Donbassz

Az Ukrán Politikai Elemző és Menedzselő Intézet igazgatója tegnap Kijevben nagyon borús őszt prognosztizált.

bortnyik

 

Ruszlan Bortnyik direktor szerint újabb Debalcevo vár a valcmanista ordashadra, amely Donbassz határain ólálkodik.
Az intézet igazgatója úgy véli, hogy Kijev mindenáron törekszik a minszki megállapodás megzavarására. Emellett olyan közbülső rontó dolgokat művel, mint a Plotnyickij LNR-vezető elleni merénylet, az orosz állami és katonai vezetők ellen kiadott “elfogatóparancsok”, és az állandó duruzsolás Washington fülébe az Oroszország elleni további szankciók.
“Ezek a közbülső elemek nehezítik a minszki tárgyalási folyamatot, a béke ellen hatnak, és a háború eszkalációjának veszélyét hordozzák magukban”-jelentette ki Bortnyik.
Az elemzőintézet igazgatója szerint amennyiben a G-20-ak Hangzsouban zajló csúcstalálkozóján az orosz és nyugati vezetők nem fognak tudni megállapodni Kijev megfékezésén, a legjobb esetben is néhány héten belül vége a tűzszünetnek.
Ruszlan Bortnyik úgy véli, hogy Kijev az eszkalációra, és újabb Debalcevora vagy donyecki repülőtéri katasztrófára számít.
Donbasszban ezidőszerint valós tűzszünet van. Mind az LNR mind a DNR területei ellen történtek ugyan elenyésző számban tüzérségi támadások, ezek szinte jelentéktelenek voltak. Hatásuk legfeljebb lélektani volt, közvetlen áldozatot nem követeltek, anyagi árokat nem okoztak.
Donbassz ügyéhez nem kapcsolódik ugyan, de “szomszéd érdekesség”!
Nagyja Szavcsenko is sokkolta tegnap Kijevben a reá kíváncsi alattvalókat. Maradék-Ukrajna Hősnője és népképviselője megjelent hódolói körében. Nem ez volt a sokkoló, (ilyesmi nap-mint nap megesik) hanem a jó Nagyja ezúttal szoknyában hirdetett igét.

sza

És a szoknya által nem takart borostás virgácsok látványa sokkolt híveket és zsurnalisztákat egyaránt. Az egészen rémületes látványt meg is örökítette néhány fotós, és összborzalmat kiváltva, több újság és portál is közölte.

szal

Több kommentelő is szóvá tette: még szerencse, hogy az orosz börtönben az éhségsztrájkja alatt egy kicsit “kikerekedett”, mert máskülömben gyerekeket lehetne vele riogatni. Mivelhogy beretválkozni megelfelejtett. Szakértői szemek ugyanis legalább félévesre taksálták a borostát.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Favágó szerint:

  Szíppéldány,,DDD

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0ahUKEwjVmdCGsfbOAhVGWRQKHd3RCHAQFgg1MAM&url=http%3A%2F%2Fxn--d1asj.su%2Fdnr-news%2F7371-Missiju-OBSE-zapodozrili-v.html&usg=AFQjCNGeYVyY4SSOFwxF7Q0NLL-vGY3MqQ Az EBESZ missziót meggyanusitották, hogy titokban evekuálni a karta a hivatalát a megszált Donyecki térségből, közölte a facebook oldalán Andrej Caplienko ujságíró Novotroickből, még augusztus 30-dikán.

 3. forradalom! szerint:

  A két férfi baloldalt rögtön kiszúrta gyilkos kisasszony jeti lábát.Kár hogy nem rövidebb a ruha,hogy ott milyen lehet?Amúgy formás egy tyúk,remélem férfi olvasók,kattantok rá.

 4. petymeg szerint:

  Nem egy rossz lába van…..kettö!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.