Újabb morebalhé Maradék-Ukrajnában

Úgy tűnik, hogy aktivizálják magukat Maradék-Ukrajna more”közösségei”! A múlt heti Odessza-régióbeli Loscsinovkában elkövetett gyerekgyilkosság után szeptember harmadikán a Poltava-régióban lévő Makuhovka “rejtett munkaerőtartalékai” csintalankodtak.

Néhány részeg more helyi gyerekeket akart bevonszolni a közeli erdőbe. A gyerekek szüleinek háza udvaráról ragadták el őket. Fejszékkel, kapákkal, dorongokkal voltak fölszerelkezve.
Az akciózásra fölfigyelt két helybéli férfi. A rémülten visítozó gyerekek segítségére siettek. Az egyik még azóta is kórházban van. Őt fejszével verték fejbe. A másikat megfenyegették, hogy lelövik! Így hát inkább lelépett ő is, de a gyerekek a perpatvart kihasználva el tudtak szelelni. A helybéliek szerint majd fél óráig mukkanni sem tudtak a rémülettől.
Makuhovka őslakosai a rendőrséghez fordultak. Azok jöttek-láttak-kérdezősködtek. A romáktól a lehető legtermészetesebb választ kapták: “ottse vaútunk!” A helyiek gyanítják, hogy “vendígek” lehettek az elkövetők! Tekintettel arra, hogy állandóan nagy a jövés-menés a morekolónia környékén. Meg a dorbézolás.
A rendőrség megígérte, hogy két héten keresztül “fokozottan figyelemmel fogják tartani” a kolónia népét. Ez az ígéret pedig nagyon nem hatotta meg az őslakókat, megnyugtatni meg végkép nem nyugtatta meg őket. Ők nyugalomra vágynak. Meg is említették a rend őreinek, hogy ők bizony hajlandók saját maguk gondoskodni a biztonságérzetükről. Mindjárt föl is említették a loscsinovkai példát. Ettől meg a rendőrök lettek idegesek. No meg Makuhovka polgármestere, akinek hivatala előtt összesereglettek a helyiek.
Az biztos, hogy a kolónia az eset óta csendes. A morek nem is dugják ki még az orrukat sem a házaikból.

Az őslakosok szerint a bajok néhány éve kezdődtek Makuhovkában. Egyre csak gyarapodott a cigánycsaládok száma. Létszámgyarapodásukkal egyenes arányban pedig a számlájukra írható betörések, rablások, lopások, és egyéb bűncselekmények száma. Az utóbbi időkben már útonállással is foglalkoztak. Terrorban tartzották a helyieket.
Akik most besokalltak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Újabb morebalhé Maradék-Ukrajnában bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  T

  • vitorla123 szerint:

   Vagy eltartjuk őket,vagy kiírtanak minket.Ez a két lehetőség van!Baszanak a kereszténységre,meg a kommunizmusra.A fasisztákat meg megeszik!Az emberi jogok!Ugyan kérem.Ők tudnak róla,hogy nekem is van olyan!

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  A jelen cikhez ez a hír nem tartozik : Álitólag- más veboldalon video is van- PUTYIN LIMUZINJA egy BNW karambolozott. A sofőrjét súlyos életveszélyes álapotban korházba szálitották, ugyan azon a web oldalon a sofőr haláláról is beszámolnak. Ami szerncse ebben a szerencsétlenségben,ha annak lehet nevezni, mert hát minden emberi életért kár, V. V. PUTYIN NEM VOLT AZ AUTÓBAN !

  • vitorla123 szerint:

   Igen én is így tudom!

   • TERMIN8ATOR szerint:

    Szerintem, ennek igencsak MERÉNYLET SZAGA VAN. Nyiltan el akarják tenni láb alól !

    • aaa szerint:

     Nem kell félteni, eléggé óvatos ember lehet V.V. Putyin.

    • Pozsony 907 szerint:

     Neki más sorsot szánt a nagyhatalmú világelit, kb mint a bolond festőnek.

     • Sub Zero szerint:

      Igaz. A módszer megegyezik. 1939-ben az a bizonyos “elit” addig uszította a Lengyel kormányt, amíg Danzig német lakósságát elkezdte terrorizálni. Hitler ez után támadta meg Lengyelországot. Napjainkban ugyanez az “elit” uszítja az ukrán kormányt, ami löveti a donyecki civileket. Arra várnak, hogy Putyin megtámadja Ukrajnát. Persze rögtön Putyin lenne a III. v.h. kirobbantója!

     • Pozsony 907 szerint:

      Megoldják most is Zero, 1-2 èv.

 3. Szaszi szerint:

  És megint az internet.A kormányzati autó haladt a kormányzati sávban.
  Nem páncélautó volt.
  Az a Mercédesz úgy pattant le a BMW-ről,mint a labda,látszik a videón,szinte azonos kategória súlyban.
  Hogy merénylet..Mindenesetre úgy állt bele,hogy azt tanítani kéne.
  A Mercédesz vezetője Jan Kamilov.Van pár Kamilov a neten,nem tudom mék az.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.