Így jött ki a lépés!

Emlékezetes ázsiai utazást tett az utóbbi három napban Obamaki. Kínába-Hangzsouba-való szégyenteljes megérkezése a G-20 csúcsra eleve megkeserítette szája ízét. Az incidenst a vendéglátók nem is nagyon igyekeztek elkenni. Így jött ki a lépés!

“Ez itt a mi hazánk, ez itt a mi repülőterünk! Obama itt nem hatóság!”-tette helyre egy kínai biztonsági a feszelgő amerikait.

A fenti video akkor készült, amikor Obamaki egy vörös szőnyeg nélküli lépcsőn végre lekászálódhatott Hangzsouban az “Air Force One” fedélzetéről.

Vlagyimir Putyinnak “bezzeg” előkerült a vörös szőnyeges lépcső.

Ilyen előzmények után Obamaki-hírét véve, hogy őt a filippino elnök Duterte előzetesen kurafinak nevezte-úgy döntött, hogy a kettejük közt mára esedékes randevúra el sem megy.
A randira a laoszi fővárosban, Vientiánéban került volna sor, ahol az ASEAN országainak háromnapos csúcsértekezletét tartják. A közösülésen részt vesz, de külön a szabadszájú Dutertével nem akar találkozni. Az még tán arra is képes, hogy szájon csapkodja. Hiszen a kábítószerkereskedőknek is beigérte, hogy sk. elevenen nyúzza meg őket.

A világ elsőszámú latorállama-az USA-elnökének megváltás lesz már végre hazatérni.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.