Előhúzta a döbrögista horda a cigánykártyát

A döbrögista horda minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a jövő hónapra rendelt kvótareferendum érvényes legyen. (A NEM-szavazatok elsöprő győzelme abszolút biztos!-ezzel a kérdéssel csak az illendőség kedvéért foglalkoznak.)

ck

A mozgósítási hadjáratukat-íme a bizonyíték-a rettegésre alapozzák.
Tőkéczki László döbrögista történész zseniális javaslatot tett. Azaz nem tett, mert ezt a horda polkorrektsége okán amúgy sem vállalná fel, de elhintette a magot. Olyan kényes dologra világított rá, ami tuti hogy célba talál/t!

Képtalálat a következőre: „Tőkéczki László-kép”

Tőkéczki mester javallotta, hogy mozgósítani kell a morekat az ügy érdekében! És mivelhogy azok csak anyagi fenyegetettségre hajlandók mozdulni-DE AVÉGETT NAGYON!-hát meg kellene célozni a cigányokat, és elmagyarázni nekik: ha hozzánk be akarnának telepíteni 50-60 ezer migránst, akkor kész, a cigányok segélyezésének vége, mert ugyanazt a pénzt fel kéne osztani, és így nem érdekük a cigányoknak sem a befogadás.
Ennél nyomósabb érvet a romákok felé nem is lehetne bedobni! Akik a félelemtől felajzva tömegesen járulnak majd az urnákhoz. Ha semmi mást az égvilágon nem fognak fel a történésekből, azt a legírástudatlanabb cigány is föléri ésszel, hogy itt bizony zsebre megy a játék. Egyből népszavazhatnákja támad mindegyiknek!
Pedig ha valakiknek nincs okuk az aggodalomra az apanázs elvesztése miatt, azok pontosan a morek!
AZ IGAZI KÉRDÉS AZ AZ, HOGY A MAGYAROK!-AZOK MIÉRT DŐLNEK BE EGY SZÉLHÁMOSSÁGNAK? AMIRŐL ELEVE TUDJÁK, HOGY SZÉLHÁMOSSÁG!
Mert az azért nem egy elfogadható magyarázat, hogy “DE HÁT EZT SZOKTUK MEG MÁR 26 ÉVEN KERESZTÜL!”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Előhúzta a döbrögista horda a cigánykártyát bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  A betelepülés,menekültek kérdése világos és egyértelmű.Úgy van ahogy a cigányokat fenyegetik.Nem érdeke egyetlen magyar szavazónak sem ,hogy bnetelepüljebnek idegen nemzetiségűek.Se Amerikai,se német,se zsidó,se arab.Mindenki éljen meg a saját hazájába és szervezzün internacionalista együtműködést a jólét megteremtése érdekében.Mindig ez volt a kommunista álláspont.Csatlakozott hozzá a FIDESZ a fene érti,hogy miért. Szavazzatok Nem-el.Ez a magyarság érdeke.Vissza a Népköztársaságot.És a határzárakat.

 2. V.kutya szerint:

  Orbán nem csak hogy benne van a történelemkönyvben, hanem érvelni is KELL majd mellette, amúgy teljesen pártatlanul! Ráadásul a “baloldal” amúgy meg radikális. Gondolom, ezt Gyurcsányra értette, szerinte ő a baloldal. Már csak egy kérdés van: tudja-e ő maga (Orbán), anélkül, hogy valamelyik tanácsadója megmondaná neki, hogy melyik a bal keze?

