Kampányol a horda

Úgy mozgósít a Fidesz, mintha nem is népszavazás, hanem választás lenne

tu

Történelmi jelentőségűnek tekinti a Fidesz a kvóta elleni népszavazást, ezért a párt aktivistái a parlamenti választásokhoz hasonló létszámban vesznek részt a mozgósításban – tudta meg a Magyar Idők.

Gyürk, Kocsis és Szita irányítja a kampányt
A lap szerint jövő héten megkezdődik a közterületi szórólapozás, szep­tember 10-én pedig országjárás indul: több mint 200 fórumot szerveznek országszerte kormánypárti politikusok részvételével.
A népszavazás kampányfőnöke Gyürk András, aki a 2018-as választási felkészülésért is felelős. Kocsis Máté a budapesti kampányokat irányítja, és Szita Károly kaposvári polgármesterrel közösen ő koordinálja a Városok és falvak a kényszer-betelepítés ellen elnevezésű önkormányzati mozgalmat is. A Fidesz kommunikációs igazgatói posztját Hidvéghi Balázs tölti be.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Fidesz Heves megyei kampányindítóján közölte, a kormány az október 2-i népszavazásig hátralévő időszakban a bevándorlás és a kvótacsomag olyan súlyos gazdasági, kulturális és biztonsági kockázataira igyekszik majd felhívni a figyelmet, amelyeket nem szabad felvállalni.
Nem lesz visszamenőleges hatálya a referendumnak
A Magyar Nemzetnek ugyanakkor az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője azt nyilatkozta, hogy a népszavazás nem érinti az EU döntési mechanizmusát, elsősorban belpolitikai jelentősége van. Zupkó Gábor szerint nem kell arra számítani, hogy Brüsszel kommentálni fogja az unióellenes plakátkampányt, vagy hogy ellenkampányt indítana.
Zupkó – aki 25 éve még a Fidesz kispesti alpolgármestere, majd polgármestere volt – azt mondta, még ha a nemek is győznek a referendumon, akkor sem lesz a népszavazásnak visszamenőleges hatálya, tehát nem érinti a korábbi menekültügyi döntéseket.
Mint közölte, ezidáig kétezer menedékkérő ügyében született olyan döntés, amely alapján Magyarországnak intézkednie kellene, de a legfrissebb, júliusi adatok szerint eddig Magyarországra egyetlen menedékkérőt sem telepítettek át.
(index)
Bal-Rad komm: MINDENKI TUDJA…
Az októberi kvótareferendum NEM ARRÓL SZÓL, HOGY MIGRÁNSOK… (Azok jöttek, jönnek, jönni fognak!)
A 2018-as “választások” technikai főpróbája lesz megtatartva. De az is elképzelhető, hogy Clintonné fölavatása után gyors népi megerősítést kíván a döbrögista horda a MAGA számára, a kiebrudalás elkerülésére.
Aki a kvótareferendum érvényességéhez/eredményességéhez hozzájárul, Döbrögiék számára szolgáltat HIVATKOZÁSI ALAPOT! A NÉP NEVÉBEN!-szokásos tirádához!
Aki a kvótareferendumon érvényesen szavaz bármilyen módon, biodíszleti szerepet vállal Döbrögi családi politikai bábszínházában!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kampányol a horda bejegyzéshez 34 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Én egyetértek és nemmel szavazok!Ez a kommunisták álláspontja.Se német,se amerikai,se arab ne jöjjön Magyarországra.Huzzanak haza.Az Eu pedig szünnjön meg,mert a magyar munkaerő 1/5-én van benne értékelve a németének.Ugyan az a munka nálunk ennyivel ér kevesebbet.Hagyjuk már a “támogatást” 100 ezer forint támogatás nekünk 500 ezer forintba kerül.Ez közönséges rablás.
  A devizahitelekről ne is beszéljünk,ahol a semmit adták el devizaként.Mindezt államilag garantált módon.A másik esetben a magyarok pénzét beszedték és mert a bankot ellopták “Qvesztor ,Marcsika” oda a pénz és odfa a befektetés is.Az öreg Feig mondaná”Ügyes!”

