Clintonnéék Medvét látnak!

Pánikban a titkosszolgálat – Putyinék dönthetnek arról, hogy ki lesz az új amerikai elnök?

ko

Félreütötték a harangokat a washingtoni biztonsági szervek, mert szerintük Moszkva már nemcsak propagandával hanem kibertámadással is befolyásolhatja az elnökválasztást. A Demokratáknál nem csupán a nyári hackertámadások miatt nő a paranoia, hanem amiatt is, mert Trump beérte Clintont. A hírszerzés szerint a Kreml az európai beépülést és fellazítást használhatja fel mintának, az erről zajló vizsgálat Magyarországot is érinti.

A Washington Post szerint az amerikai titkosszolgálatok és bűnüldöző szervek egy széleskörű, fedett orosz műveletre készülnek az Egyesült Államokban. A vezető lap, amely széleskörű informátori bázissal bír a kulcsfontosságú minisztériumokban, most azt állítja, hogy Moszkva ezzel akar bizalmatlanságot kelteni a közvéleményben a küszöbönálló amerikai elnökválasztással kapcsolatban. Az amerikai hatóságok most egy állítólagos orosz intervencióra készülnek.
A titkosszolgálatok szerint a Kreml nem csak káoszt és propagandát akarnak terjeszteni, hanem azt is megpróbálnák, hogy közvetlenül befolyásolják az elnökválasztás menetét. A figyelmeztetés arra utal, hogy az amerikai hatóságok az elektronikus választásnál szabálytalanságokra készülnek.

Képtalálat a következőre: „Orosz hackerek-kép”

Trump, mint amerikai nemzetbiztonsági kockázat?
Az állítás és a vád valóban elképesztő horderejű. Csupán pár napja annak, hogy Hillary Clinton bejelentette, miszerint egy amerikai infrastruktúra elleni orosz kibertámadás esetén Washingtonnak katonai választ kell adnia. Ezzel összefüggésben Clinton kifejezetten orosz műveletnek nevezte a Demokrata Nemzeti Bizottság DNC elleni nyári támadásokat.
Közben pedig Clinton mintegy elejtette, hogy az oroszok talán az Egyesült Államok választási rendszereit is feltörték. A Clinton-tábornak mára meggyőződése lett, hogy Donald Trump összeesküvést tervez Putyin elnökkel. Hillary kampánycsapatában amiatt is nőhet a paranoia, mivel az új felmérések szerint Trump beérte Clintont, sőt orrhosszal vezet.
A vizsgálat hazánkkal kapcsolatban is folyik
Clinton hétfőn kijelentette, hogy a Demokrata Párt elleni kiber-támadások komoly kérdéseket vetnek föl az amerikai választásokba történő lehetséges orosz beavatkozással kapcsolatban. Egyúttal Trumpot biztonsági kockázati tényezőnek nevezte, mivel az ellenfele egy idegen hatalmat szólított föl még több hasonló cselekedet elkövetésére. Mindenesetre a Washington Post szerint az FBI már figyelmeztetést is kiküldött a választási irodáknak a lehetséges kiber-támadásokról.

oh

A vezető lap beszámolója szerint a titkosszolgálatok arról számoltak be politikai vezetőknek, hogy az oroszok az európai fellazító műveleteiket használják fel mintának. A hírszerzés szerint Moszkva különböző populista politikai formációk mögé bújik Európában és így szerez komoly politikai befolyást. Moszkva európai behatolásáról jelenleg vizsgálat is folyik, amelyet a Kongresszus rendelt meg és amely Magyarországot is érinti.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: Moszkva keze betette a lábát, és fölütötte fejét a fejetlenség!-Washingtonban. Clintonnéék szerint. Akikmár a saját régi-jólbevált módszerük-moszkvai alkalmazását vízionálják.
“…Moszkva különböző populista politikai formációk mögé bújik Európában és így szerez komoly politikai befolyást…”
-De ők ezt kivizsgálják! És TESZNEK a dolog ellen! Már meg is rendelték! (Nem úgy mint egykoron-a régi szép időkben-a volt szocialista országok kollaboráns politikai és állami vezetői!)
Clintonnén és bandáján már úrrá lett a paranoia! Ha valami nem az ő szájuk íze szerint történik, már ki vannak akadva! ŐK NEM ILYESMIKHEZ SZOKTAK AZ UTÓBBI HARMINC ESZTENDŐBEN!
Pedig ideje lenne magukat szoktatni a gondolathoz: VÁLTOZNAK AZ IDŐK! Nem a világ elsőszámú latorállamának-az USA-KIJELÖLT URAINAK ÉS URANYICÁINAK kedvére!
És a változás feltartóztathatatlan! Még akkor is, ha Clintonné lesz a beköltöző!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Clintonnéék Medvét látnak! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. peti85 szerint:

  Paranoia propaganda.

 2. Zls-179 szerint:

  Clintonné beteg nem is kicsit, megválasztása esetén is csak jelképes elnök lehet akinek nem lesz se rálátása, sem befolyása semmire,ugyanúgy mint Reagennek volt!No de majd az alelnökök, az irányítókon keresztül!

 3. Szabi szerint:

  Hát van a mondás, hogy mindenki magából indul ki….

 4. istván szerint:

  Csak azért vigyázzunk a lekicsinyléssel!!
  Ez nem paranoia,hanem jól átgondolt kampány Clintonné mellett,Trump ellen!!
  A látszólagos hisztéria mögött azonban jól átgondolt propaganda-gépezet működik,ezt jó,ha tudjuk!
  Évtizedek óta tart Oroszország lejáratása(gondoljunk csak az orosz maffia ellenes amerikai filmekre,Stalone,Swartzeneger,Eastwood, és stb előadásában,mostanában pedig Angelina Joli is társult,és ez az ellenérzet nagyon sok filmsorozatban-Cobra 11.Castle,stb-is fellelhető!)
  Tehát az USA-propaganda felkészült ,és most ezt spray formájában fújja mindenkire!
  A kétszázmilliós Amerikában a választások hevében ez talán fel sem tűnik,és lehet,hogy lesz annyi idióta választó,hogy ezt a háborús uszító ribancot beszavazzák az elnöki székbe!!

 5. joci szerint:

  István
  Igazad van, a filmek nem ma készültek, de mindegyikük az oroszt kiálltja ki minden rossz eredőjének. Ez komoly befolyásolás. Vagyis egy felkészült és előkészített kampány folyik az orosz ellen. Clintonné jól kihasználja mindezt a saját céljaira.
  Nálunk több komoly maffia van amik nem politikai eredetűek, A rendőr, a jüde, 4 db cigó, az ukrán, az orosz, stb. kb ebben a sorrendben. Ezekhez képest Wyzowski, a vendéglős egy senki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.