Donbassz diplomáciai elismerés előtt?

Donyeckben egy külföldi újságírókkal folytatott nyílt beszélgetésen Alekszander Zaharcsenko kifejtette: “akár már a közeljövőben hivatalosan elismerheti a Donyecki Népköztársaság létét Franciaország”.

Donbasszba pedig kezd visszaszökni a háború. Még kevésbé látványos-de már szinte mindenütt jelen van. Egy kis latorostrom itt, egy kicsi ott-csak módjával. Csendesen.
Mára virradóan a “Zaszjadka” bányüzemet és lakótelepét fedezte fel magának a valcmanista latortüzérség. 122-es tarackok gránátjaival “kedveskedtek” a lakóknak.
Вячеслав Чертушкин fényképe.
Dokucsajevsz és Leninszkoje lakóinak hasonló “örömökben” volt részük. De nem feledkeztek ám el Szpartakról sem. Zajcevt rakétagránátokkal “szórakoztatták.
Sztanyica Luganszka Szeverszkij Donyec hídját aknavetőkkel lőtték.
Emberség a háborúban. A 90 éves nagymama megsegítése. 100 rubel, egy kis ez-az! Egy kis tűzifa a szomszédoktól. Donbassz élni akar!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz diplomáciai elismerés előtt? bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Zls-179 szerint:

  Szerintem az egy 1000 rubeles.Jó látni hogy arrafelé még van emberség, nem csak irigység, és megosztottság.További jó egészséget nagymama,és egy szebb jövőt Donbasz!

  • Sub Zero szerint:

   Minél szegényebb és kisebb egy közösség annál nagyobb az egymásra utaltság és a segítőszándék. Ez rávetül a bajba jutott idegenre is. A nagy jólét és a “könnyű élet” miatt a nyugati metropolisok betegek. Amikor ott beüt a baj, gyilkosságok, fosztogatások, nemi erőszakok, anarchia lesz úrrá.

 2. Sanyi szerint:

  Hihetetlen, hogy milyen körülmények között élnek emberek. Mások meg azt sem tudják, hogy jó dolgukban milyen kábítószert használjanak. Nem jó ez így.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.