Donbassz

A kínai Hangzsuoban dúló G-20 csúcstalálkozón tegnap Vlagyimir Putyin orosz államfő tárgyalt Germánia éppen bukófélben lévő Ribancával.
A kanczlerinával főként Donbasszról, illetve a minszki megállapodás végre(nem) hajtásáról tárgyaltak közel két órán keresztül. De szót ejtettek Szíriáról is.

Az orosz elnök ugyancsak tegnap-még a germán lotyóval való megbeszélése előtt-ugyanezen témakörben tanácskozott a ravaszdipáros másik tagjával, Holland Ferikével is. Hogy mire jutottak akár egyik-akár másik diskurzuson?-arról semmit nem tudni. Nagyon sok eredményt nem érhettek el (vagy ha igen, akkor a hang terjedési sebessége alaposan lelasulhat Oroszország és Maradék-Ukrajna határain kelet felé haladva) hiszen a valcmanista horda azért “belehúzott” tegnap este óta. Latortüzérségileg mindenképp.
Dokucsajevszket 152 milliméteres, Jaszinovataját és Szpartakot 122 milliméteres tarackokkal ágyúzta a kijevi rezsim latorhada.
Emellett kisebb kaliberű aknavetőkkel is “szórakoztatták” mára virradóan Zajcevot.
Marinykából 120 milliméteres űrméretű aknavetőkből szórták meg Sztaromihajlovkát és a “Trudovszka” bányatelepet.
Pedig tegnap Donyeckben Alekszandr Zaharcsenko DNR-elnök eléggé érthetően fejtegette külföldi újságíróknak: amennyiben Kijev továbbra is folytatja a Népköztársaságok területei elleni agressziót, MEGFELELŐ VÁLASZT FOG KAPNI! Gyakorolnak is rendesen a DNR-tankistái.

“Porosenko azt állítja, hogy szeptember elseje óta tűzszünet van. Ez nem igaz! Ha tűzszünet lenne, nem hullanának a gránátjaik. Kétségkívül kevesebb mint egy hete, de hullanak! Porosenko hazudik”-jelentette ki Zaharcsenko.

A kinai G-20 csúcsról a személye mellőzése miatt duzzogó Valcman Nyalókakirályt tegnap váratlan vigasz érte.
A világ elsőszámú latorállamának-az USA-egykori kijevi nagykövete vigasztalta Nyalókakirályt. Michael McFaul beígérte a bánatoskodó Valcmannak, hogy Clintonné Fehér Házba beköltözését követően be fog indulni az amerikai fegyverszállítás Maradék-Ukrajna részére. Egyelőre még nemtudja a technikai részleteket, de azt igen, hogy meg fogják oldani ezt a roppant nyomasztó problémát.
Aztán a valcmanista ordashad új-rettenetes-fegyverekkel öldösheti Donbassz népét. Sőt! Még tovább is…

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Gyakorolnak is rendesen a DNR tankistái ! Hát azt elhiszem, de szerintem másképen tudnának “tapasztalatot” nyerni az ellenfél kárára.

 2. Azorka1861 szerint:

  Àlarcos bünözök Kijevben az ellenzèki TV-ado”, Inter” èpületèbe Molotov-
  koktèlt dobtak. Az adàs a keletkezett tüz ellenère nem szakadt meg. A merèny-
  letben nem sèrült meg senki. A rendörsèg hat gyanusitott szemèlyt örizetbe vett.
  http://de.sputniknews.com/panorama/20160905/312407704/ukraine-oppositioneller-sender-inter-brand.html

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Forditás az előző küldeményemhez: Az ukrán haditanács tervet készit vegyi fegyver használatáról a Donyecki lakosok ellen. Eről nyilatkozott máma Eduard Baszurin a tájékoztatóján. “A mi felderitőink és a hírügynökségek egbehangzóan megerősitett tények szerint, azUkrán haditanács, és a VSZU haditanács, Muzsenko vezénylete alatt, tervek (?) vannak vegyi fegyverek használatára Donbaszban” ÉS MÉG EGY KOREKCIÓ : IPERITET ÉS SZARINT ! Ezenkivül a felderitőink aktivitást rögzitettek a KRASZNOARMEJK melleti mezei (?) repülőtéren Ukrán katonai specialistákat,tényeket rögzitettek aról. hogy azok a mezőgazdasági raktárak, amit valamikor növényvédő vegy szerek tárolására használtak egyértelmüen konténerekkel tóltődnek fel, feltételezhetően IPERIT-el és SZARIN-nal.

 4. Ranger2015 szerint:

  Ha az ukránok a harci gázt bevetik, akkor az Isten irgalmazzon nekik, egész Ukrajnának meszeltek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.