Donbassz: “csendes üzemmód”

Szinte biztosra vehető immár, hogy Kijev és nyugati pártfogói-tákolgatói zátonyra kívánják futtatni Donbassz ügyének békés rendezését.

Maradék-Ukrajna bábkormánya most azt ötlötte ki, hogy bővíteni kéne a “Normandiai Négyek” körét. Ötre. Kedves olvasóink el nem tudják képzelni, hogy Nyalókakirályék még kit vennének be a buliba! Hát a világ elsőszámú latorállamát-az USA-t! Amerikával kívánják garantálni az ügyintézés hatékonyságát.
Germánia máris lelkesen belecsimpaszkodott az ötletbe. “Ha a formáció valamely tagja ÉPÍTŐ JELLEGŰ változásra tesz javaslatot, azt támogatjuk!”-lelkendezett Johannes Regenbreht germán külügyi VALAKI, a “Fedezd fel a világot” vitaklub tegnapi összejövetelén.
Hát a kijevi udvar megtette “építő jellegű” javaslatát.
Vlagyimir Putyin orosz államfő-nem tudni erre a javaslatra reagált-e-viszont úgy látja, hogy a “Normandiai Négyek” formációnak komoly szerepet kell továbbra is vállalnia a donbasszi kérdés kezelésében. “Más lehetőség nincs, mint a Normandiai Négyek formátum! Moszkva támogatja a társaság működését, de csak a tárgyalások kedvéért nincs értelme tárgyalni”-jelentette ki.
Az már most látható, hogy időhúzó jellegű az ötletelgetés! A négyes három oroszellenes ravaszdija Clintonné Fehér Házba való beköltözésére vár. Addig szeretnék az időt valahogyan elhúzni.
Donbasszban amúgy lassan visszatért a frontélet a “normális kerékvágásba”! Bömbölnek a latorlövegek Izvarinotól-Sirokinoig.
A Luganszki Népköztársaság területét négy ponton ágyúzta Valcman latortüzérsége.
Sztanyica Luganszka és Kalinovo és környező települések voltak mára virradóan latorostrom alatt.
A Donyecki Népköztársaság területét Jaszinovataja és Kominternovo, valamint környékük ágyúzásával ostromolta Valcman latortüzérsége.
Ismét előkerült a régi “szakkifejezés”: CSENDES ÜZEMMÓD!
Merthogy szeptember elseje nulla órától tűzszünet van.
Zajcevoban ennek nyomát sem lelik:

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz: “csendes üzemmód” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0ahUKEwi2y_KJtvrOAhUB1hQKHX2rCNAQFggtMAI&url=http%3A%2F%2Fwww.e-news.su%2Fvideo%2F131488-svodka-ot-mo-dnr-5-sentyabrya-2016-voennosluzhaschiy-dnr-ranen-celenapravlennym-obstrelom-so-storony-vsu.html&usg=AFQjCNESh2munb2ID6dB75pO8LVIFaLZrg A videó alatti harmadik teliratot ajánlom elolvasni, ( ha úgy gondolja Admi forditsa ,fordittasa le magyarra, ismertesse a bal-rad olvasókkal, éedekes), rögtön az elején egy piros nyil van, attól az első kék cyril betüs Pokazaty elolvasni betüre kattintsanak rá 1x az egér baloldalán és láthatóvá válik a szöveg. Lényegében arról van szó,hogy a DNR felderitői és általuk Baszurin arról nyilatkozik, hogy az Ukrán haditanács tervei szerint, IPERITET és SZARIN mérges gázt akar a VSZU bevetni a Donyecki civil lakosság ellen. A fentebbi felderitők Novognatovkától és hét (7) kilométerre az ütköző zónától vegyifegyver raktárra bukkantak , amelyben IPERITES és SZARINT TARTALMAZÓ KONTÉNEREK vannak elhelyezve olyan raktárakban,ahol valamikor a mezőgazdaság növényvédő szereket, illetve műtrágyát tároltak a hozzá csatlakozó mezei repülőtérrel. A fentebi vegyi fegyver támadást, Baszurin szerint JÓVÁ HAGYTÁK az UKRÁN LEGFELSŐB HADI TANÁCSÁBAN IS,- Baszurin szerint.

  2. aaa szerint:

    Ennek azért nagy “visszhangja” lenne ! Akik ilyet tennének örökké üldözöttek lennének ! Sehova sem tudnának elbújni !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.