  • V.kutya szerint:

   A népszavazásnak NINCS TÉTJE!
   A kvóta kötelező, a dublini szerződés szerint.
   Már most is több száz milliárd (!!!!) forintnyi EU támogatástól esünk el Orbán kormánymegerősítő propagandája miatt.
   Ez a népszavazás egyfajta előrehozott választás, a rezsim halálfélelmét tükrözi.
   Az, hogy a kommunisták vele vannak, ez számomra természetes, a történelemben mindig is keskeny volt az átjáró a nácik és a kommunisták, és azok eszméi között, a hatalmi gyakorlatban még kevesebb. Ezért is természetes számomra, hogy TGY megmondta nektek, hogy kötelező szavazni Orbánnal egyetemben, ezzel őt, tehát a fasisztákat megerősíteni, ezzel lényegében a munkásosztályt kizárta a saját köreiből – igaz, sohasem mondhatta el magáról, hogy mi, munkások vele vagyunk, mert ez sem lenne igaz.

  • ő szerint:

   Egyetértek vitorla kollégával. a balrados ál kommunisták kampányoljanak csak a kecskepásztoraik mellett.

   Admin:

   Kifejtenéd bővebben is hogy kikre gondolsz!

   • Smith szerint:

    Az érvényes népszavazás sem fogja leállítani a bevándorlást, ellenben felhatalmazást ad az Országgyűlésnek, hogy helyettünk dönthessenek arról, hogy kikkel akarunk együtt élni.

    • Szaszi szerint:

     Arra mindenesetre jó,hogy megossza az embereket a kettős beszéd.
     Rutinjuk van benne,példa rá az MSZP-s vizitdíj népszavaztatás,ELLENZÉKBEN.
     Szabálytalanul előz,az ilyen embert zsigerből kerülöm.

  • secor szerint:

   Vitorla! Nem arrol szavazhatsz, hogy ne jöhessenek a migránsok!
   Hanem arról, hogy ezt a kormány dönthesse el!
   Olvasd el figyelmesebben a népszavazós kérdést!

  • szigony szerint:

   Csodálkozom, Te nem érted miről szól ez a ‘ népsavazás ‘ !

   A tevékenységed ) érvényes szavazásod ) pont az ellenkező hatást éri el, amit a korábbi jóváhagyásával a regnáló pártvezér már az Unióban IS rögzített !

   A tettek, és a szószátyárkodás ellentmondásait csak azok látják világosan akik a szövegértelmezésben kellően el tudnak igazodni. A többiek csak kiszolgálói a hatalomi zsarnokoknak !

   Ezért a mostani szavazáskor csak az ‘ érvénytelen ‘ szavazat a jó döntés. ( mindkét válasszal, vagy távolmaradással teljesíthető ! )

   • petymeg szerint:

    Úgy nem jó,hogy kihuzom a kormányra vonatkozó részt?

    • szigony szerint:

     Nem, mert bizonyos belemagyarázás után ( és a nem behúzásával ) érvényessé lehet ‘ magyarázni ‘ , ami nem áll távol a jelenlegi regnálók hívőiktől :-)))) !

     Minden csalási/belemagyarázási lehetőséget kizáróan kell részt vennünk, vagy távolmaradással érni el ugyanezt !

 2. M szerint:

  Pár százezres muszlim és létrehozott törvény feletti közösségeik, maffiájuk, mely jó nyugati kapcsolataival, egy rendszerbe illeszkedne, még a jelenlegi fosztó maffia védelmét biztosító patkány sanyának is sok lenne.
  A demokrácia cirkuszban a szavazat, látható, csak visszaélést erősít meg, cinkossá tesz, valódi hatása nincs.
  Eldőlt kérdésekben, más érdekeiért minek szavazzak?

  • vitorla123 szerint:

   Nagyobb gond az,hogy Magyarországon a szavazásnak nincs jelentősége.ASzt hoznak ki győztesnek akit akarnak!Példa a rendszerváltás maga.

   • öreg kun szerint:

    Nem tudom igaz e a szóbeszéd a szavazatszámláló számítógépes rendszer izraeli tulajdonban van.

  • V.kutya szerint:

   Ha Orbán marad, akkor nem is lesz választás. Melyik a jobb?

 3. V.kutya szerint:

  Amúgy meg eleve beteg dolog valami ELLEN szavazni!
  “Ne hívjatok tüntetni a háború ellen, mert nem megyek! Hívjatok tüntetni a békéért, oda elmegyek!” – Teréz anya híres mondása.
  Soha ne harcolj senki ELLEN, harcolj inkább VALAMIÉRT, vagy VALAKIÉRT!

