Döbrögi Orr-bán Igét Hirdetett!

Orbán: a pénznek nincs szaga, de a gazdájának van (De Döbrögink nem finnyáskodik!)

psz

Sosem szabad elveszíteni az öntudatot a nemzetgazdaság működtetésekor, fontos cél a nemzeti befolyás a kulcságazatokban – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a lengyelországi Krynicában rendezett gazdasági fórum egy panelbeszélgetésén, kedden.

Orbán Viktor a lengyel kormánypárt elnöke, Jaroslaw Kaczynski részvételével tartott rendezvényen a gazdasági patriotizmusról beszélve kiemelte: a nemzetközi tőke képviselői azzal érvelnek, hogy a pénznek nincs szaga, ami igaz, “de a gazdájának van”…
(atv)
Bal-Rad komm: Mondott még természetesen rengeteg-tőle megszokott-hülyeséget. Aki kíváncsi rá, számtalan helyen megtalálhatja az interneten. Idézik bőven az agymenését.
Persze arról nem beszélt, hogy saját és hordájának-no meg az ellenmaffiáknak-az orra legfeljebb annyira érzékeny, hogy kiszagolják a pénzt. Arra viszont nagyon.
Hogy a pénz gazdája bűzlik? Annyira nem finnyás az ő természetük! A Gazda bűzét elviselik (legyen az bármekkora is) arra a kis időre, amíg megkaparintják a pénzt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.