“Lopni” fogok!

Megkaptam! A leckefüzetet. Még egészen friss, nyomdaszagú. Legalább 18 qrmányzati óriásplakát ízléses kis füzetecskében. A postaládába volt beledobva, a többi kereskedelmi szeméttel, meg a villanyszámlával együtt. MINDEN DÖBRÖGISZTÁNI HÁZTARTÁS KAP BELŐLE egyet. Legkevesebb kétmillió füzetecskét jelent ez.

tdt

Qrmányzati riadófújás és mozgósítás a kvótanépszavazásra. Óriás-meg normálplakátok mellé! Meg a televíziós meg internetes riasztás-mozgósítás mellé.
Mondják a televízióban, hogy CSAK A QRMÁNYZATI KAMPÁNY netto 3,7 milliárdba fog kerülni. Kb. még ugyanennyibe maga a referendum. Ez testvérek között is min. hét és fél milliárd forint. Nettoban. Az brutto tízes! Közpénzből. Döbrögi legújabb hóbortjára.
Nekem a “Brüsszel veszélyes tervei” oldal tetszik a leginkább. Amelyen azt tudatja a döbrögista horda, hogy ha nem engedünk ÁLTALA migránsokat betelepülni, akkor migránsonként 78 milliós büntit kell fizetnünk! (Mondjuk ezt a júdáspénzből fognák le.) Ezzel szemben az EU hét esztendő alatt mindössze CSAK egymillió forintnyi júdáspénzt csurgatott vissza Döbrögisztánnak, Magyarországért cserébe. Azaz TÍZEZER MILLIÁRD FORINTOT. Évente nagyjából 14,3 ezer milliárdot. (Ennek legkevesebb harmada “voldemortozódhatott” el. Ami a döbrögista horda utóbbi hatéves regnálása alatt 28,6 ezer milliárdot tesz ki. CSAK A JÚDÁSPÉNZBŐL!
De mindegy is! Ennek nyomát bottal üthetjük-EGYELŐRE! Annyiból nem mindegy, hogy ha Döbrögink megerősödik a kvótanépszavazás által, továbbra is ő és hordája lesz a júdáspénzek címzettje, illetve elköltésüknek jogosultja! Érthető, ha igencsak szorgalmazzák a sikerüket! Megéri belefeccölni a kvótareferendumba netto hét és fél milliárdot! Pláne közpénzből.

“Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”-lesz a kérdés a referendumon!
Persze hogy NEM AKAROM!
A magyarok kb. 80 százaléka NEM AKARJA!
A magyarok kb. 80 százaléka SENKI ÁLTAL-MÉG A “MAGYAR” ORSZÁGGYŰLÉS ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT-SZERVEZETT-betelepítést sem akarja!
Lehetett volna az október másodikai referendumnak ez is a kérdése:
“AKARJA-E ÖN, HOGY MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE NEM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKAT TELEPÍTSEN BÁRKI IS?”
Na erre is garantált lenne a nyolcvan százalékos “NEM”! Viszont akkor lenne egy kis bibi! Egyrészt befuccsolna a letelepedési biznisz, amit a Ragály Tonyó szervez a rossz nyelvek szerint, és akkor bizony gond lenne azzal a Maszop szerint már 16 ezernyi állampolgárságot vásárolt ügyféllel, akik megvették a jogot.
Másrészt pedig akkor a “magyar” ORSZÁGGYŰLÉST is TILALOMRA kötelezné a “NEM”!
De így Döbrögiéknek megmarad a joguk a szabad kézre! HA AKARJÁK, A “MAGYAR” ORSZÁGGYŰLÉS DÖNTHET ÁM ÚGY IS, hogy… Saját hatáskörben! Mert a júdáspénz elapasztásával fenyeget az EU! Ami-ugye-nagyon nem lenne jó dolog döbrögistáéknak!
Mert-ha nagyon nem akarnák a migránsokat-sec perc alatt tákolmányukba véshetnék a tilalmat! Meg is lenne hozzá nem a kétharmados, HÁROMNEGYEDES TÖBBSÉG!
Persze kevésbé lenne látványos a buli, meg pénzbe sem kerülne! És Döbrögit sem lehetne országjáráson dicsőíteni! És akkor júdáspénz is biztosan kevesebb érkezne!
De most akkor mi a lényeg?
A lényeg az, hogy Döbrögiék kezébe kell egy ütőlap. Amivel játszadozhatnak. Kedvük szerint. ŐK AKARJÁK ELDÖNTENI, hogy BEENGEDIK A MIGRÁNSOKAT! ÚGY, MINT EDDIG!
Hiszen van már belőlük bőven!
És tényleg! EZEKET KI IS ENGEDTE BE?
Egy olvasónk a kommentrovatban felhívta a figyelmünket: a szavazócédulák ellopására való buzdítás a szavazás rendjének megzavarása bűncselekményi tényállás!
Hát akkor hagyjuk ellopni a maradék önbecsülésünket is? Márpedig KI KELL FEJEZNÜNK VALAHOGYAN A LEGMÉLYEBB UNDORUNKAT ÉS MEGVETÉSÜNKET a bűnbandák minden ötletelésével szemben! Hogy RÁNK-A NÉPRE-TÖBBÉ NE HIVATKOZHASSANAK!
26 éve ezt teszik!

tdt

Én-Bal-Rad admin-EL FOGOM “LOPNI” A SZAVAZÓCÉDULÁT!