 3. Fergeteg11 szerint:

  Admin kérdésére van lehetséges válasz. A kérdés így hangzott:
  “AZ IGAZI KÉRDÉS AZ AZ, HOGY A MAGYAROK!-AZOK MIÉRT DŐLNEK BE EGY SZÉLHÁMOSSÁGNAK? AMIRŐL ELEVE TUDJÁK, HOGY SZÉLHÁMOSSÁG!”
  Szerintem sokan nem is tudják/tudták, hogy szélhámosság. Alaposan elő volt készítve, a lényeg, hogy kialakultak a migráns=rossz és Fidesz=kevesebb migráns képzetek. Ebből az elsővel viszonylag könnyű egyetérteni, hiszen maguk a migránsok is megtettek mindent annak érdekében, hogy igaz legyen, a második viszont nem volt egyértelmű. Két erős szimbólum kellett hozzá, az egyik a határzár, a másik a népszavazás. A ballib média ott követte el a hibát, hogy megpróbálta az együttérzésre játszva elfogadtatni a többnyire gazdasági okokból útra kelő behatolókat ahelyett, hogy a második képzet kialakulását gátolta volna (mondjuk ez nem is volt elvárható tőle, viszont azt tudhatta volna, hogy az idegentől való félelem kialakítása Magyarországon sokkal természetesebb, ezáltal könnyebb, mint mondjuk Németországban, ahol a második világháború óta a bűntudat légkörét igyekeztek sűríteni, de még ott sem sikerült megszerettetni a “vendégeket”, akik kultúra szempontjából is iszonyatos távolságból érkeztek). Amikor a roham megindult, a kormány egy darabig tűrte, de tudták, hogy a sima átengedés hosszabb távon szavazatvesztéssel járna, ezért kénytelenek voltak a határzár mellett dönteni, és öszekötni azt egy ciklus(ok)on átívelő óriási kampánnyal, vállalva annak minden következményét. Azt könnyen kitalálhatták, hogy a migránsok zöme még csak lehetőség szintjén sem tekintene a Magyarországon maradásra, de a veszély (szavazatvesztés) mellett észrevették az alkalmat önmaguk reklámozására. Kihasználták azt is, hogy a leginkább érintett határszakaszokon a schengeni egyezmény korlátozásai nélkül telepíthetnek állandó fizikai akadályt.
  Szóval az emberek többségével végül a határzár telepítése elhitette, hogy nem csak beszél a Fidesz, de tesz is valamit. Veszélyt persze nem annyira a szóba sem igen jövő maradás, hanem inkább az átvonulás jelentett, ám az utóbbin átsiklottak. A ballib sajtó azonban még mindig a migránsok sajnáltatásával volt elfoglalva. Mivel a kormány számos dologban függ az EU-tól, a határzár pedig elégtelennek bizonyult (bár csökkentette a rohamot), és a Fidesznek az emberek felé meghozott döntést is tartania kellett (miszerint megvédi őket), a jövőbeli büntetések és korlátozások, illetve a szavazatvesztés elkerülése érdekében nem azt választotta, hogy ellenőrizetlenül átengedi a benyomulókat, hanem az elkészült rendszerrel a nyilvántartásba vétel felé terelte őket a dublini szabályozásnak megfelelően. A ballib média ezt nem kifogásolta (legfeljebb a körülményeket), ez az egy a részükről érthető, egyszerűen nem tehették meg, hogy a törvényesség non plus ultrájaként beállított EU szabályait kritizálják. A regisztráció persze azzal járt, hogy az idők során nagy számú, potenciálisan visszatoloncolható migráns keletkezett, akiket az első regisztráció helyére dobhattak volna át még akkor is, ha az egész rámutatott a kapcsolódó szabályozás egyes elemeinek tarthatatlanságára. Szükségessé vált egy másik szimbólum, ami a Brüsszellel való “harcot” erősíti, és ez a “megoldásként” született kvótarendszer elleni tiltakozás, ami tulajdonképpen a kormány saját kiválasztási módszereit korlátozó intézkedés elleni látszatmozgósítás bejelentése volt az év elején (miután már döntöttek arról, hogy megtámadják a kötelező kvótát). Nem arról van tehát szó, hogy a kormány nem enged be idegeneket az országba, akár úgy, hogy hagyományos módon vagy pénz fejében gyorsítva letelepedési lehetőséget ad nekik, akár pedig úgy, hogy védelemben részesíti őket, csak éppen azt nem szeretné, ha Brüsszel mondaná meg, kiket fogadjon be. Ebben iránymutató egy korábbi nyilatkozat Orbántól az alaptörvény kihirdetésének ötödik évfordulóján: “tudnunk kell, kik akarnak hozzánk jönni és miért, vagyis jogunkban áll megválasztani, kivel akarunk együtt élni és kivel nem”. Ám ezt ők választják meg, nem mi, és utólag kérik hozzá a megerősítésünket, miközben olyan dolognak álcázzák a népszavazást, mint aminek a bíróságon tétje van. Az emberek nagy része azonban már nem jutott el eddig a felismerésig.
  Meghoztak egy döntést, hogy a népszavazás számít, és a nemmel még akkor is az ország érdekét szolgálják, ha a kormány később esetleg nem tartja magát hozzá (mert akkor számonkérhetik rajta). Ettől már nem fognak eltérni. Ha meginognak, valahogyan megindokolják maguk előtt, hogy jól döntöttek. Valójában azonban ezzel csak egy későbbi pertől függetlenül szolgáltatnak némi Fidesz-hitelesítést, de az Európai Bíróság pontosan tudja, hogy ilyen ügyben egy népszavazásnak jelentősége nincs. Még a Fidesz sem fog foglalkozni vele az előreláthatólag kb. másfél évig tartó perben. A Magyar Idők szerint: “Az Igazságügyi Minisztérium huszonöt oldalas keresetében tíz, tartalmi és eljárásjogi érvre hivatkozva kéri a kvóták megszüntetését az Európai Unió bíróságától.” Ennyi, és nem több.
  http://magyaridok.hu/belfold/tiz-magyar-erv-a-kotelezo-unios-betelepitesi-kvota-ellen-204304/
  Mivel már kialakult a Fidesz=kevesebb migráns képzet, és az emberekkel sikeresen elhitették azt, hogy a népszavazás számítani fog az Európai Bíróságon, sokan nem fogják rombolni az önértékelésüket azzal, hogy érvénytelen szavazatot adnak le vagy távol maradnak. Inkább bemagyarázzák – és a kormány szívesen rásegít -, hogy ez egy nyomós érv lesz. No igen. Tényleg az lehet egy luxemburgi mellékhelyiségben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.