Hatalmas pofon Germánia Ribancának a volt NDK-tól

A menekültellenes AfD megelőzte Merkel pártját

Megelőzte az Angela Merkel német kancellár vezette Kereszténydemokrata Uniót (CDU) a vasárnapi mecklenburg-elő-pomerániai tartományi törvényhozási (Landtag-) választáson a berlini vezetés menekültpolitikáját élesen bíráló Alternatíva Németországnak (AfD) nevű párt az urnazárás után megjelent első becslések szerint.

afd

Az AfD első alkalommal indult a Landtag-választáson, és az országos köztelevíziók (ARD,ZDF) megbízásából készült eredménybecslések alapján a szavazatok 21-21,5 százalékát szerezte meg, ami 17 helyet jelent a 71 tagú schwerini Landtagban.
Az első helyen a CDU nagyobbik koalíciós partnereként 2006 óta kormányzó szociáldemokrata párt (SPD) végzett a szavazatok 30-30,5 százalékával.
A CDU az SPD és az AfD mögé, a harmadik helyre szorult, a szavazatok 19-20 százalékát szerezte meg, támogatottsága tovább csökkent a legutóbbi, 2011-ben tartott választáson szerzett 23 százalékhoz képest, amely a párt eddigi legrosszabb eredménye volt.
A 2013-ban alapított AfD még soha nem előzte meg a CDU-t tartományi vagy egyéb választáson.
(atv)
Bal-Rad komm: Germánia Ribancának szűkebb hazája (innen származik a lotyó)-a volt NDK-rettenetes pofont mért a kanczlerina ábrázatára. A legszegényebb német tartomány népe besokallt a nyakára telepített muszlimok tömegétől, a Berlin-Brüssze-Washington-tengely által rájuk készszerített, egyáltalán nem vágyott népségtől.
Mecklenburg-Pomerániában az ott élő németek ALTERNATÍVÁT MUTATTAK FEL Berlin hivatalossá tett willkommenskultur politikájával szemben.
Persze ebből nem következik automatikusan, hogy Germánia Ribanca észhez térne. Legfeljebb taktikát fog váltani. Ez is megkezdődött már.
Sajnos a volt NDK-által megkongatott vészharang hangja úgy hangzik, mintha a tűzvészben már lángoló templom tornyának rogyadozása miatt verődik a harang nyelve a haranghoz.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hatalmas pofon Germánia Ribancának a volt NDK-tól bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  Remélem itt még nincs vége. Eljöhet az időm amikor minden bevándorlót kiutasítanak. Ja, hogy az olcsó munkaerő! Nem kell idegenektől, a saját fiataljainkat kell a munka becsületére nevelni. Ez a lényeg! Egyelőre sajnos még rombolás folyik a média által is ezen a téren, amit meg kell változtatni! Erdély számunkra intő példa.

  • pedellus szerint:

   +++!
   Sajnos a nemzetközi kereskedelem is tönkreverésünkre szolgál! A nagy nyitottság már létünket fenyegeti, ideje bezárni a réseket! Ami idáig történt az a pénzszivattyú működtetése a források kifosztásával!
   Pénzszivattyú: STOP!!! Mindenki éljen meg a saját munkája eredményéből!

 2. peti85 szerint:

  Angela becsülete elmúlt, bukott, mehet a levesbe.

 3. szemcsi szerint:

  Maróth Miklós – Disznóbőrbe a muszlimot

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.