TETTESTÁRSAKAT KERESEK AZ ALJAS CSELEKMÉNYEMHEZ!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Lopni” fogok! bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  Nemmel fogok szavazni. Egyébként Gyurcsány is a távolmaradásra buzdít. Gyurcsány nívódíjas atlantista ezért logikusan amit akar azt én nem! Lehet, hogy ügyesen szerez ütőkártyákat a kormány lehet, hogy ebben Adminnak van igaza, de nincs mit tenni, nemmel kell szavazni! Sikertelen szavazás esetén ki leszünk szolgáltatva.

  • Big szerint:

   Tisztelt Birka!Beee

   • Sub Zero szerint:

    A birka az, aki még nem nőtt ki abból, hogy ne pártszemszögből politizáljon, akár pro, akár kontra. Engem nem érdekel a Fidesz, felőlem holnap mehetne a levesbe, ha lenne egy másik egységes erő helyette, amelyik jobban tehetné a dolgát. Ezzel szemben Ön megragadt a Fidesz gyűlöletnél, amit minden fölé helyez. Egyszóval ne birkázzon a birka!

  • secor szerint:

   Úgy látszik, hogy Te (sokakkal) még mindig nem érted:
   NEM arról szavazhatsz, hogy jöhetnek-e/nem jöhetnek a migránsok,
   hanem, hogy erről az országgyűlés dönthessen!
   Tényleg nem érted a különbséget?! Sajnos 10/9-en nem értik!
   Ez az egész egy nagy blöff!

   • Big szerint:

    Tisztelt secor!Igen!Nincs törvényes (legitim) kormányunk,megpuccsolták az alkotmányt.

 2. Szaszi szerint:

  Valószínű ezt is megbeszélték ma Szerbiában,már vázolták az őszi-téli menetrendet,és kíváncsi leszek a szavazás függvényében növekvő,vagy csökkenő migránsáradatra is.

 3. Smith szerint:

  Tudta? Orbán Viktor heves nyelvcsapkodásaiból és gyakori színváltoztatásaiból arra lehet következtetni, hogy alakváltó hüllő.

 4. joci szerint:

  Egyetértek SUB ZERO -val.
  Elmenni és nem-el szavazni, ezzel rátestálni a teljes felelősséget Orbánra, így ha becsap, mert be fog – akkor rá fog visszahullani minden ember utálata, haragja.
  Orbán okos, de én még okosabb vagyok, s tudom ezt Orbán elcseszte, és október 2 -án kezdödik számára a vég.
  115 ezer Kinai van magyarországon, de alig látni őket, ellenben manapság szinte mindenhol látok arabot négert, vagy lakás vásárlás után átiratni, vagy állandó lakcímet beíratni, magyar okmányokkal, utcán sétálni családostól, dolgozni Tesco-ban, BKK -nál vonal munkákon, éttermekben üldögélni, bevásárolni az asszonyaikat, a teleki piacnál, stb. Mennyien lehetnek már, ha őket sokkal többször látom, mint a 115 ezer Kinait. !!!
  Amit admin javasol Töth választási szakértő szerint valóban bűncselekmény, de inkább a fidesz-nek kedvez, és a gyávaság becses fogalomnak kimerítőjeként ismert személy nagy bátorsága is afelé mutat, valójában kinek, kiknek dolgozik. Ej admin, a sánta kutyát, mint a hazug embert csapdájából keress kiutat.

  • Ranger2015 szerint:

   Egyetértek Jocival!Szavazzunk NEM-el, így ki fog derülni hogy a kormány Magyarország kormánya-e, vagy pedig a magyarok ellen van.

 5. Kassai Anna szerint:

  Kedves Ranger2015! Az már régen kiderült! Lehet hogy akkor Te még nem is éltél (vagy nagyon fiatal voltál).
  A Sencor nagyon helyesen írta fentebb: „nem arról szavazhatsz, hogy jöhetnek-e vagy nem, a migránsok, hanem, hogy erről az országgyűlés dönthessen!”.