  • ő szerint:

   Jó akkor te és a barátaid szavazzatok a kecskepásztorok mellett , valamint Ali csináljon nektek majd sok – sok kisunokát.
   Ez ennyire egyszerű.

 4. emilo szerint:

  Menjetek szavazni és szavazzatok Nem-el, vagyis nem akarjátok, hogy a magyar kormányon kívül más ne mondhassa meg hogy mennyi migránst kell befogadnunk. ennyi 🙂

 5. Zls-179 szerint:

  Probléma,reakció ,megoldás nem igaz ti igaz gyerekek?De köszönjük a TI megoldásotok nem kell, mert már szinte senki nem hisz az olyan bitangoknak akik folyamatosan hazudnak mert ez a hivatásuk, álljanak bármely oldalon!Akik mégis elmennek szavazni szerintem ezt a problémát is megoldják, tudati szinten és nem kampány által!!!

 6. V.kutya szerint:

  Még egyszer, és ígérem, utoljára:
  ORBÁN NEM MAGYAR EMBER!
  Akinek van füle, és nem papagáj, van saját hallása, az meghallja Orbán szavaiból, hogy kicsoda ő.
  Mindig egyes szám harmadik személyben beszél rólunk, magyarokról!
  “A magyarok nem szeretik, ha megmondják, mi a helyes…Tisztelet a magyaroknak….Hajrá magyarok…”
  A magyar gazdák, a magyar vállalkozók, vagyis: ők, magyarok.
  Én azt mondanám az ő helyében:
  Mi, magyarok, nem szeretjük, ha Brüsszelből mondják meg, mi a helyes.
  Tisztelet nekünk, magyaroknak, mert mi védtük meg Európát!
  Gyerünk, magyarok, húzzunk bele! (lásd: épp Gyurcsány mondása volt, nahát!!!).
  Orbán nem magyar ember, ezzel szemben egy igazi nemzet pusztító, egyetlen igaz mondata nem volt még nekünk, magyaroknak, ezért vele bármilyen közös cselekedet csakis a vesztünket okozhatják. Most épp azzal, hogy megerősítik őt! Mi, magyarok!

 7. Zls-179 szerint:

  A gondolkodó magyarok nem fogják megerősíteni sem őt sem a rendszerét, mert épp gondolkodnak és akképp is cselekszenek, nem pedig csak folyamatosan bólogatnak, mint az a bizonyos kutyus a korabeli automobilban!

 8. Fergeteg11 szerint:

  Egy régi idézet… Vajon sikerült az utolsó mondat célkitűzése?

  “HIBAIGAZÍTÁS – Orbán Viktor az AmCham üzleti ebédjén. 2001. június 8. Budapest, 2001. június 8., péntek (MTI)

  Tájékoztatjuk előfizetőinket, hogy tegnap, csütörtökön 15.50 órakor kiadott, az Orbán Viktor az AmCham üzleti ebédjén című anyagunkban pontatlanul idéztük a miniszterelnököt.

  A csütörtöki tudósításban közölttel szemben Orbán Viktor az üzleti ebéden kérdésre válaszolva a következőt mondta: »Hogyha fent akarjuk tartani a gyors gazdasági növekedést Magyarországon, ehhez 10 millió magyar nem elég, a soron következő néhány évben be kell fogadnunk néhány millió embert munkaerőként a szomszédos országokból. Több mint 4 millió magyar él a határokon túl, fontos, hogy olyan országot teremtsünk, amely vonzó a régióban.«”

 9. Szaszi szerint:

  http://coub.com/view/au74z

  http://coub.com/view/aj8wh

  De a teljes interjú ott van az oldalsávon

 10. Szaszi szerint:

  Ezt még elmondom,és bocs hogy ennyit írkálok,csak érdekel a téma.
  A királyi tv-n beszélt a Nézőpont elemzője,azt mondta,az ország 68%-a migránsellenes,és ott lesz a szavazáson.
  A vicc Mesterházy,megmagyarázta,hogy az MSZP nem ért rá ezzel foglalkozni,ezért nem kampányoltak ,de ellenzik.
  Ennyit az ellenzékről,a Nézőpont elemzője szerint a baloldal szavazói megosztottak,és szavazó vesztés miatt,inkább hagyták a dolgot.
  Ennyi.
  Nem mintha a pártok nálam labdába rúgnának A-Z-ig,de most aztán tényleg jelét adták,hogy aládolgoznak egymásnak.Persze Nézőpont,meg hamis számok,vagy pontatlanok,de most nagyon kibújt a szög.Csak azt nem tudom,az én véleményemmel most hova soroljam magam,ki vagyok én a százalékok erdejében.

