos könyvben szerepet kapott egy-egy fotó erejéig Horn Gyula, Medgyessy Péter, de még Gyurcsány Ferenc is, az egykori kormányfőket néhány mondatban bemutatja a szerző. Persze az a néhány mondat is egy picit mintha rosszindulatúra sikeredett volna Gyurcsánnyal kapcsolatban, az író fontosnak tartotta odaszúrni, hogy a DK jelenlegi elnöke a privatizáció nagy nyertese volt. Orbán Viktorral némiképp túlzásba estek, tőle idéztek is, a politikáját igyekeznek beleverni a felnövekvő nemzedék fejébe. A képeken ott feszít II. János Pál pápa mellett is.
Lassan-lassan visszatérnek majd az őrsi órák, a kötelező politikai foglalkozások is, ha a dolgok ekként folytatódnak. Orbán képe ott fog lógni minden tanterem táblája felett, és eljő a pillanat, mikor majd méltatni is kell a szeretett vezetőt az iskolai ünnepségeken, miután közösen eléneklik a „Magyarország halld szavunk!” című vadiúj himnuszukat.
Jöjjenek hát a képek, miket is találtunk a nyolcadikos törikönyvben.
(kiskunhir)
Bal-Rad komm: Hááát…! A Ratkó-gyerekeknek volt részük őrsi órákban. De nem hallottunk Kádár Jánosról.
A Bal-Rad részéről be is érnénk ennyi kommenttel. (Talán még ennyit: BÁR MÁR CSAK történelem lenne Döbrögi! A történelem szemétdombján turkálhatnának utódaink, akik kíváncsiak rá!)
Aki többre vágyik, az alábbi linken szemezgethet belőlük.
http://kiskunhir.hu/index.php/friss/487-orban-mar-tortenelem-tananyag-lett-a-kedves-vezeto

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hihetetlen… bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. forradalom! szerint:

  Nem a falon kellene lógnia.

 2. palko71 szerint:

  Divatos mindig az épp aktuális vezetőt mocskolni, szidni…ő a hibás mindenért, a rossz időjárásért is, ha kell…

  • Már Tamás szerint:

   Kedves Palko71!
   az aktuális vezetőt csak az általa és az érdekszférája által okozott károkért és előidézett ganéságokért kell szidni. Amint a napi történések igazolják, erre adnak is okot rendesen (ugye nem kell itt taxatíve felsorolás).
   Azt is jól látod, hogy a jelenlegi szarért amiben élünk, az elmúlt huszonhat év kormányai és napjaink kormánya egyaránt okozták és hatványozták. Remélem eljő az idő amikor felelniük kell a Magyarországgal és a magyar néppel szemben elkövetett bűneikért.
   de ez alkalomból ne feledkezzünk meg azokról a volt elvtársakról sem akik hathatós közbenjárása nélkül a mai szarkatyvasz nem alakulhatott volna ki. És emlékezzünk, a színük java átmentette a hatalmát a módszerváltás utáni időkbe, először mint a gazdasági élet szereplői, majd szépen visszaszivárogtak a politikába is. Nézzük csak meg, hány akasztani való féreg él csodásan azok közül akik az MSZMP 800.000 fős tagságát főbűnösnek kikiáltva, elárulva nemzetet, országot, pártot, lefeküdt a hatalomra került cionista istenségnek. Tehát valóban nem csak a Kedves Vezető a hibás azért a szarért, mocsokért amiben élünk, hanem az elmúlt 30-35 év minden volt és jelenlegi politikusa.

   • petymeg szerint:

    +++

   • forradalom! szerint:

    Kedves Már Tamás!
    Nem keverendő össze a párttag a kommunistával.Volt párttagokat valóban ezrével talál ebben a 26 éves fertőben,de mutasson egyetlen kommunistát is közöttük.Várom a neveket.Nem párttag,kommunista neveket.Nem írogatni kell,hanem előbb tájékozódni a történelemben.

   • józsi szerint:

    +++

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.