Volt egy kis vita Jekatyerinburgban

Még szeptember másodikán esett meg a dolog Jekatyerinburgban.
A 38 esztendős orosz férfi-Oleg S-családjával autózott a város határában lévő “forró ponton” keresztül Cseljabinszk felé. (A “forró ponton” cigányok tanyáznak.)

A helyi közösség “megállította” Oleg S autóját, és néhány férfi vitatkozni kezdett Oleggel. Máig nem tudni a vita okát egyébként, amelynek gyors eldöntéséhez még nyolc autónyi more segéderő érkezett a tezsvírek megsegítésére. Ami utóbb nagy hibának bizonyult. Közülük ugyanis egy a helyszínen, egy a kórházban pusztult el.
Oleg S. 38 esztendős orosz veterán ugyanis gondos sofőrnek bizonyult. Hosszabb útra indulván nem csak kellő mennyiségű üzemanyagról, tartalék ékszíjról, pótkerékről és taporról gondoskodott autójában. Az Uralhoz közeli Cseljabinszk környéke veszélyes vidék. Mindenféle vadak előfordulnak.
Ezért aztán a 38 esztendős Oleg S.-aki háborús veterán-minden eshetőségre fölkészülve egy Kalasnyikovot is a keze ügyébe helyezett az ő autójában. (Hosszú útra indult.)
Ez a szerszám aztán el is döntötte a vitát. Oleg S. javára.
A heves vita hangjaira nem sokkal később érkező rendőrök nyolc vitatkozó kedvű moret találtak a helyszínen. Ebből a társaságból heten súlyosan sebesültek voétak, egy pedig szemmel láthatóan vigasztalan állapotban. Becslések szerint Oleg S. 22-25 “vitapartnere” elviharzott a vita helyszínéről. Ahol a helyszínlelők találtak még 18 darab 7,62-es Kalasnyikov hüvelyt, és 9 darab 9 milliméteres revolverbe való lőszerhüvelyt is. (A hozzájuk való szerszámokkal a vitapartnerek voltak fölszerelkezve.)
A rendőrök nem találták viszont a 38 éves Oleg S.-t, aki a vita lezárása után családjával folytatta az utat Cseljabinszk felé. Egészen tegnap estig nem találkozott vele/velük rendőr, pedig hát Jekatyerinburg és Cseljabinszk között legalább három közúti rendőri ellenőrzőpont is van. A két város közti egyetlen úton.

De a vélhetően jekatyerinburgi illetőségű vitatkozó morek is felszívódtak. Már ugye amelyikeknek erre módjuk volt. A helyszínen föllelt rumulókat a mentők gondjaira bízták, akik mind a nyolcat kórházba vitték. Közülük egyet rögtön az alagsorban raktak ki. Szombat este aztán még egy sebesült letette a kanalat.
Jelenleg még négyen vannak olyan állapotban, hogy a rendőrök reménykednek: ha minden jól megy, közülük tán kettőt is majd kikérdezhetnek. Ha kiheverik a vita fáradalmait.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Volt egy kis vita Jekatyerinburgban bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. szemcsi szerint:

  Úgy látom, ott is nehéz integrálódniuk az ŐS migránsoknak.

 2. Azorka1861 szerint:

  Jekatyerinburg 1918. julius 16-rol 17-re virrado èjjel
  II. Miklos càr ès csalàdjànak meggyilkolàsa
  https://www.youtube.com/watch?v=CVjqNvZQppU

 3. joci szerint:

  A fegyver lassan fontossá fog válni. Önvédelmi okokból. Hogy megvéd családodat, szeretteidet. Mert ha baj lesz, akkor baj lesz az ellátással, és az éhínség rossz tanácsadó egyeseknek.

 4. Próféta szerint:

  De szépen is végződött ez a történet….csak kár, hogy olyan ritka !!
  A seregben volt egy nóta…” réégi máániáám, tankkal végigmenni romáánián..”
  Ezt már átírtam egy hazai verzióra…. ” régi mániám, tankkal végigmenni a cigány tanyán. ” 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.