Kérdés megválaszolva!

Megválaszolták: A miniszterelnök semmilyen viszonyban nem áll vagyontárgyakkal, így Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival sem

megv

Pénteken járt le Orbán Viktor válaszadási határideje az Együtt politikusának, Szabó Szabolcsnak írásbeli kérdéseire, amik a miniszterelnök Mészáros Lőrinccel való viszonyát firtatták.

Hétfőn végre kikerült az Országgyűlés honlapjára a válasz, amit Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára jegyez.
“Képviselő úr írásbeli kérdésének címe hadilábon áll a magyar nyelv szabályaival . Természetesen a miniszterelnök semmilyen viszonyban nem áll vagyontárgyakkal, így Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival sem,”írja Dömötör, aki szerint “a miniszterelnök 1990 óta parlamenti képviselő, 26 éve minden ezzel járó kötelezettségének maradéktalanul eleget tesz. Következésképpen semmilyen titkolnivalója nincsen, az élete egy nyitott könyv a magyar választópolgárok előtt.
Minden, amit a vagyonnyilatkozatában talál, az teljes mértékben megfelel a valóságnak. Bármi egyéb csak pletyka, feltételezés vagy politikai érdekek által vezérelt üres vádaskodás.
(444)
Bal-Rad komm: “…Minden, amit a vagyonnyilatkozatában talál, az teljes mértékben megfelel a valóságnak…”
-Nincs is ezzel az állítással semmi baj! A kíváncsiság arra terjed ki, AMI NINCS BENNE!
De majd egy kevésbé udvarias kérdezz-felelek játék során ki fog derülni! (Persze nem csak Döbrögink vagyoni helyzetéről!) Most viszont mindenki megnyugodhat! A kérdés meg van válaszolva!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kérdés megválaszolva! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Rattam Joe szerint:

  Ne azt nézzék amit mondok, hanem amit teszek
  (by Orbán)

 2. Fergeteg11 szerint:

  Tanultak a korábbiakból. Már nem mondják, hogy minden más hazugság, hiszen ki tudja, esetleg “baráti tűz” áldozatává, “hazuggá” válhat egy-egy barát, mint pl. a bahreini honlap is.

 3. joci szerint:

  Vagy ott a CIA mely idönként elárul néhány dolgot, pl. mely bankok névszerint megjelölt igazgatóival találkozott Orbán Svájcban, vagy mennyi pénze van valójában (37 milliárd Ft), vagy feltörik Rachel lánya triumb fiókját és kikerül az 56 db fotó a netre, melyen Orbán a saját szigetén napozik, vagy a yachtjukon feszelegnek.
  Persze Orbán védekezik, és a pénzét pont a Garmvölgyi segítségével viszi arab bankokba, vagy Gyurcsány segítségével fekteti be Szingapúrban és környékén.
  Ezek csak látszat ellenségek, a háttérben együttmüködnek. Lásd a 2006 -os paktumot.

 4. fatum szerint:

  Gratulálok Admin. Te a soros médiából tájékozódsz. Az együtt meg csak provokál. Nagyom jól tudta mindenki, hogy egyik politikus sem liliomos szűzlány. Mértz nem a bajnai és a fleto vagyonát firtatja a soros? Mert azorbánt meg akarják buktatni, hogy ne legyen népszavazás illetve befolyásolni akarják a népet. Mindenki tudja mi a tét. Hogy a magyar nép közölje nem kér Brüsszel döntéseiből. Nem más. Vegyél példát Thürner Gyuláról Neki a haza fontos és nem a politikai sárdobálások.

 5. erik rekker szerint:

  A Thurner Gyulatol nem vartam ekkora korrektseget! Tanulhatnanak Tole a senkihaziak, akik sajat zsebukre jatszanak! A Nemzetunk, a Haza nem szamit!
  Ezek a szemetek koltozzenek a vengazemberhez, minket hagyjanak BEKEN! A szarhazi Fodor libcsi azthiszem a legszemetebb politikus, meg elozi Gyurcsanyt!
  Fortelem az egesz, amit ezek az egyugyuek muvelnek! Aki nem szereti a HAZAJAT, AZ TUNJON EL INNEN! Nem az orszagunknak kell eltunni csak a szemeteknek kell elmenni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.