  • Smith szerint:

   Azaz a maradék 32% szopni fog a birka 68% miatt. Én is “migránsellenes” vagyok, és pontosan ezért nem fogok érvényes szavazatot leadni. A Fidesz a nép felhatalmazása nélkül osztogatja a magyar állampolgárságot az orosz, a kínai és az arab maffiózóknak. Ez nem zavarja a 68%-ot? Magyarországot egy bűnszervezet irányítja, akik az országot családi vállalkozásként üzemeltetik. Ez sem zavarja a 68%-ot? Feladom. Jelentkezni fogok a Mars-expedícióra.

   • V.kutya szerint:

    Igen, kb. így fest a valóság.
    Az Orbán kormány egy stadion árát költi a népszavazásra, aminek nincs tétje, csak egy megerősítő kampány, aztán ki tudja, már másnap mit fog bejelenteni ennek eredményeképp, hogy “lám csak, mégis miénk a kétharmad!”
    Aki elmegy szavazni, az segít ennek a bűnbandának! Tudom, hogy ezt nehéz felfogni, de így van. (én is ellenzek mindenféle bevándorlást, akár gyalog, akár tankokkal.)

 11. joci szerint:

  A nem szavazat nem elveszett voks. A fideszt ezzel a nép úgy érzi kötelezi a migráns veszély elhárítására a szavaztával. Ez a szavazás kettős hatású. Ha – és ez így van – mégis itt lesz migráns letelepítés az a szavazat hatására egy nagy becsapásnak fog a választók szemében megjelenni, és 18 -ra okozni fogják Orbán vesztét. Tehát ha nem akarod Orbánt hosszú ideig az ország élén, akkor menj és szavazz !

  • vitorla123 szerint:

   Még pedig NEM-el A hülye FIDESZ kommunista célokat támogat.Nem először megjegyezni kívánom.A FIDESZ soha nem lesz kommunista párt.Soha nem akar neked jólétet.Szerintem most megint mellé nyúltak. Támogatom Orbán kerítés építését,az uniótól való elszakadás gondolatát.Nekem nem érdekem,hogy a ,magyarországi bolt angol,osztrák,német kézben legyen és a magyar áru helyett kínai,osztrák,német,angol árukat vásároljanak a magyar asszonyok.A haszon meg külföldre vándoroljon . Az EU a magyarság nyomorba döntésének eszköze.Dehogy akar Orbán ellenállni. Akkor régen aknazár lenne körbe.Sorosék jól gondolják.Ezzel a “felsőbb rendű” magyar és német lakosságot alacsonyabb “rendű” fajjal keverik. Cél az olcsóbb munkabér és a kizsákmányolás (harácsolás) fokozása.Legyen béke és mindenki éljen meg a saját országába.Ne meneküljenek,harcoljanak odahaza.Mi is azt tesszük.

   • V.kutya szerint:

    Nekünk nem a migránsok ellen kell harcolnunk, hanem Orbán ellen! Ha lesz ilyen népszavazás, hogy “Akarja-e Ön, hogy Orbán, és tettestársai Szibériába száműzessék?” – arra elmennék, és igennel voksolnék!

    • vitorla123 szerint:

     Lesz ilyen népszavazás,bár Szibéria nem a mienk.Jó lesz Recsk,vagy a Hortobágy.Had élvezzék a magyar kánikulát.Életükben eddig soha sem dolgoztak.A nemes és nemzetes urak jól jegyezzék meg:”Ujtipusu nykkendő készül számukra!Nem cifra de jó szoros!”

 12. Szaszi szerint:

  Tisztelt Vitorla.Az az ember népszavaztat,aki semmilyen fontos parlamenti szavazásban nem vett részt?
  Ez nem inkább sumákolás,felelősség áthárítás,aminek Ő a haszonélvezője?
  Szerintem igen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.