  Olvasd csak ezt a cikket: http://magyaridok.hu/kulfold/lettorszagbol-nemetorszagba-tavoztak-kvotamenekultek-977395/ (A magyaridok.hu, Fidesz-közeli konzervativ hírportál.) Idézek belőle:
  „A Lettországba az európai uniós kvóták alapján eddig befogadott és menedékjogot nyert kéttucatnyi menekült csaknem mindegyike saját elhatározásból Németországba távozott – jelentette a lett televízió. A hétfői híradás szerint a 23 menekült közül, akik menedékjogot vagy alternatív védett státust kaptak, 21-en Németországba utaztak. Ennek oka, hogy szinte lehetetlen munkát vagy lakást találni Lettországban számukra. A lett bevándorlási hatóság szerint nincs lehetőség a menekültek visszatartására, a menedékjog megadása után ugyanis szabadon utazhatnak Európában. A lett állam azonban továbbra is folyósít számukra havi 139 eurót.”

  Magyarország sem tud munkát biztositani a “befogadottaknak” (főként hogy nem is akarnak dolgozni). A lettek-folyósitotta 139 Euro, átszámitva mintegy ~45000 Ft. Ami nem sok és valószínűleg mi sem adnánk nekik többet. De mégha 100000-et adnánk, is, az is messze elmarad a németországi vagy a franciák általi, félmillió forintnyi támogatástól. Ez pedig azt jelenti, hogy ha befogadnánk őket, nem sokan maradnának itt. (És még itt sem tarthatók, mivel – mint az idézett cikkből is kiderül, „… nincs lehetőség a menekültek visszatartására, a menedékjog megadása után ugyanis szabadon utazhatnak Európában. …”)

  A NEM-mel való szavazás, a Fidesz malmára hajtja a vizet, nekünk abból jó nem származik. Persze, ha IGEN-nel szavaznánk, abból sem. Ha pedig nem mész el szavazni, az annyi mintha IGEN-nel szavaztál volna.
  Ez egy ravasz terv, amiből mi nem tudhatunk jól kijönni semmiképpen. Illetve, egyféleképpen tudhatnánk csak ellene tenni. Ha valamiképpen el tudnánk érni, hogy a szavazásra bocsátott kérdést (“Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”) a nép érdeke szerint megvátoztassák! (Pl. ugy ahogy a fenti cikkben is áll: “AKARJA-E ÖN, HOGY MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE NEM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKAT TELEPÍTSEN BÁRKI IS?”) Ez volna az egyetlen lehetőségünk.

  Olvassátok csak el Kőműves Géza “Bocsássanak meg nekem a címzett vádakért!” című cikkét a http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/olvasoink-irjak/item/4521-bocs%C3%A1ssanak-meg-nekem-a-c%C3%ADmzett-v%C3%A1dak%C3%A9rt#comments oldalon!
  E cikk alatt megjelent hozzászólásból idézek pár mondatot:

  A migráltatás a “háttérhatalom” által előre eltervezett. Része az un. Kalergi-tervnek, mely során kiirtják a fehér-embert s helyette gondolkodásra kevésbbé képes, az Új világrend számára jobban megfelelő, kevert fajt hoznak létre.
  Kezdetét vette Európa “áttenyésztése”.
  Merkel utasítást hajt végre, bábu, ugyanúgy mint az összes kormány illetve államhatalomnak mondott politikai szervezet. …
  … HIÁBA A KVÓTA, A “KORMÁNYOK AKARATA” ELLENÉBEN NEM LEHET BETELEPÍTENI. EBBŐL KÖVETKEZŐEN, NINCS SZÜKSÉG BETELEPÍTÉS ELLENI NÉPSZAVAZÁSRA.
  A NÉPSZAVAZTATÁS VALÓDI CÉLJA, NÉP ÁLTALI FELHATALMAZÁS, LEGITIMÁCIÓ, BÁRMINEMŰ DÖNTÉS MEGHOZATALÁRA, A NÉP MEGKÉRDEZÉSE NÉLKÜL, VAGY AKÁR A NÉP AKARATA ELLENÉRE.
  Magyarországot felvásárolták. A “magyar kormány” nem értünk magyarokért épített kerítést!
  Az erőszakban tobzódó hírek célja, félelemkeltés, uszítás, nyugaton és itthon egyaránt.
  A liberálisok a betelepítésellenes hangulatkeltéssel, méginkább a népszavazásra ösztönzik a népet. A népszavazásra ösztökélés bevett gyakorlata módszere, a lankadó figyelmet felemelni fenntartani a médiák által: nem múlik el nap úgy, hogy a médiákban ne esne szó legalább egyszer betelepítésről, és az ellene elengedhetetlenül fontos népszavazásról.

  Azért idéztem, mert szerintem remekül összefoglalja a lényeget.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.